Görüş Bildir
Haberler
TV
Uzak Doğu Televizyonlarının Dünyaya Armağanı Olan Birbirinden Kaliteli 33 Kore Dizisi

etiket Uzak Doğu Televizyonlarının Dünyaya Armağanı Olan Birbirinden Kaliteli 33 Kore Dizisi

Ülkemizde Uzak Doğu kültürüne oldukça hayran olan, büyük bir kesim mevcut. Kore hayranları da bu kesime dahil elbette. Özellikle Kore uyarlaması diziler, bizim televizyonlarımızda giderek daha fazla boy gösterecek gibi duruyor.

Bu güzel ülkenin güzel dizilerini, 'Kore dizileri' hayranı okurlarımız için derleyelim dedik :)

Dizi konuları Uzak Doğu'nun bir nevi Türkiye şubesi olan yeppudaa sitesinden alıntıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Emperor of the Sea (IMDB: 8,3 Puan)

1. Emperor of the Sea (IMDB: 8,3 Puan)

Kore (Şila Hanedanlığı)'de 787-846 yıllarında yaşayan Jangbogo (Goong-Bo) adlı tüccarın hayatını, kölelikten kurtuluşunu, yükselişini ve verdiği savaşları anlatan biyografi tarzındaki televizyon dizisi.

2. School 2015 (IMDB Puanı: Değerlendirilmemiş)

2. School 2015 (IMDB Puanı: Değerlendirilmemiş)

Dizi, Gangnam, Seul, Güney Kore'deki prestij sahibi özel bir lise olan Sekang Lisesi'nde geçmektedir. Eun-Byul (Kim So-Hyun), bu lisede popüler bir öğrencidir ve gizemli bir şekilde ortadan kaybolur.

Bu arada, Lee Eun-Bi (Kim So-Hyun), Go Eun-Byul'a ikizi kadar benzemektedir. Eski okulunda arkadaşsız olan ve zorbalık gören Eun-Bi okuldan atılır. Arkasında uzaklara gideceğini belirten bir yazı bırakarak kendini suya atar. Gözlerini bir hastanede açar ama hiçbir şey hatırlamamaktadır. Herkes onu kaybolan Eun-Byul zanneder. Eun-Bi her şeyden habersiz Eun-Byul'un hayatını yaşamaya başlar.

Gizli sırları ve arzuları ortaya çıkmaya başlarken okulda popüler bir kız olarak kalabilmek için kendi kişiliğini gizleyerek mücadele eder. Zaman ilerledikçe, onların seçkin dünyası, kendi kurallarına ve düşüncelerine ters gitmektedir.

O eski kuralları yıkabilecek mi ve onların arkadaşlarını değiştirebilecek mi?

3. Boys Over Flowers (IMDB: 8,3 puan)

3. Boys Over Flowers (IMDB: 8,3 puan)

ShinHwa okulu; Goo Jun Pyo, Yoon Ji Hoo, Soh Yi Jung ve Song Woo Bin’in yer aldığı, zenginlerin gittiği bir okuldur. Bu 4'lü, F4 adında bir çete oluştururlar. Goo Jun Pyo F4’ün lideridir. Geum Jan Di –ailesi zengin değildir- çatıdan atlayan bir çocuğu kurtardığında olayın yayılmaması için ona burs verildiğinde ShinHwa Okulu’na katılmıştır. Geum Jan Di dışında bütün okul F4’e tapmaktadır, ancak diğer üçünden farklı görünen Yoon Ji Hoo’dan hoşlanmaktadır. Geum Jan Di sonunda arkadaşını savunmak için F4 ile konuşur. O andan itibaren Goo Jun Pyo’nun ana rakibi olur. Hemen hemen her zaman Geum Jan Di dışlanır ve Yoon Ji Hoo ona bir şekilde yardım eder. Geum Jan Di ve Goo Jun Pyo’nun rekabeti yoğunlaşır ama aynı zamanda Geum Jan Di eğlence kaynağı olarak Goo Jun Pyo’nun dikkatini çekmiştir. Hikaye gelişir ve Goo Jun Pyo yavaş yavaş Geum Jan Di’yi sevmeye başlar. Öte yandan Geum Jan Di’nin dikkati Yoon Ji Hoon’un üzerindedir ancak hikaye ilerledikçe kalbini Goo Jun Pyo’ya kaptırır. Çift, sevgileri için mücadele edecekleri birçok engelle karşılaşır.

4. I'm Sorry, I Love You (IMDB Puanı: 8,6)

4. I'm Sorry, I Love You (IMDB Puanı: 8,6)

Cha Moo Hyuk Avustralya sokaklarını gözetleyen önemsiz bir çetecidir. Çocukken ebeveynleri tarafından terk edilmiştir ve evlat edinen aile onu Avustralya'ya götürür. Evlat edinen aile ona kötü davranır ve böylece kayboldukları zaman paralı yabancıları dolandırarak sokaklarda amaçsızca aylak aylak dolaşır.

Song Eun Chae'ye rastlaması hilelerinden biri yoluyla olur. Song Eun Chae ünlü Kore şarkıcısı, Choi Yun'un program koordinatörü ve çocukluk arkadaşıdır. Choi Yun'u yaşamının odak noktası gibi görür ve onu memnun etmek için yapabileceği her şeyi yapar. 

Choi Yoon başka bir ünlü Koreli aktris (Kang Min Joo) ile bir çekim yapmak için Avustralya'ya gider. Eun Chae'yle Min Joo tesadüfen iyi arkadaş olurlar. Choi Yoon, Min Joo ile ilgilendiğinden dolayı ona yakınlaşabilmek için Eun Chae'den yardım ister. Bu Choi Yoon'a gizliden aşık olan Eun Chae'nin kalbini kırar ama bu doğrultuda hareket eder. Moo Hyuk ile kaderini belirleyen karsılaşması sadece yaşamını değil aynı zamanda onun için değerli olan Choi Yoon'un da yaşamını etkileyerek sonuçlanır.

5. Healer (IMDB: 8,7 Puan)

5. Healer (IMDB: 8,7 Puan)

Kim Moon-Ho (Yoo Ji-Tae) büyük bir yayın şirketinde popüler bir muhabirdir. Bir gün geçmişte yaşanan bir davanın gerçek yüzünü öğrenir. Bilerek dava ile alakalı insanlara yaklaşır ve onlara yardımcı olur. Bunları yaparken, o doğruluk ve inançları ile mücadele eder.

Bu arada, Kim Moon-Ho'ye internet muhabiri Chae Young-Shin (Park Min-Young) ve aynı zamanda 'Healer' olarakta bilinen Seo Jung-Hoo (Ji Chang-Wook) bu davayı çözmede yardımcı olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hello Monster (IMDB Puanı: 8,5)

6. Hello Monster (IMDB Puanı: 8,5)

Ee Jin-wook keskin gözleri ve zekasıyla olay yerlerini inceleyerek suçluların profilini çıkarabilen yetenekli bir dedektiftir. O New York'ta polise danışman olarak da çalışmıştır. Kore'ye döndüğünde 'Özel suçları araştırma takımına' liderlik eder. Jang Nara ise bir polis memurudur ve özel suçları araştırma takımının bir üyesi olur.

7. Can You Hear My Heart (IMDB: 8,2 puan)

7. Can You Hear My Heart (IMDB: 8,2 puan)

'Can You Hear My Heart' Cha Dong-Joo (Kim Jae-Won) işitme duyusunu bir kaza sonucu kaybeder. Dizinin devamında aşkın bu engeli nasıl yendiği işleniyor.

8. Oh My Ghost (IMDB Puanı: 8,5)

8. Oh My Ghost (IMDB Puanı: 8,5)

Na Bong-Sun aşçı yardımcısıdır. Çekingen kişiliği ve öz-saygısının düşük olması yüzünden arkadaşı yoktur. Şaman ninesi sayesinde çocukluğundan beri hayaletlerle iletişim kurabilmektedir. Bir gün tavlama sanatında uzman hayalet Shin Soon-Ae tarafından ele geçirilir. Kang Sun-woo ise yakışıklı ve kendine güvenen baş şeftir. Na Bong-Sun’un ona karşı gizli duyguları vardır. Baş şef, kadınlar arasında ünlü olsa da eski kız arkadaşının acısını yeni yeni üstünden atmıştır. Bong-Sun’un ani değişimiyle onu fark etmeye başlar.

9. Playful Kiss (IMDB: 7,5 puan)

9. Playful Kiss (IMDB: 7,5 puan)

Oh Ha Ni, mükemmeliyetçi Baek Seung Jo'ya aşık olan beceriksiz bir öğrencidir. Bununla birlikte, Seung Jo ona karşı kayıtsızdır ve aşkını ret eder. Ha Ni'nin evi çökünce, o ve babası, eski bir arkadaşının evine taşınır. Babasının arkadaşının oğlu Seung Jo'dan başkası değildir ve Ha Ni sevdiği erkeğin yanında olma fırsatını elde etmiştir. Acaba Ha Ni, Seung Jo'nun kalbini çalabilecek mi?

10. Man From The Stars (IMDB: 8,6 Puan)

10. Man From The Stars (IMDB: 8,6 Puan)

Do Min Joon yaklaşık 400 yıl önce Joseon döneminde dünyaya gelmiş bir uzaylıdır. Mükemmele yakın bir görünümü vardır ve ayrıca duyma ve hız konusunda yeteneklidir. İnsanları ve insanlığı küçümseyen Do Min Joon, modern zaman aktrisi Cheon Song Yi'ye aşık olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. The Heirs (IMDB: 7,7 puan)

11. The Heirs (IMDB: 7,7 puan)

“The Heirs”, zengin ailelerden gelen lise öğrencilerinin aşk hayatını ve arkadaşlık ilişkilerini gözler önüne seren bir gençlik dizisi.

12. Love Rain (IMDB: 8,0 puan)

12. Love Rain (IMDB: 8,0 puan)

70'li yıllardaki aşklar ile modern toplumda moda aşkların nesiller boyu olan hikayesini gün yüzüne çıkarıyor. 1970'li yıllarda yaşayan Seo In Ha (Jang Geun Suk) sanat eğitimi alıyor. Günümüzdeki Seo Jun (Jang Geun Suk'un oynadığı bir diğer karakter) ise Seo In Ha'nın oğlu ve serbest yaşam tarzını benimsemiş bir fotoğrafçı.

13. Dae Jang-geum / Saraydaki Mücevher (IMDB: 8,6 puan)

13. Dae Jang-geum / Saraydaki Mücevher (IMDB: 8,6 puan)

Hikaye, Joseon Hanedanlık’ı altındaki Kore’de, Kral Seongjong, Kral Yeonsan-gun (1494-1506) ve Kral Jungjong’un (1506-1544) saltanatları esnasında geçmektedir. Hikaye, (o sıralar veliaht prens olan) Kral Yeonsan-gun’un annesi Kraliçe Yun’un, kralın emri üzerine bir grup saray muhafızı tarafından zehirlenmesi ile başlar.

Sarayda mutfak leydisi olan Park, Leydi Choi’u Ana Kraliçe’nin yemeğine zehir katarken gördüğüne dair tanıklık eder ancak şikayet ettiği üst mutfak leydileri bu işi yaptıran asıl kişiler olduğu için Park Myeong-yi’ye bir iftira atarak kendi iç prosedürlerine göre (zehir içmeye zorlayarak) öldürmek isterler. İlk önce, zehirin içine gizlice panzehir karıştıran ve beline de olayları anlatan bir kâğıt sıkıştıran saraydaki en iyi arkadaşı, mutfak leydisi Han tarafından, daha sonra da, inzivaya çekilmiş olan Seo tarafından kurtarılır. İkisi evlenirler; uzak bir köyde, düşük sınıftan (cheonmin) insanlarmış gibi davranarak gizlice yaşamlarını sürdürürler ve Seo Jang-geum adındaki oldukça zeki olan küçük kızlarını büyütürler.

14. City Hunter (IMDB Puanı: 8,5)

14. City Hunter (IMDB Puanı: 8,5)

Şehir Avcısı adıyla bilinen Lee Yun-Seong öldü bildiği ailesinin intikamını almaya şehre gelmiştir. Ama olaylar hiç de onun düşündüğü gibi gelişmez şehirde onu bekleyen sadece intikam değil ayrıca aşkta vardır.

15. Secret Garden (IMDB: 8,6 puan)

15. Secret Garden (IMDB: 8,6 puan)

Kim Joo Won, harika görünüşlü fakat kibirli ve çocukça bir adamdır. Gil Ra IM, gözde aktristlerin kıskandığı vücudu ve güzelliği olan bir dublördür. Bir gün yolları birleşir ve tuhaf bir eve girerler. Evdeki garip bir yaşlı kadın onlara içmeleri için içki ikram eder. Ertesi gün ikili uyandıklarında, bedenlerinin yer değiştiğini görürler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Kill Me, Heal Me (IMDB: 8,6 puan)

16. Kill Me, Heal Me (IMDB: 8,6 puan)

Zengin bir aileden gelen 7 kişilikli genç bir erkek ile doktorluğunun ilk yılında olan bir kadının arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır.

17. The Innocent Man (IMDB Puanı: 8,0)

17. The Innocent Man (IMDB Puanı: 8,0)
s966.photobucket.com

Sevdiği kadın tarafından ihanete uğrayan bir adamın, intikam için hafızasını kaybetmiş bir kadını kullanmasını konu alıyor...

18. A Gentleman's Dignity (IMDB: 8,3 puan)

18. A Gentleman's Dignity (IMDB: 8,3 puan)

Sivri dilli bir mimar olan Kim Do-Jin (Jang Dong-Gun) ve beyzbol takımı hakemi olan otoriter lise öğretmeni Song Yi-Soo (Kim Ha-Neul) ikilisinin arasındaki ilişkiyi anlatan bir drama.

19. The Moon That Embraces The Sun (IMDB: 8,2 puan)

19. The Moon That Embraces The Sun (IMDB: 8,2 puan)

Bu dizimiz King Lee Hwon ile kadın şaman olan Wol arasında geçen aşkı anlatıyor. Soylu bir ailede dünyaya gelen Wol bir süre sonra prenses oluyor fakat bazı tuzaklarla karşı karşıya gelip yargılanıyor ve sonunda bir şaman olarak yaşamaya başlıyor. Wol/Yeon Woo (Han Ga İn):Küçücük bir kızken onun güzelliğini kıskanan kötü insanlar tarafından öldürülecekken bir kadın şaman tarafından kurtarılır.Daha önce bir kez nişanlandığı Lee Hyun ile tekrar karşılaştığında, artık Wol (Ay) ismi ile büyüyen bir kadın şaman olmuştur. Lee Hyun çocukken tanıdığı Yeon ile Wol'un arasındaki benzerlikleri görünce ona aşık olur.Ama aynı zamanda Lee Hyun'un üvey kardeşi Yang Myung Gun da Wol'ü sevmektedir. Yeon Woo’nun ölüp ölmediği konusunda şüpheler varken acaba Yeon Woo hayatta bunlara dayanabilecek mi?

20. Reply 1997 (IMDB Puanı: 8,5)

20. Reply 1997 (IMDB Puanı: 8,5)

90’ların en popüler gençlik gruplarından H.O.T. aşırı hayran ve bir gün onun solistiyle evleneceğini düşleyen Sung Shi-won, Shi-won’nun bütün çocukluğunu beraber geçirdiği ve sonradan ona aşık olan çocukluk arkadaşı Yoon Yoo-jea, Yoon-jea’nın en iyi arkadaşları Kang Joo-hee ve Bang Sung-jea , Shi-won’nun en iyi arkadaşı Mo Yoo-jung ve son olarak da babası asker olduğu için Seoul’den Busan’a transfer olan sporda becerikli ama kızlarla iletişimde zayıf Do Hak-chan’nın 1997 yılından başlayan komik hikayeleri... Hikayede geçen olaylar kahramanların lisede okudukları 1997 yılı ile yıllar sonra arkadaşları ile toplandıkları 2012 yılındaki mezunlar günün arasında gidip gelmekte. Hikaye bu altı arkadaştan bir çiftin evleneceklerini ilan etmesi ile başlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Dong-Yi / Sarayın İncisi (IMDB: 8,2 puan)

21. Dong-Yi / Sarayın İncisi (IMDB: 8,2 puan)

Joseon Hanedanlığı Kral Sukjong hükümdarlığı sırasında, köle Dong Yi 'nin önce cariye Jang Hee Bin'in ve sonra Kraliçe Inhyeon'ın güvenini kazanmasıyla cariyeliğe kadar yükselir. Kral eşi Sook Bin rütbesini alır. Joseon Hanedanlığının 21. kralı olacak olan Yeongjo yu dünyaya getirir.

22. Pinocchio (IMDB: 8,6 puan)

22. Pinocchio (IMDB: 8,6 puan)

Yerel bir gazetede muhabirlik yapmaya başlamış bir grup 20'li yaşlardaki gençlerin gerçeğin peşinden koşmalarının aşklarının ve başarısızlıklarının yanı sıra gelişmelerini anlatıyor.

23. Rooftop Prince (IMDB: 8,1 puan)

23. Rooftop Prince (IMDB: 8,1 puan)

300 yıl önce veliaht prenses ölü olarak bulunur. Prens bu ölümün ardındaki sırrı, topladığı üç yetenekli adamla araştırmaya çalışır. Ancak birden kendilerini 300 yıl sonrası yani günümüzde bulurlar. Başlarda uyum sağlamakta zorlansalar da sonradan bu durumun prensesin ölümünün ardındaki sırrı açıklamakla bağlantılı olduğunu anlarlar ve sonra olaylar olaylar...

24. Angel Eyes (IMDB: 7,8 puan)

24. Angel Eyes (IMDB: 7,8 puan)

Park Dong-Joo cerrahtır. İlk aşkı kör bir kızdır. Yoon Soo-Wan acil 119 çalışanıdır. Gençken kördür ama bir göz nakli ameliyatından sonra görmeye başlar.Park Dong-Joo ve Yoon Soo-Wan birbirlerinin ilk aşkıdır. Acı verici aile geçmişleri yüzünden ayrılmak zorunda kalırlar. 12 yıldan sonra tekrar bir araya gelirler. Ama aralarında ikisininde bilmediği acı verici bir sır vardır.

25. Good Doctor (IMDB: 8,0 puan)

25. Good Doctor (IMDB: 8,0 puan)

Park Shi-On isimli genç bir adamda otizm ve gelişimsel bir engel bulunmaktadır. Zeka yaşı 10 yaşındaki bir insan gibidir, fakat çocuk cerrahı olur. Bu arada, en iyi çocuk cerrahı olan Kim Do-Han kendini sürekli Park Shi-On ile çatışma içerisinde bulur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

26. Master's Sun (IMDB: 8,6 puan)

26. Master's Sun (IMDB: 8,6 puan)

Hayaletleri gören bir kadın ve onun hayalet gördüğüne inanan bir adamı konu alan dizide Joo Joong-Won (So Ji-Sub) açgözlü, bir şirket yöneticisidir. Her şeyi, özel ilişkileri bile para ile ilgilidir. Tae Kong-Sil (Kong Hyo-Jin) kolay ağlayan bir sekreterdir. Karamsar bir kişiliği vardır. Bir olay sonucu Tae Kong-Sil hayaletleri görmeye başlar. O andan itibaren geceleri uyuyamaz.

27. That Winter, The Wind Blows (IMDB: 8,0 puan)

27. That Winter, The Wind Blows (IMDB: 8,0 puan)
s966.photobucket.com

Cheongdam'da mahallenin en iyi kumarbazı olarak bilinen bir adam (Jo In Seong) anlamsız bir hayat yaşamaktadır. Ailesi erken yaşta onu terk etmiş ve ilk aşkı kaybolmuştur. Bu arada, bir kadın (Song Hye-Kyo) büyük bir şirketin varisidir fakat yalnızdır. O da zor bir hayat yaşamış. Görme yeteneğini kaybetmiş ve babası vefat etmiştir. Kadın, kendini etrafında olanlardan korumak zorundadır.

28. Emergency Couple (IMDB: 7,9 puan)

28. Emergency Couple (IMDB: 7,9 puan)

Başlarından flört etme, evlenme ve boşanma geçtikten sonra aşkın asıl anlamını anlayan bir çiftin hikayesi. Ölümle yaşam arasındaki savaşın olduğu acil servis yaşantısı üzerine kurulu olan dizi, lider ruhlu iki kişinin karakterlerinin daha safiyane bir şekilde gelişmesine yardımcı olacaktır. Hikaye, daha önceden parçalanmış olayların hastanede yeniden bir araya gelmesini ve bir kez daha gelişmesini ele almaktadır. Güvenilir ve gerçek bir romantik aşkın tıp dizisi konseptiyle kaynaşmasıyla oluşan bir dizi olmuştur.

29. My Secret Hotel (IMDB Puanı: 6,7)

29. My Secret Hotel (IMDB Puanı: 6,7)

Kore'nin en lüks otellerinden birinde bir cinayet... Ve bu cinayetin tam ortasında bir aşk üçgeni...

