Görüş Bildir
Haberler
19 Yabancı Ünlünün Fantastik Türkiye Macerası

etiket 19 Yabancı Ünlünün Fantastik Türkiye Macerası

diazepam
07.03.2014 - 11:33 Son Güncelleme: 07.03.2014 - 11:54

Ülkemizi birçok yabancı ünlü oyuncu, şarkıcı, manken ziyaret ediyor. Kimi tatilini geçirirken kimisi iş için ülkemize geliyor. Eminiz hepsi birçok güzel anı ile ayrılıyor ama aralarında başlarına enteresan işler gelenler de yok değil. İşte size ülkemizde yabancı ünlülerin yaşadığı fantastik olaylara birkaç örnek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Russel Crowe

1. Russel Crowe

Rasıl abi e-ee waka waka yeee rasıl abi rasıl abi waka waka ye-eeeee... böyle başladı.

2. Yul Brynner

2. Yul Brynner

Vakti zamanında Atatürk filmi ile ilgili görüşmek için ülkemize gelen Brynner, Atatürk böyle yapmazdı, Atatürk bunu demezdi, aman dikkat et sen Atatürk olacaksın türü baskılar yüzünden kemençe ve horona bayılarak ülkemizi alel acele terk etti.

3. Emir Kustirica

3. Emir Kustirica

Antalya, Altın Portakal film festivali jüri başkanı olması için davet edilen Kustirica, sanki haber vermeden kendisi çıkagelmiş gibi arkasından bağıra çağıra ülkemizden gönderilmişti.

4. Nicolas Cage

4. Nicolas Cage

Film çekimi için ülkemize gelen Cage devlet erkanının hepsiyle görüşmüş, tüm bürokrasinin kucağından geçmişti. Birileri ona bunların Türkiye'de normal olduğunu fısıldamıştır herhalde. Yine de başbakan ile görüşmesinde suratının ifadesi çok şey anlatıyor; 'Benim burada ne işim var adamı Nicolas'

5. Angelina Jolie

5. Angelina Jolie

İnsani amaçlar için ülkemize gelmiş, Suriyelilerin kaldığı kampı ziyaret etmiş ve maalesef dönemin içişleri bakanı İdris Naim Şahin ile görüşme fırsatını (!) yakalamıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. PSY

6. PSY

Kısa bir konser için ülkemize gelmiş, Twitter üzerinden insanlara 'bu adam İstanbul'da nerede kalmış yahu?' dedirten enteresan bir İstanbul fotosu paylaşmış ve ardından maalesef birçok ünlü gibi Acun'un eline düşmüştür.

7. Paris Hilton

7. Paris Hilton

Acun'a ve dansöze maruz kalan bir başka ünlü sima ise Paris Hilton'du.

8. Adriana Lima

8. Adriana Lima

Ve bir başka Acunzede. Sağdaki fotoğrafta ibriğin kulpundan bakın, o'nu göreceksiniz.

9. Sting

9. Sting

Türkiye'ye gelinir de dansöz oynatılmaz mı? Sting bu geleneğin öncülerinden.

10. U2

10. U2

Devamında Bono Sting ile başlayan geleneği başarılı bir şekilde devam ettirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ricky Martin

11. Ricky Martin

Önceleri dansöz yerine bizzat ünlülerin kendisi oynuyor, hatta bu sırada taciz dahi ediliyorlardı. Ricky Martin'in eşcinsel olduğunu itiraf etmediği yıllardı.

12. Michael C. Hall

12. Michael C. Hall

Koskoca Dexter ülkemizde çok başka bir yönü ile arz-ı endam etti.

13. Liam Neeson

13. Liam Neeson

Yine bir film çekimi için ülkemize gelen Neeson en can yakıcı deneyimlerden birini yaşamış, işerken yakalandığı için o panikle üstüne işeyivermişti.

14. Kevin Costner

14. Kevin Costner

Kevin Costner ise 'bir Atatürk filmi çekilse Atatürk'ü canlandırır mısınız?' akımının kurbanlarından. Ardından THY için bir reklam filmi çeken Costner'in reklamı, 1 hafta sonra THY uçağının Amsterdam'da düşmesi üzerine yayından kalkmıştı. I feel like a star.

15. Naomi Campbell

15. Naomi Campbell

Onu nedense he böyle hatırlıyoruz. Sessiz sakin gelip gittiğini hiç göremedik maalesef, sürekli kavga gürültü ile gelip gidiyor kendileri.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Justin Bieber

16. Justin Bieber

Artık neden, kimden korkuyor bilinmez, Türkiye'ye gelişinde insanların 1-2 saat beklediği kuyrukları transit geçip direkt arabasına atlamış. Türk polisi de ayağına gidip işlemlerini arabasında yapmıştı. Şimdi haşarılıklarına ABD'de devam ediyor.

17. Şivan Perwer

17. Şivan Perwer

Megri megri, daye megri, aheeooovvv... Hepimiz hala hatırlıyoruz sanırım. Yıllar sonra Türkiye'ye gelen Şivan'ı böyle karşılamıştık.

18. Kraliçe II. Elizabeth

18. Kraliçe II. Elizabeth

Kendisine önce başbakanın futbol yeteneklerini izlettirmiş, ardından da Maraş dondurması şovu yapmıştık. Nispeten yaratıcıymış aslında diğerlerine kıyasla.

19. Ve son olarak Maradona

19. Ve son olarak Maradona

Kendisine ne yapmaya çalışmışız inanın biz de çözmedik!?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
230
78
39
38
24
22
19