Görüş Bildir
Haberler
Yargı Dizisi 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Yargı Dizisi 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

GNS
10.11.2021 - 18:39

Yargı dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamları 20:00'de ekranlara gelen dizi Ay Yapım imzası taşıyor. Son dönemde reyting rekorları kıran Kanal D'nin yayınlamış olduğu Yargı'nın 9. bölümünde yaşanacak olaylarda; Engin'in mahkemeye verdiği ifade sonrası serbest bırakılması Ceylin'in sinirlenmesine sebep oluyor. Engin'in cinayeti babasının üstüne yıkması ile Ilgaz içinde oldukları oyunu çözmeye çalışıyor. Metin, Zafer'in cesedini ararken arabanın Ilgaz'da olması ile son derece endişeleniyor. Olaylar içerisinde gelen erkek cesedi bulundu anonsu ise Metin'i köşeye sıkıştırıyor. İşte Yargı dizisinin 9.fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ay Yapım'ın üstlendiği Yargı dizisi aile dramları arasında birbirlerine tutunmaya çalışan avukat Ceylin ve savcı Ilgaz'ın yaşadıklarını konu almaktadır. Ali Bilgin'in yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosunu Sema Ergenekon üstleniyor. Yeni bölüm fragmanı yayınlanan Yargı pazar akşamları Kanal D'de...

Yargı Yeni Fragman

Yargı Dizisi 8.Bölümde Neler Oldu?

Yargı Dizisi 8.Bölümde Neler Oldu?

Metin Çınar’ın elleri kanlı bir biçimde eve gelişinden itibaren hayatlarının büyük bir kırılma noktasına geldiğini anlamıştır. Şimdi onu çok zorlu bir tercih beklemektedir, oğlundan yana mı olacaktır yoksa dürüstlükten yana mı?

Pars Ilgaz ve Ceylin’in evlenmesinden sonra kendisini toparlamaya çalışırken onlara ve Eren’e olan yaklaşımında başka bir yol denemeye karar verir. Yekta ise bir yandan Engin’i korumaya çalışırken bir yandan kendisi ve ailesi için çemberin iyice daraldığını fark eder.

Ceylin ve Ilgaz Yekta’yla açık bir biçimde girdikleri savaştan galip çıkabilmek için yine iş birliği yapmak zorunda kalırlar. Engin’in katil olduğunu ispatlamanın yeni yollarını ararken, ikisi de kendilerine bile itiraf edemedikleri bazı duyguların yeşerdiğini de fark edeceklerdir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın