Görüş Bildir
Haberler
Bu Davranışlardan Yaptıklarına Göre Kendinle Bir Sorunun Var Demektir!

Bu Davranışlardan Yaptıklarına Göre Kendinle Bir Sorunun Var Demektir!

Kendi içimizde çözemediğimiz veya içimizden geldiği gibi söyleyemediğimiz her şey bizimle birlikte yaşar. Bu davranışlardan yaptıklarına göre kendinle bir sorunun var demektir!

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu davranışlardan yaptıklarını seçer misin?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Senin kendinle değil başkalarıyla sorunun var!

Senin kendinle değil başkalarıyla sorunların var. İnsanların bencilliklerine ve düşüncesizliklerine tahammül edemeyen birisin. Sen kendinle mutlusun ama seni mutsuz eden insanlar var. Davranışları ile seni kendilerinden soğutan ve hayatı sorgulamana neden olan kişiler yüzünden kendini mutsuz hissediyorsun. Hayatında kötü giden şeyler varsa bunun sebebi sen değil başkalarıdır. Ne söylenen sözleri, ne davranışları ne de yapılan hataları unutabiliyorsun. Sen yaşadığın şeyleri tekrar tekrar düşündükçe aslında bazı şeylerin bitmeyeceğini biliyorsun. Etrafındaki herkesin farklı hayatları ve hayatlarında bazı zorlukları olabilir. Herkes senin beklediğin gibi biri çıkmayabilir. İnsanlardan umut etmek ve senin için bir şeyler yapmalarını beklemek şu zamanda oldukça zor. Sen kendinle değil insanların düşüncesiz davranışları ile sorunlar yaşıyorsun. Bunu aşmak için de başkalarının davranışlarını değil, kendi hayatında sen neler yapıyorsun onlarla ilgilenmelisin.

Senin kendinle büyük problemlerin var!

Senin kendile büyük problemlerin var. Bir türlü kendini bir yere konduramıyorsun. Bir şeyler denemek istiyorsun ama bunu nasıl yapacağını bilmiyorsun. Hayatında farklılıklara ihtiyacı var. En çok da farklı bir sen'e... Kendini yetersiz hissettiğin her an kendinle büyük kavgalar veriyorsun. Sürekli birinin seni desteklemesine ve onaylamasına ihtiyaç duyuyorsun. Yanında birinin olmaması senin güvende olmadığını hissettiriyor. Bazı anlarda kendine yetebilmelisin. Birinin seni onaylaması senin hayatında büyük bir etkiye neden olmamalı. Kendi kararlarını verdiğinde sonuçlarına da kendin katlanmalısın. Hata yapmaktan korkmamalı ve aslına hata yaparak doğruyu bulacağını bilmelisin. Sen kendinle o kadar meşgul birisin ki etrafında olan şeyleri çoğu zaman kaçırıyorsun. Sürekli bir şeylere yetişmeye çalışırken şu anki kendini kaçırıyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
80
22
12
12
8
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın