Görüş Bildir
Haberler
YTÜ Robotik ve Otomasyon Kulübüne Katılmak İçin 10 Neden

YTÜ Robotik ve Otomasyon Kulübüne Katılmak İçin 10 Neden

Göksel Özardalı
01.08.2015 - 23:23 Son Güncelleme: 03.08.2015 - 22:36

Yıldız Teknik Üniversitesi Robotik ve Otomasyon Kulübü (YTÜROK) olarak, seni de aramızda görmek istiyoruz. Niçin aramızda olman gerektiğini 10 madde ile seninle paylaşalım..

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yıldız Savaşları

1. Yıldız Savaşları

Türkiye’nin en özgün en iddialı robot yarışması ‘’Yıldız Savaşları’’ organizasyon ekibinde yer alabilir, hem eğlenir hem de bir etkinliğin ortaya çıkmasındaki tüm aşamaları öğrenmiş olursun. Etkinlik günü robotları izlemenin heyecanı da cabası.

2. Teknik Eğitimler

2. Teknik Eğitimler

Ee sonuçta mühendis olacağız teknik bilmeden olmaz. Yıl boyunca her hafta düzenlenen eğitimlerimize katılabilir, derslerde de ‘’hocam ben bunu biliyorum yaa’’ çıkışlarını yapabilirsin. Temel elektronik, Arduino , Temel C her sene düzenli olarak verdiğimiz eğitimler. Eğitim çeşidi sizden gelen talebe göre de artmaktadır.

3. Pizza Eşliğinde Projeler

3. Pizza Eşliğinde Projeler

Yıldız Teknik Üniversitesi'nin en donanımlı kulüp atölyesinde çalışmak ister misin? Üyelerimizin tamamı atölye imkanlarını sonuna kadar kullanabilir. Uykusuzluğa dayanamıyorsanız proje ekibine katılmanızı tavsiye etmeyiz, çünkü çoğu zamanlar atölyede pizzalar eşliğinde sabaha kadar çalışmamız gerekebiliyor.

4. Otomasyon Akademisi

4. Otomasyon Akademisi

Robotlar, projeler derken kariyer etkinliği olmadan olmaz. YTÜROK Otomasyon Akademisinde firmalar ayağına kadar gelir kendini tanıtır, seminer verir üzerine interaktif iş ve staj mülakatları yapar. Sonra okulumuz laboratuvarlarında profesyonel eğitim verir. Sende bu seminerlere, eğitimlere katılır ve haftanın sonunda YTÜROK Otomasyon Akademisi’nden mezun olmuş olursun. Okul bitince iş sahibi olacağın firmaları tanımanın en eğlenceli yolu bu olsa gerek.

5. Teknik Geziler

5. Teknik Geziler

Etkinliklerimize gelen firmalara yaptığımız ziyaretler yıl boyunca devam etmekte. Sende teknik gezilerimize katılabilir, merak ettiğin sorulara ilk ağızdan cevaplar alabilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Robot Yarışmaları

6. Robot Yarışmaları

Her yıl düzenli olarak katıldığımız IZTECH RoboLeague ve ODTÜ Robot Günleri robot yarışmalarına ekibimizle birlikte katılabilirsin. Kural çok basit ‘’Robotunu yap, otobüste yerin hazır’’

7. Söyleşi ve Seminerler

7. Söyleşi ve Seminerler

Alanında uzman profesörler, sanayiciler ; ‘yapay zeka, endüstri 4.0 vb’ konularda kulübümüz bünyesinde söyleşiler, seminerler düzenler sende bunlara katılarak geleceğin teknolojilerine uzak kalmamış olursun.

8. Sosyal Sorumluluk

8. Sosyal Sorumluluk

Teknik bilgilerin yanı sıra insan olmanın bilinci ile her yıl küçük çocuklar, engelli veya yaşlılara düzenlediğimiz sosyal sorumluluk projelerine katılabilir, özellikle küçük çocuklara yaptığımız mini elektronik şovlarla onları mutlu eder topluma bir değer katarsın.

9. Sosyal Etkinlikler

9. Sosyal Etkinlikler

Bizi ilk etapta atölyeden çıkmayan asosyal tipler sanabilirsiniz ama aksine yıl boyunca gerçekleştirdiğimiz sosyal etkinliklerle ile bizde eğleniyoruz, geziyoruz tozuyoruz.

10. Büyük Bir Aile

10. Büyük Bir Aile

Buda bizim aile fotoğrafımız; sıcak, samimi, güler yüzlü. Seni de aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bonus: Anlayamazsınız..

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın