Görüş Bildir
Haberler
Wattpad Üzerinden Hollywood’a Uzanması Gereken 7 Fantastik Roman

Wattpad Üzerinden Hollywood’a Uzanması Gereken 7 Fantastik Roman

Wattpad’in fantastik roman okurları bilir; mevzu kıtlığı çeken, bu sebeple fantastik filmlerin yanında DC karakterlerine yüklenen Hollywood’un kaçırmaması gereken 7 fantastik hikaye Wattpad üzerinde! Her biri okuyanların kalbini yerinden uçuracak kadar etkileyici kurgularıyla okurlarını heyecanın zirvelerinde gezdiriyor. Peter Jackson’un kulağına kar suyu kaçtığı anda sinema koltuklarınızdaki yerlerinizi gurur duyarak alabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Armoni Elementleri / busepz

Goblinler, kurtadamlar, periler, cadılar, element kullanıcıları ve aklınızı başınızdan alacak birçok şey daha… Armoni Elementleri serisi hafızalarınızdan asla silinmeyecek!

2. Av / M_Rise

Zamanın çok öncesinden gelen bir savaş ve bundan habersiz olan bir genç kız. Sıradan bir hayat yaşadığını düşünürken hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını anlayacak. Yeni bir okul, yeni bir hayat, tehlikeli bir aşk…

Kurtadamlara sempatiniz yoksa henüz bu kitabı okumadınız demektir.

3. Yediler’in Efsanesi / kcankur

Yer altında süren insanoğlunun unuttuğu bir savaş ve tam ortasınadüşen yedi genç. Gün ışığını tekrar görebilmek için, istemeden de olsayüklendikleri yeni görevlerini başarmak zorundadır. Yüzyıllardır duran zaman,insanoğlunun aleyhine yeniden işlemeye başlamıştır.

Benzersiz kurgusu ile okurken nefesinizi kesecek romanın film olmasını dilemekten kendinizi alıkoyamayacaksınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Argenta / Tomato1324

Bir sokak çocuğunun isminin geçtiği her yere korku salabilecek bir efsaneye dönüşmesini soluksuz okuyacak, attığı her adımda onunla beraber yürüyeceksiniz.

5. Elementler Akademisi / ESA153

Bir roman hem fantastik hem de komik olabilir mi? Dikkat, bu kitabı okurken gülmekten kalp krizi geçirebilirsiniz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Prenses / Kubr_Coskun

Ejderha ırkının asi, hırçın, savaşçı, gururlu ve intikama aç prensesi. Halkı tarafından ihanete uğratılan prenses Element Savaşçısı olan koruması ve güvenebileceği muhafızları ile intikamını alana kadar durmayacak.

Onunla beraber yürüyecek, onunla beraber koşacak ve intikam duygusunu tadacaksınız.

7. Cadı Ateşi / cadinineskisupurgesi

Bir cadının kalbini yakan ve küllerinden yeni bir kadın yaratan ejderhanın hikayesi size benzersiz bir kurgu ve doyumsuz okuma lezzeti vadediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın