article/comments
article/share
Haberler
Yeni Parti Genel Merkezi'nin Kirası Ortaya Çıktı

Yeni Parti Genel Merkezi'nin Kirası Ortaya Çıktı

google-g-white cross-white onedio-o-white
Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin plus-blue

Cumhuriyet Halk Partisi’nden ayrılan 90 milletvekiliyle birlikte yeni bir siyasi yolculuk başlatan Özgür Özel liderliğindeki Yeni Parti, hazırlıklarını sürdürüyor.  Bir yandan Meclis çatısı altında yasama faaliyetlerini sürdüren parti yönetimi, diğer yandan genel merkez binasını hizmete açmak için gün sayıyor. Ankara’nın Çankaya ilçesine bağlı Mustafa Kemal Mahallesi’nde yer alan ve daha önce Gelecek Partisi tarafından kullanılan binanın aylık kirası ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

Ahmet Davutoğlu'nun eski odası Özgür Özel için hazırlanıyor.

Ahmet Davutoğlu'nun eski odası Özgür Özel için hazırlanıyor.

Yeni Parti Genel Merkez binasında tadilat çalışmaları sürüyor. 30 Ağustos’ta açılması beklenen binanın dış ve iç cephe çalışmalarında sona yaklaşıldı. Ankara'nın Mustafa Kemal Mahallesi’nde bulunan ve daha önce Gelecek Partisi’nin kullandığı bina ise Yeni Parti Genel Merkez binası için yeniden dizayn ediliyor. 

8 katlı binada; makam odaları, yemekhane, toplantı salonları ve kapalı otopark bulunuyor. Daha önce Ahmet Davutoğlu’nun kullandığı oda ise Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel için hazırlanıyor.

Yeni Parti Genel Merkezi'nin aylık kirası belli oldu.

Yeni Parti Genel Merkezi'nin aylık kirası belli oldu.

binanın ikinci katı Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyelerinin kullanımına tahsis edilirken, dördüncü kat ise parti basını ve idari personele ayrıldı. Zemin kat, partideki gelişmeleri anlık olarak takip edecek olan basın mensuplarının rahat çalışabilmesi adına özel bir basın merkezine dönüştürülüyor. Binanın en dikkat çekici noktası olan üçüncü katta ise Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel’in makam odası yer alıyor.

İHA'da yer alan habere göre Yeni Parti'nin genel merkez olarak kullanacağı binanın aylık kira bedeli 4 milyon liranın üzerinde olacak. İlk kira ödemesi ekim ayı itibarıyla başlayacak.

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!

category/test-white Test
category/gundem-white Gündem
category/magazin-white Magazin
category/video-white Video

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda chevron-right-grey
Reklam
2018 yılında Kocaeli Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldum. Mezun olduktan sonra medya sektörüne stajyer olarak adım attım. Mesleğe ilk olarak yazılı basında Muhabir-Editör olarak başladım; ardından alan değiştirerek dijitalde görev aldım. Eylül 2024’ten bu yana ise Onedio bünyesinde Ekonomi-Gündem Editörü olarak mesleğime devam ediyorum.
Tüm içerikleri
right-dark
category/eglence BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda chevron-right-grey
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın