Görüş Bildir
Haberler
Yüz Şekline Göre Yüzde Kaç Uyanık Yüzde Kaç Safsın?

Yüz Şekline Göre Yüzde Kaç Uyanık Yüzde Kaç Safsın?

Yüz şeklin seç yüzde kaç uyanık yüzde kaç saf olduğunu söyleyelim!

Hazırsan;

Haydii testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yüz şeklini seçer misin?

Sen %60 uyanık %40 safsın!

Sen %60 uyanık %40 saf birisin. İşine geldiği zaman uyanık işine geldiği zaman saf olabiliyorsun. Kimsenin seni kandırması pek mümkün değil. Sen istediğin zaman insanlara ne demek istediğini çok rahat bir şekilde geçirebiliyorsun. Birini dinlemek ve anlamak istemiyorsan işte o zaman işine geldiğini gibi davranıyorsun.

Sen %90 uyanık %10 safsın!

Sen %90 uyanık %10 saf birisin. Seni kandırmak hiç kolay değil. Dobra biri olarak hiç kimseden bir şeyini saklamazsın. Karşındaki kişi ne demek istediyse ve bir imada bulunduysa bunu direkt yüzüne söyleyebilirsin. Saf olduğunu pek söyleyemeyeceğiz. Kimsenin seni hafife almasını istemeyen biri olarak herkese nerede durması gerektiğini de gösterirsin.

Sen %80 uyanık %20 safsın!

Sen %80 uyanık %20 saf birisin. İnsanların bakışından ve davranışından ne demek istediklerin kolaylıkla anlayabilirsin. Karşında seni kandırmaya çalışan biri olduğunda ona içten içe gülersin. Hislerinin de güçlü olması nedeniyle kimsenin seni saf biri olarak düşünmesini istemezsin. Sen bir şeyi anlamadıysan anlamak istemediğin için anlamamışsındır.

Sen %25 uyanık %75 safsın!

Sen %25 uyanık %75 saf birisin. İnsanların sana hangi amaçla yaklaştıklarını anlayamıyorsun. Herkesi kendin gibi sanman bir yana, sana bir kötülük yapsalar da yine onlara şans veriyorsun. Bazı anlarda şansa karşındaki kişinin niyetini anlayabiliyorsun ama genellikle insanlardan kötülük bekleyen biri değilsin.

Sen %50 uyanık %50 safsın!

Sen %50 uyanık %50 saf birisin. Her zaman insanları anlayamayabiliyorsun. Bazı anlarda ne yapman gerektiğini bilemiyor ve arada kalıyorsun. Karşındaki kişilerin sana karşı davranışlarını anlamlandıramıyorsun. Anlayamadığın gibi nasıl davranman gerektiğini de kestiremiyorsun.

Sen %30 uyanık %70 safsın!

Sen %30 uyanık %70 saf birisin! Kimseden bir şey beklemiyorsun. Herkesin kendi hayatıyla ilgilendiğini düşünüyor ve yaptıkları davranışlarda bir ima aramıyorsun. Her şeyi alttan alıyor ve başka bir anlam çıkartmıyorsun. Sen insanlardan kötülük beklediğin için biraz saf birisin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
15
13
7
7
5
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
emre turan

yalan dumen hepsi genelde sivri kafasi olan her daima seytandir

Pasif Kullanıcı

%90 uyanık %10 safsın.. Ben ise hep tersini hissediyorum.

Manav Yörük

Sen %90 uyanık %10 safsın! Sen %90 uyanık %10 saf birisin. Seni kandırmak hiç kolay değil. Dobra biri olarak hiç kimseden bir şeyini saklamazsın. Karşındaki ... Devamını Gör