Görüş Bildir
Haberler
Zayıflamada Son Trend: Yeşil Kahve Çekirdeği

Zayıflamada Son Trend: Yeşil Kahve Çekirdeği

Melda Köksal
19.04.2014 - 12:39 Son Güncelleme: 19.04.2014 - 12:44

Dünya genelindeki kadınlar arasında fırtına gibi esen ve son günlerde ülkemizde de popüler olan yeşil kahve, zayıflamak için yepyeni bir yöntem olarak karşımıza çıkıyor.

Diğer kahveler gibi kavrulmayan yeşil kahve çekirdeği kilo vermeye yardımcı olan asitler içerir. Yeşil kahve çekirdeğinin içerisinde bulunan kafein ve klorojenik asit yağ yakımını hızlandırır ve böylelikle de zayıflamanıza yardımcı olur. Bazal metabolizmanızın hızlanmasını sağlar. Kalori yakımını hızlandırır ve kilo verme sağlar.

Buna ek olarak yeşil kahve çekirdeği gayet iyi bir antioksidandır ve serbest radikallerin zararlı etkilerini engeller. Kişiye enerji sağlayarak, yorgunluk ve halsizliği önlemede yardımcıdır. Ayrıca diyabet hastaları üzerinde de yeşil kahve çekirdeğinin olumlu etkileri vardır. Yüksek tansiyon üzerinde iyileştirici etkisi bulunur. Yeşil kahveyi günde 2 kere tüketmek yeterlidir.

Hazırlanışı; 1 yemek kaşığı kahve fincana konur. Bundan sonra 180 ml sıcak su üzerine eklenir ve 4 dakika kadar demlenmeye bırakılır.

haber kaynağı: 724saglik.org/beslenme-diyet

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın