Görüş Bildir
Haberler
Uyku Pozisyonuna Göre Senin Hakkındaki En Büyük Sırrı Söylüyoruz!

etiket Uyku Pozisyonuna Göre Senin Hakkındaki En Büyük Sırrı Söylüyoruz!

Lousia
13.08.2018 - 15:19

Bu testimizde senin uyku pozisyonunu soruyoruz. Bakalım vereceğin cevaba göre senin hakkındaki en büyük sır ne?

Hazırsan testi çöz ve sonucu öğren.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uyku pozisyonunu seç ve sonucu öğren.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hassassın!

Hassassın!

Uyku pozisyonuna göre sen oldukça hassas birisin! Kırılgan bir yapın var, insanlarla iletişim kurmayı çok seviyorsun. Sohbet etmeyi seven birisin, insanlara uyum sağlaman çok kolay. Karşı tarafla diyalog kurmayı iyi biliyorsun fakat onlar senin kıymetini pek anlamıyorlar. Hassaslığın da tam bu noktada başlıyor. Yaşadığın sorunların şiddeti ne olursa olsun, seni kolayca etkileyebiliyor. Kafana bir sorunu takıp, ona uzun uzun üzülüyorsun. Belki de biraz daha az takılmayı öğrenmelisin. Kalbinin bu kadar kolay kırılmasına izin verme, hiçbir şey senden önemli değil. :)

Herkese kolay güvenirsin!

Herkese kolay güvenirsin!

Uyku pozisyonuna göre senin en büyük sırrın insanlara çok kolay güvenmek! Sen çok temiz kalpli bir insansın, insanlar sana her işini teslim edebilir. Oldukça güvenilir birisin yani. Derler ya, 'Seninle ölüme bile gidilir.' diye. Sen tam olarak böyle bir insansın işte. Kendini iyi tanıdığın doğru, ne isteyip istemediğini çok iyi biliyorsun. Yalnız bir sorun var ki, herkesi kendin gibi görüyorsun. Durum böyle olunca da cidden çok üzülüyorsun. Üzülüyorsun ama seni kızdıran insanlara karşı da genelde sakin tepkiler veriyorsun. Uysal biri olduğun için o da... Ama yine de şiddetli bir öfken olabilir aman dikkat diyelim. :)

Şüpheci birisin!

Şüpheci birisin!

Uyku pozisyonuna göre senin en büyük sırrın oldukça şüpheci biri olman! Yeni şeyler denemen gereken durumlar olur. Karşındaki insan senden bunu isterse onu kırmamak adına bir şeyler denersin. Ama yeni bir şeyler denerken de her zaman şüpheyle yaklaşırsın. Acaba doğru mu yapıyorum der durursun içinden ve kimseye de bunu belli etmezsin. Bu yüzden karar alman biraz zor olsa da, insanlar bunu senin kararsızlığına yoruyor. Aslında öyle değil, sadece olayları enine boyuna düşünmekten! :)

Lükse düşkünsün!

Lükse düşkünsün!

Uyku pozisyonuna göre senin en büyük sırrın lükse düşkünlük! Bu yönünü pek kimse bilmez. Sen yaşadığın hayattan memnun olmuyorsun bazen. Oturup düşünüyorsun 'Daha farklı bir hayatım olsa nasıl olurdu?' diye. Ama bu düşüncelerin genellikle maddiyat odaklı oluyor. Hayatında değiştirmek istediğin çok fazla şey var. Bunları gerçekleştirmeyi de çok istiyorsun. Ama bunun için de maddi bir doygunluğun olması gerektiğinin farkındasın. Bu yüzden sıkça düşünüyorsun. Yine de yaşadığın hayatı da iyi yaşıyorsun. Keyif insanısın vesselam. :)

Eleştirilere çok takılıyorsun!

Eleştirilere çok takılıyorsun!

Uyku pozisyonuna göre senin en büyük sırrın hakkında yapılan eleştirilere çok fazla takılıyor olman! İnsanlarla sıkça konuşan birisin, onlarla fikir alışverişinde bulunmayı seviyorsun. Aktif bir sosyal hayatın var. Buraya kadar her şey güzel değil mi? Senin sırrın ise kendine yapılan eleştirilere çok fazla takılman... İnsanlar senin böyle biri olduğunu bilmiyor aksine senin bencil biri olduğunu bile düşünüyorlar bazen. İşin gerçeğinin öyle olmadığını sen de biliyorsun. Sana tavsiyemiz, kendin hakkında yapılan tüm eleştirilere böyle çok takılmaman. Alman gereken dersleri alıp yoluna devam etmelisin. :)

Rahatına düşkünsün!

Rahatına düşkünsün!

Uyku pozisyonuna göre senin en büyük sırrın rahatına düşkün olman! Öncelikle söyleyelim ki, seninle arkadaşlık eden insanlar çok şanslı. Çünkü harika bir arkadaşsın ve çok iyi bir dinleyicisin. Senin dostluğunu kazanan insanların sırtı yere gelmez bu hayatta.  Başkalarına yardım etmeyi seviyorsun ama senin hakkındaki en büyük sır biraz rahatına düşkün olman. Keyif yapmayı seviyorsun. Keyfini bozan şeylerden kaçasın var. Bazen evde öylece uzanıp televizyon izlemek, seni dünyanın en mutlu insanı bile yapabilir. Tabii ki, bunu herkes bilmez. Seni genelde aktif bir insan olarak biliyorlar. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
642
162
136
79
43
37
33
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Simple Aydan

Hassassın! Uyku pozisyonuna göre sen oldukça hassas birisin! Kırılgan bir yapın var, insanlarla iletişim kurmayı çok seviyorsun. Sohbet etmeyi seven birisin... Devamını Gör

Hassassın! Uyku pozisyonuna göre sen oldukça hassas birisin! Kırılgan bir yapın var, insanlarla iletişim kurmayı çok seviyorsun. Sohbet etmeyi seven birisin... Devamını Gör

Uyku pozisyonuna göre senin en büyük sırrın hakkında yapılan eleştirilere çok fazla takılıyor olman! İnsanlarla sıkça konuşan birisin, onlarla fikir alışveri... Devamını Gör