Görüş Bildir
Haberler
Yalnız Kurt Nizamettin Köz, Polat Bilgin Kimdir? Polat Bilgin Nereli, Kaç Yaşında?

Yalnız Kurt Nizamettin Köz, Polat Bilgin Kimdir? Polat Bilgin Nereli, Kaç Yaşında?

Yayın hayatına başlamak için saatleri sayan Yalnız Kurt dizisi, oyuncu kadrosu ve konusu ile şimdiden en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Birbirinden başarılı oyuncular ile bu akşam ATV ekranlarında yayınlanacak olan Yalnız Kurt Osman Sınav imzası taşıyor. Kadroda yer alan isimlerden Polat Bilgin'in hayatı da oldukça merak edildi. Merak eden vatandaşlar 'Yalnız Kurt Nizamettin Köz, Polat Bilgin kimdir? Polat Bilgin nereli, kaç yaşında?' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte Polat Bilgin ve hayatı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Polat Bilgin'in ATV'nin yeni dizisi Yalnız Kurt'un oyuncu kadrosunda yer alması sevenlerini heyecanlandırırken, kendisi hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler 'Polat Bilgin kimdir? Polat Bilgin nereli, kaç yaşında?' sorularını araştırıyor. Dizide 'Nizamettin Köz' karakterine Polat Bilgin hayat veriyor. Peki Polat Bilgin kimdir?

Yalnız Kurt Nizamettin Köz Kimdir?

Yalnız Kurt Nizamettin Köz Kimdir?

Adın Nizamettin Köz. Fakir bir ailenin çocuğuyum. Babam okuyabilmem için beni bir cemaatin yurduna yerleştirdi. Karnım doydu, sevildim, takdir edildim. Artık onlarındım. 'Okuyacaksın' dediler, okudum. 'İstihbaratçı olacaksın' sen dediler; oldum. 'Vur' dediler 'vurdum', 'dur' dediler, durdum. Sonunda örgütün, askeri operasyonlardan sorumlu altı numarası oldum.

Polat Bilgin Kimdir?

Polat Bilgin Kimdir?

28 Haziran 1976'da Samsun'da dünyaya gelen Polat Bilgin, mezun olduktan sonra Tiyatro Anadolu'ya kadrolu oyuncu olarak dahil oldu. Hayalet Tiyatro'yu kurdu ve üç oyun sergiledi. İletişim Fakültesi'nde yüksek lisans programına girdi. Tiyatro Anadolu'da Genel Sanat Yönetmen Yardımcılığı görevine başladı. Devlet Konservatuvarı ve Besyo'da tiyatro dersleri vermeye başladı.

Tiyatro Anadolu'da çeşitli oyunlarda rol almakla birlikte yönetmen yardımcılığı ve yönetmenlikte yaptı. 2007 yılında Tiyatro Anadolu'daki görevinden istifa ederek İstanbul'a yerleşti ve ilk televizyon projesi olan Affedilmeyen 'de başrol oynamaya başladı. Dizi 5. bölüm sonunda veda etti. Hemen ardından Gaziantep'te çekilen Karayılan dizisinden Margos karakterini canlandırmaya başladı. 2008 yılında Özge Özberk ile başrolünü paylaştığı Yol Arkadaşım dizisinde Suat karakterini canlandırdı. Bu dizi 41 bölümle oyuncunun en uzun soluklu projesi oldu. Yol Arkadaşım'dan sonra Bursa'da Koleksiyoncu isimli tiyatro oyununda rol almaya başladı. Askere gitmeden önceki son projesi ise Saffet rolüyle Kalp Ağrısı oldu. Askerliği sonrası Karakol adlı dizide konuk oyuncu olarak yer almıştır. 2011'de Molla Kabız rolüyle Muhteşem Yüzyıl dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştır.

Polat Bilgin Hangi Dizi ve Filmlerde Oynadı?

Polat Bilgin Hangi Dizi ve Filmlerde Oynadı?

Tiyatro

2009 Koleksiyoncu

2006 Kadınlarda Savaşı Yitirdi

2005 Yangın Yerinde Orkideler

2004 Kuru Gürültü

2004 Midas'ın Kulakları

2003 Büyüyünce Ne Olacaksın? (çocuk oyunu)

2003 Kökler

2003 Melekler Şehri

2003 Açık Denizde

2002 Fırtına

2002 Kybele ve Attis

2002 Orkesta

2002 Sandalım Kıyıya Bağlı

2002 Bir Evlenme Teklifi

2001 Keşanlı Ali Destanı

2001 Bende Kalan

2006 Fay Hattı (yardımcı yönetmen)

2004 Harika Oyuncaklar (yönetmen)

2003 Kybele Ana Tanrıça (yönetmen)

2003 Açık Denizde (yönetmen)

2003 Ah Şu Gençler (yönetmen)

2000 J. Faust (yardımcı yönetmen)

Televizyon

2018- Bir Litre Gözyaşı - Onur Doktor (Kanal D)

2011 Tek Başımıza - Ufuk (Star Tv)

2011 Muhteşem Yüzyıl (konuk oyuncu - Star Tv)

2011 Karakol (konuk oyuncu) (Show TV)

2010 Kalp Ağrısı (Atv)

2008 Yol Arkadaşım- Suat (Kanal D)

2007 Karayılan - Margos (Atv)

2007 Affedilmeyen - Aziz (Atv)

Sinema

2013 Bu İşte Bir Yalnızlık Var - Orhan

2012 Mahmut İle Meryem - Sofu

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın