Görüş Bildir
Haberler
Fesatlığına Göre Psikolojik Yaşını Söylüyoruz!

Fesatlığına Göre Psikolojik Yaşını Söylüyoruz!

Lousia
25.07.2018 - 17:30

Şimdi sana görsellerde ilk gördüğünü soruyoruz. Verdiğin yanıtlara göre fesatlığını ve psikolojik yaşını söyleyeceğiz.

Hazırsan testi çöz ve sonucu öğren.

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4

#5

#5

#6

#6

#7

#7

#8

#8

#9

#9

#10

#10

18!

18!

Testimize verdiğin yanıtlara göre senin psikolojik yaşın 18! Sen daha hayatın çok başındasın, verdiğin yanıtlara bakacak olursak da içinin biraz fesat olduğunu söylesek yanlış olmaz. Olaylara bakarken hep farklı taraflarını görüyorsun sen. Olduğu gibi bakmazsın hiçbir şeye. Bu durum seni biraz eğlendiriyor da aslında. Böyle olmayı seviyorsun ve istiyorsun çünkü. İnsanlar senin içinin fesat olduğunu söyleyebilir. Sen de bunun farkındasın aslında ama pek de umrunda değil gibi. Zaten böyle olmaktan keyif alan biri olarak, bu durumdan rahatsız olmadığın çok açık. Eğleniyorsan sorun yok tabii, ama dozunu ayarlaman gerekiyor biraz. :)

27!

27!

Testimize verdiğin yanıtlara göre senin psikolojik yaşın 27! Sen biraz olgunlaştın ama yine de fesat değilsin desek yalan söylemiş oluruz. Sen de eğlenmeyi ve hayattan keyif almayı iyi bilen birisin. Hayat şartlarının seni biraz fesatlaştırdığını söylesek yanılmış olmayız. Böyle olmayı sen seçtin sanki. Ama pek şikayetçi değilsin. Bu huyun, senin hayata karşı kendini koruma yöntemin. Yine de arada yaptıklarına dikkat ediyorsun. İnsanlara duruma göre davranmayı tercih ediyorsun. Bize göre de doğru olan bu zaten. İçin tamamen olmasa da biraz fesat. Neyse artık, seni de böyle kabul edelim. :)

35!

35!

Testimize verdiğin yanıtlara göre senin psikolojik yaşın 35! Hayata karşı bir duruşu olan biriyle karşı karşıyayız. Fesat olduğun yanların yok denecek kadar az. Ancak bazen kendini kontrol edemediğin anlar olmuyor değil. Yine de, genel olarak bir olgunluğa eriştiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Olaylara olduğu gibi bakmaya çalışıyorsun. Böyle olmadığı durumlarda da kendini yönlendiriyorsun doğruyu bulma konusunda. Sen böyle bir insansın ya. Bir duruma her zaman olduğu açılardan bakmaya gayret ediyorsun. Olgun bir kafaya eriştiğin çok açık, bu durumdan da memnun gibisin. Hadi bakalım böyle devam. :)

46!

46!

Testimize verdiğin yanıtlara göre senin psikolojik yaşın 46! Sende fesatlıktan eser yok be canım. Sen olaylara dümdüz bir açıdan bakıyorsun. Ötesini berisini pek düşünmeden yaşıyorsun bu hayatı. Aman be ne olursa olsun diyenlerdensin. Bu durum bazen canını sıkıyor olsa da genel olarak memnunsun aslında. Canının sıkılma sebebi insanların fesat olması. Onları da değiştiremeyeceğine göre, olduğu gibi yaşayayım gitsin demişsin. Hayatından memnunsan hiçbir sorun yok aslında. Sen etrafındaki insanların sana olan samimiyetinden de, kendinden de çok emin bir bireysin. Önemli olan da bu. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
283
261
200
44
39
35
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

18 çıktı :D

cupcakedeniz

arkadaş bariz şekilde 7 ci soruya bakın.. başka bişey göre biliyomusunuz

Şafak Erdogan

kel kafalı bir adam var

Ayaz Yılmaz

oraya her şıkka çıplak kadın koyuyorsun sonra fesat ben oluyorum 😅 o fesat sen olmayasın onedio😃 bu arada 18 çıktı banada yav he herkes 18