Görüş Bildir
Haberler
Yüz Yüze Eğitimde Son Durum? Okullar Kapanıyor mu?

Yüz Yüze Eğitimde Son Durum? Okullar Kapanıyor mu?

Sunay Korkmaz
13.04.2021 - 17:36

Koronavirüste günlük 50 bin vakanın üzerine çıkan Türkiye'de yeni tedbirler yolda. Bakanlar Kurulu Toplantısı Sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni önlemleri açıkladı. Gündemdeki maddelerden biri de yüz yüze eğitimdi.  Cumhurbaşkanı Erdoğan: '8. ve 12. sınıflar ile okul öncesi eğitim kurumları dışındaki tüm kademeler uzaktan eğitimle faaliyetlerini sürdürecektir.'  dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eğitim öğretim yılı geçtiğimiz yıl gibi bu yılda koronavirüs gölgesinde gerçekleştiriliyor. Bu yıl okulların kapanma tarihi 2 Temmuz olarak açıklanmıştı. Ancak eğitimin dönem sonana kadar nasıl devam edeceği henüz belli değil. Ankara, Gaziantep, Erzurum, Çorum, Bursa, Eskişehir ve Malatya'da uzaktan eğitim kararı alnımıştı. Bu kararın İstanbul'da da uygulanabileceği konuşuluyor. Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası yapacağı açıklama ile detayların belli olacak.

Milli Eğitim Bakanı Okulların Kapanması İle İlgili Ne Dedi?

Milli Eğitim Bakanı Okulların Kapanması İle İlgili Ne Dedi?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk okulların kapanaıp kapanmayacağı ile alakalı son yaptığı açıklamada 'Biz bu süreci aslında günlük hatta anlık olarak takip ediyoruz. Bizim risk haritasına bakıldığında hangi illerde hangi durumlarda hangi sınıflar açılmalı, kapanmalı elbette birtakım öngörülerimiz var. Tabii ki ilin durumu neyi gerektirirse öncelik sağlık dediğimiz için o ilin valiliği bu kararları alabilir. Gün gün hepimiz duyuyoruz.' demişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın