Görüş Bildir
Haberler
VALORANT Champions 2022'de Kaos! Tartışmalı FPX - XSET Maçında Neler Yaşandı? Oyuncular Ne Diyor?

VALORANT Champions 2022'de Kaos! Tartışmalı FPX - XSET Maçında Neler Yaşandı? Oyuncular Ne Diyor?

VALORANT Champions İstanbul 2022, tüm hızıyla devam ediyor. Ana etkinliğin beşinci gününde iki adet son derece heyecanlı karşılaşma izledik. DRX'in Fnatic'i, FPX'in ise XSET'i elediği günün ikinci maçı, belki de VALORANT esporunun en büyük dramasına sahne oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Karşılaşma, XSET'in 13-11'lik Pearl galibiyetiyle başladı.

FPX, ikinci haritada maçı bırakmadı!

Serinin kaderini belirleyen Ascent haritasında her şey normal gözüküyordu.

Killjoy taretindeki hata, son turun tekrar oynanmasına sebep oldu!

Riot Games, yaptığı açıklamayla turu tekrar oynatacağını bildirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uzatmaların kazananı yine FunPlus Phoenix oldu!

XSET: Biz itiraz etmedik.

XSET: Biz itiraz etmedik.

FPX'e karşı kaybederek turnuvaya veda eden XSET'in koçu, maçın ardından girdiği basın toplantısında herhangi bir itirazda bulunmadıklarını belirtti. XSET oyuncuları FPX'in durumunun oldukça sinir bozucu olduğunu kabul ederek rakiplerine empatiyle yaklaştı.

Hem Riot hem de XSET'ten gelen resmi açıklamalara göre tekrar kararını alan taraf Riot Games oldu. Fakat FPX oyuncuları görünüşe göre bu duruma pek de inanmıyor.

FPX oyuncuları sinirliydi.

FPX oyuncuları sinirliydi.

XSET takımı daha sakin ve planlı bir şekilde basın toplantısına çıkarken maçın galibi FPX'in oyuncuları olayın etkisini galibiyete rağmen atlatamamış gibiydi.

Maçın ardından rakiple yumruk tokalaştırmayan ardiis'e konuyla ilgili düşünceleri sorulunca kendisinin cevabı şu oldu: 'Gerçek düşüncelerimi söylersem Riot tarafından ve FPX tarafından ceza yerim, cancellanırım.' 

Öyle ki takım arkadaşları toplantıdan sonra fotoğraf çekilmek bile istemeyen ardiis'i ikna ederek takım fotoğrafına aldı.

FPX oyuncuları, resmi açıklamaya göre XSET'in itiraz etmediğini 'bilse' de bu konuyla ilgili yüz ifadeleri ve kıkırdamaları kendilerinin XSET'e güvenmediğini işaret ediyordu.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın