Görüş Bildir
Haberler
Whatsapp, Android Wear Desteğine Kavuştu

Whatsapp, Android Wear Desteğine Kavuştu

Caner
05.08.2014 - 10:25
İçeriğin Devamı Aşağıda

Whatsapp, Android Wear Desteğine Kavuştu!

En popüler anlık mesajlaşma uygulamalarından biri olarak dikkat çeken WhatsApp, her geçen gün yeni özelliklere kavuşmaya devam ediyor. Son olarak WhatsApp , yıl içerisinde ön plana çıkan giyilebilir cihazlar için harekete geçti. Elde edilen son bilgilere göre WhatsApp , Google'ın giyilebilir cihazlar için geliştirmiş olduğu yeni işletim sistemi Android Wear desteğine kavuştu.

WhatsApp için yayınlanan güncelleme Android Wear desteğini de beraberinde getirdi. Böylece WhatsApp, Android Wear işletim sistemli cihazlar üzerinden kullanılabilir hale geldi. Aynı zamanda kullanıcılara gönderilen mesajlara bakabilme ve hatta akıllı saat ile cevap gönderebilme imkanı doğdu. Bu özelliğin henüz tam olarak nasıl çalıştığı bilinmiyor. Ancak, küçük ekranda mesaj yazmanın zor olabileceğinden dolayı kullanıcılar, sesli kısa cevaplar göndermek için WhatsApp'ı tercih edebilir.

Söz konusu güncellemenin henüz Google Play Store üzerinden yapılmadığını da belirtelim. Akıllı saat kullanıcıları, WhatsApp'ın resmi internet sitesi üzerinden yazılıma sahip olabilir.

teknokulis

Kaynak: http://www.teknokulis.com/Haberler/Mo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0