Görüş Bildir
Haberler
YouTube ve Instagram Onlardan Soruluyor! Sosyal Medya Paylaşımlarıyla Adlarından Söz Ettiren Kadın Influencerlar

etiket YouTube ve Instagram Onlardan Soruluyor! Sosyal Medya Paylaşımlarıyla Adlarından Söz Ettiren Kadın Influencerlar

Onlar ana akım medyanın gücünün azaldığı bugünlerde Instagram ve Youtube'da yakaladıkları geniş takipçi kitlesi ile yeni dönemin ünlü isimleri. Önerdikleri bir ürün kapış kapış alınıyor, fotoğraflarına beğeniler yağıyor. Sosyal medya paylaşımları ile trendleri belirleyen bu isimlere gelin birlikte göz atalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Melodi Elbirliler

1. Melodi Elbirliler
www.instagram.com

Melodi, Instagram hesabında 297 bin, Youtube kanalında ise 155 bin takipçiye sahip. Instagram hesabı adeta bir görsel şölen. Giydiği kıyafetleri, gezdiği yerleri Instagram hesabında paylaşan Melodi, Youtube kanalında yurt dışında çektiği vloglar ve ürün yorumları ile karşımıza çıkıyor!

2. Polina Chursanova

2. Polina Chursanova
www.instagram.com

Instagramda 373 bin, Youtube kanalında ise 480 bin takipçiye sahip Polina. Takipçileri genel olarak ona isminin kısaltması Pol şeklinde hitap ediyor. Polina Antalya'dan İstanbul'a hayali olan üniversitede eğitim almak için geldi. Önceleri okul ve yurt hayatını çektiği vlogları takipçileriyle paylaşan Polina, ara ara reklam filmlerinde de oynadı. Sonrasında okuduğu bölümü çok sevmediğini anlayıp Youtube kanalındaki içerikleri daha profesyonel hale getirdi. New York'ta çektiği vloglar ile takipçi kitlesini arttıran Pol, şu sıralar New York'ta.

3. Elvin Levinler

3. Elvin Levinler
www.instagram.com

Ekranlardan tanıdığımız Elvin Levinler, şu sıralar Youtube'da çektiği vloglar ve videolar ile Instagram'da ise paylaştığı birbirinden güzel fotoğraflar ile adından söz ettiriyor. Instagram'da 632 bin, Youtube'da ise 454 bin takipçiye sahip.

4. Sebile Ölmez

4. Sebile Ölmez

Türkiye Youtube'da makyaj videolarını ilk çeken isimlerden biri Sebile Ölmez. Namı diğer Sebi Bebi. Kullanıp beğendiği ürünleri paylaştığı videoları ve makyaj tekniklerini gösterdiği onlarca videosu var kanalında. Kendi hayatındaki önemli anları da takipçileriyle paylaşan Sebi Bebi şu sıralar hamileliğinin keyfini çıkarıyor.Sebile Ölmez'in Instagram'da 371 bin, Youtube'da ise 919 bin takipçisi bulunmakta.

5. Damla Kalaycık

5. Damla Kalaycık
www.instagram.com

Instagram'da 148 bin, Youtube'da ise 97 bin takipçiye sahip olan Damla Kalaycık da ürün inceleme videoları, yurt dışında çektiği vloglar, Instagram'da ise paylaştığı fotoğraflarla takipçilerinin beğenisini kazanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Cansu Dengey

6. Cansu Dengey
www.instagram.com

Kurumsal hayatı bırakıp, Youtube'da günlük hayatını çektiği videolarla takipçileri tarafından beğenilen Cansu Dengey'in Youtube'da 145 bin, Instagram'da ise 99 bin takipçisi var.

7. Gökçe Yıldırım

7. Gökçe Yıldırım
www.instagram.com

Instagram'da 180 bin, Youtube'da ise 405 bin takipçiye sahip olan Gökçe, kanalında ünlülerin beğenilen makyajlarını takipçileriyle paylaşıyor. Stil konusunda da videoları mevcut.

8. Merve Özkaynak

8. Merve Özkaynak
www.instagram.com

Instagram'da 650 bin, Youtube'da ise 1 milyon barajını aşan takipçi kitlesi ile adından çokça söz ettiren bir isim Merve Özkaynak. Makyaj teknikleri, stil videoları ve günlük hayatını paylaştığı vloglar ile kitlesi tarafından coşkuyla takip ediliyor.

9. Cansu Akın

9. Cansu Akın

Instagram'da 497 bin, Youtube'da ise 410 bin kişiye hitap eden Cansu Akın arkadaşlarıyla çektiği eğlenceli videolar, yurt dışı gezilerinde keyifli anları paylaştığı vloglar ile beğenilerek takip ediliyor.

10. Ece Targıt

10. Ece Targıt
www.instagram.com

Cilt bakım ürünleri hakkında detaylı anlatımlarıyla dikkat çeken Ece Targıt, deneyimlerini paylaştığı vloglar ve spirütel hayata dair çektiği videolar ile adından söz ettiriyor. Ece'nin Instagram'da 103 bin, Youtube'da ise 132 bin takipçisi var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Duygu Özaslan

11. Duygu Özaslan
www.instagram.com

Instagram'da 948 bin, Youtube'da ise 949 bin takipçiye sahip olan Duygu, makyaj videoları ile başladığı serüvenine hayatını paylaştığı vloglar, stil tavsiyeleri ve ürün yorumlarıyla devam ediyor.

12. Danla Bilic

12. Danla Bilic
www.instagram.com

Instagram'da 2,8 milyon, Youtube'da ise 1,5 milyon takipçisiyle en çok takipçi kitlesine sahip olan sosyal medya ünlülerinden biri Danla Bilic. Makyaj videoları ile başlayan Youtube serüveninde kendine has espirili sohbetiyle kimileri tarafından eleştirilse de hala en çok izlenen ve takip edilen isimlerden biri.

13. Cansu Yeğin

13. Cansu Yeğin
www.instagram.com

Instagram'da 70 bin, Youtube'da ise 132 bin takipçiye sahip olan Cansu makyaj ürünlerini incelediği, favorilerini paylaştığı ve makyaj yaptığı videolar ile paylaşımlarına devam ediyor.

14. Damla Altun

14. Damla Altun
www.instagram.com

Instagram'da 85 bin, Youtube'da ise 164 bin takipçiye hitap eden Damla, yükselen bir ivmeyle makyaj videolarını ve günlük hayatını yansıttığı vloglarını paylaşmaya devam ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
254
82
30
20
10
10
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tıntın

Youtube ve instagram onlardan mı sorululuyor? Peki youtube ve instagramın bundan haberi var mı?

Mümine Aydın

gereksiz işler müdüreleri

PINAR

anlamıyorum: bilmeyince veya boş işler bunlar diye yaptıklarını küçümseyince elit mi oluyosunuz? sürekli olmasa da bazen izliyorum,içlerinden bikaçını tanıyo... Devamını Gör