Boşanmış bir çift, bir otelde düğün organizasyonların yapıldığı bölümün şefi ve bir damat olarak tekrardan karşılaşırlar. Bu arada otelde bir cinayet işlenir.

Yoo In-Na dizide, 7 yıl önce boşandığı eski kocası (Jin Lee-Han) ile yeni tanıştığı bir adam (Nam Goong-Min) arasında kalan, lüks bir oteldeki düğün organizasyonların yapıldığı bölümün şefi olan Nam Sang-Hyo karakterini canlandırıyor. O parlak bir kişiliğe sahip mükemmeliyetçi birisidir.

Jin Lee-Han dizide, ünlü bir mimar olan Koo Hae-Young karakterini canlandırıyor. Koo Hae-Young, Nam Sang-Hyo'nun (Yoo In-Na) eski kocasıdır. Onlar Koo Hae-Young'ın otele bir müşteri olarak geldiği zaman tanışır ve birbirlerini severek evlenirler. Ancak evlilikleri 100 gün kadar sürer.

Nam Goong-Min dizide, otelin yönetim müdürü ve Sang-Hyo'nun (Yoo In-Na) patronu olan Jo Sung-Gyeom karakterini canlandırmaktadır. Otelde yaşanan cinayet beraberinde kendi kişisel geçmişi ile ilgili bir kriz meydana getirir. O Sang-Hyo (Yoo In-Na) ve Eun-Joo (Lee Young-Eun) ile bir aşk üçgeni içerisindedir.

30. Personal Taste (IMDB: 7,8 puan)

30. Personal Taste (IMDB: 7,8 puan)

İki kişiyle yaşadığı kötü tecrübenin ardından 28'ine girecek bir kadın olan Kae-in'in aynı zamanda borçları vardır. Bu yüzden ev arkadaşı aramayı düşünmeye başlamışken Jin-ho ile tanışır.Bazı yanlış anlamalar sonucu Kae-in onun bir eşcinsel olduğunu düşünür. Jeon Jin Ho' da işi sebebiyle Kae-in' in eviyle ilgilenmektedir. Ve ev arkadaşı aradığını duyunca talip olur. Kae-in başta kabul etmek istemese de hem borcu olduğu için hem de eşcinsel sandığı için kabul eder, ancak ev arkadaşının eşcinsel olduğunu sandığı için kendini güvende hissetmektedir, ama bu durum birbirlerine aşık olmalarını engelleyebilecek midir? Gerçekler ortaya çıkınca ne olacaktır?

İçeriğin Devamı Aşağıda

31. To The Beautiful You (IMDB: 7,5 puan)

31. To The Beautiful You (IMDB: 7,5 puan)

Dizi, Amerika'da yaşayan Koreli bir kız, Goo Joo Hee'nin etrafında gelişiyor. Bir gün televizyonda bir atletizm yarışması görür ve yüksek atlama yarışmacılarından biri olan Kang Tae Joon'a aşık olur. Goo Joo Hee bu genç atleti idolü olarak görmeye başlar. Tae Joon, potansiyel kariyerini sonlandıran bir kaza geçirdikten sonra Goo Joo Hee, Tae Joon'un olduğu okulda okumak için kaydını Kore'ye aldırır. Ancak, Tae Joon bir erkek lisesindedir ve Jae Hee, kendisini bir erkek olarak gizleyerek o okula girmesi gerekir.

32. Dream High (IMDB Puanı: 7,8)

32. Dream High (IMDB Puanı: 7,8)

Öğrencilerin sanat ve eğlence okulunda, olay ve kavgalarının diğer yüzünü anlatmaktadır. Bu dizi dans gösterileri, şarkı, oyunculuk ve eğlence sektörünün gerçek yüzünü gösteriyor.

33. My Princess (IMDB: 7,1 puan)

33. My Princess (IMDB: 7,1 puan)

Lee Seol Sıradan Bir hayat yaşayan ve sıradan bir üniversite öğrencisi olan bir kızdır. O da çoğu kız gibi günü birinde prenses olma hayali kurmaktadır. Ancak Lee Seol diğer Kızlardan farkı gerçek bir prenses olmasıdır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1045
615
163
116
70
52
44
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın