Görüş Bildir
Haberler
Yargı 9. Bölüm 2. Fragman Yayınlandı: ‘Bu Gidişle Aşık Olacağım Size!’

Yargı 9. Bölüm 2. Fragman Yayınlandı: ‘Bu Gidişle Aşık Olacağım Size!’

Kanal D’nin yeni sezondaki en iddialı dizilerinden olan ve kısa sürede büyük bir hayran kitlesi edinen Yargı, yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun olduğu Yargı dizisinin yayınlanan ikinci fragmanında Ceylin ve Ilgaz’ın yakınlaşması yeni bölüme damga vuracak gibi gözüküyor. Peki, Yargı son bölümde neler yaşandı? İşte Kanal D Yargı 9. bölüm 2. fragmanı ve 8. bölüm tek parça full izleme linki…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ay Yapım'ın üstlendiği Yargı dizisi aile dramları arasında birbirlerine tutunmaya çalışan avukat Ceylin ve savcı Ilgaz'ın yaşadıklarını konu almaktadır. Ali Bilgin'in yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosunu Sema Ergenekon üstleniyor. İşte Yargı 9. Bölüm 2. fragmanı…

Yargı 9. Bölüm 2. Fragmanı

Yargı Son Bölüm Yaşananlar

Yargı Son Bölüm Yaşananlar

Metin Çınar’ın elleri kanlı bir biçimde eve gelişinden itibaren hayatlarının büyük bir kırılma noktasına geldiğini anlamıştır. Şimdi onu çok zorlu bir tercih beklemektedir, oğlundan yana mı olacaktır yoksa dürüstlükten yana mı?

Pars Ilgaz ve Ceylin’in evlenmesinden sonra kendisini toparlamaya çalışırken onlara ve Eren’e olan yaklaşımında başka bir yol denemeye karar verir. Yekta ise bir yandan Engin’i korumaya çalışırken bir yandan kendisi ve ailesi için çemberin iyice daraldığını fark eder.

Ceylin ve Ilgaz Yekta’yla açık bir biçimde girdikleri savaştan galip çıkabilmek için yine iş birliği yapmak zorunda kalırlar. Engin’in katil olduğunu ispatlamanın yeni yollarını ararken, ikisi de kendilerine bile itiraf edemedikleri bazı duyguların yeşerdiğini de fark edeceklerdir.

Yargı 8. Bölüm Tek Parça Full İzle

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
5
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın