Görüş Bildir
Haberler
TV
Ünlü Olma Hayaliyle TV Programlarına Katıldıktan Sonra Umduğunu Bulamayan 13 Tanıdık İsim

etiket Ünlü Olma Hayaliyle TV Programlarına Katıldıktan Sonra Umduğunu Bulamayan 13 Tanıdık İsim

meltoşka
15.12.2019 - 13:30

Andy Warhol'un ünlü sözünü hatırlarsınız: 'Herkes bir gün 15 dakikalığına meşhur olacak.' İşte o ünlü olma sevdasıyla yola çıktıktan sonra hayatları kararan, umduğunu bulamayan bir dönemin popüler isimleri...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Semra kaynana ile oğlu Ata Türk

1. Semra kaynana ile oğlu Ata Türk

Türk televizyon tarihine damga vuran yarışmalardan bir tanesi hiç şüphesiz ki 'Gelinim Olur musun?' idi. Bunda en büyük pay, o dönemki söyledikleriyle herkesin ağzını açık bırakan Semra kaynananındı. Oğlu Ata Türk ile birlikte gelin aramak üzere yarışmaya katılan Semra Yücel reyting rekorları kırmıştı ancak yarışmanın ardından şöhret de bitti elbette. Menajer olma hayaliyle Adana'ya giden Ata Türk bir otel odasında yüksek dozda uyuşturucu alarak hayata veda etti. Semra Yücel her ne kadar ekranlara çıkmaya devam ettiyse de hayatının en büyük pişmanlığını yaşadı.

2. Alkan Alp

2. Alkan Alp

'Benimle Dans Eder misin?' yarışmasıyla adını duyuran Alkan Alp beşinci kattan atlayarak yaşamına son verdi. Herhangi bir psikolojik sorununun olmadığı söylendi ancak belli ki şöhretin bedeli ağır oldu.

3. Hülya Yamanoğlu

3. Hülya Yamanoğlu

Türkiye'yi sallayan yarışma 'Biri Bizi Gözetliyor'un ilk sezonuna katılan ve fenomen yarışmacı Melih'le yaşadığı aşkla gündeme gelen Hülya Yamanoğlu yarışmanın ardından pek çok işe girişti ancak umduğunu bulamadı. Farklı yarışmalara da katılan Hülya Yamanoğlu'nun ismi en son Barbie Operasyonu'na karıştı.

4. Caner Toygar

4. Caner Toygar

Gelin-kaynana yarışmaları deyince akla ilk gelen isimlerden biri olan Caner Toygar şöhretin bedelini en ağır ödeyenlerden biri oldu. Programda gelin adayı Tülin Koca ile kavgaları ve bir küs bir barışık halleri magazin gündeminde her daim ilgi gördü ancak yarışmanın ardından tabii ki umduğunu bulamadı. Katıldığı bir sabah programında kafasında bardak kırdı, güvenlik görevlilerinden dayak yedi, canlı yayında intihar edeceğini söyledi...

5. Uğur Bodur

5. Uğur Bodur

Ağır abi halleriyle Biri Bizi Gözetliyor yarışmasında dikkatleri üzerine çeken Uğur Bodur, henüz yarışma esnasında şöhreti kaldıramadı ve diskalifiye edildi. Yapımcıları tehdit etti, gözaltına alındı ve kısa sürede unutuldu gitti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şale Elat

6. Şale Elat

'Gelinim Olur musun?' yarışmasına katılan Şale Elat umduğunu bulamadığını kendi sözleriyle anlattı: 'Hiçbirimiz, istediğimiz beklediğimiz sonucu elde edemedik. Yarışmaya girerken düşündüğümüz bu değildi. Bu dünyayla ilgili en ufak bir bilgimiz yoktu. Çıkınca sudan çıkmış balığa döndük ve bir girdabın içine düştük. Önce 'Acaba ne oluyoruz? Ne oldum? Ben star mıyım?' havasına girdik. Çünkü herkes peşimizdeydi. Sonra bir anda yapayalnız kaldık.'

7. Bayhan Gürhan

7. Bayhan Gürhan

Popstar yarışmasının hiç süphesiz en orijinal isimlerinden biri olan Bayhan Gürhan'ın hayat hikayesi trajedilerle dolu. Tarım ilacı içerek intihar eden annesi, trafik kazasında yaşamını yitiren ablası, çocuk yaşta hayatını kazanmak için yaptığı işler ve Popstar'la gelen şöhretin bedeli... Yarışmanın ardından polisin dur ikazına uymadı, gözaltına alındı, yapılan incelemede üç ayrı suçtan arandığı ve 140 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Ayrıca otomobilde çeşitli silahlar bulundu.

8. Tülin Koca

8. Tülin Koca

Caner Toygar kadar olmasa da şöhretin bedelini ağır bir şekilde ödeyen gelin adayı Tülin Koca o dönem yaşadıklarını ve pişmanlığını şu sözlerle dile getirmişti: 'Bu yarışmalar, katılanların psikolojisini hiç iyi etkilemiyor. Kimseye tavsiye etmiyorum. Belki bizim üzerimize çok fazla gelindi, diğer yarışmacı arkadaşlarımı bilmiyorum ama Caner'le benim bu yüzden psikolojimiz çok bozuldu. Ben o yarışmaya evlenmek için gitmiştim, olmadı. Ama olan psikolojime oldu. Psikolojik tedavi görmek için hastaneye yattım. İnsanların tek amacı Caner'le beni evlendirmekti. Şu an Eskişehir'de evimdeyim hâlâ aynı ilgi devam ediyor ve insanlar bizi evlendirmeye çalışıyor. Şimdi ki aklım olsaydı bu programa asla girmezdim.'

9. Erhan Yeşil

9. Erhan Yeşil

Edirne'de bir tüpçüde dağıtıcı olarak çalışan Erhan Yeşil şöhreti 'Popstar Alaturka'da buldu ve kısa sürede yaşamı değişti. İstanbul'a taşındı, eşinden ayrıldı, pişmanlığını dile getirdi ve eski eşine döndü. Ancak kısa sürede yeniden İstanbul'a taşındı ve ünlü sanatçı Mine Koşan'la evlendi.

10. Tarık Ata Şimşek

10. Tarık Ata Şimşek

'Of deli Gönül' ya da diğer ismiyle BBG Tarık, yarışma sonrası çıkardığı albümle 1 milyon 200 bin satış grafiğini yakaladı. Ancak albümünden 5 kuruş kazanamadığını söyleyen Tarık bunalıma girdiğini söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Elena Kryuchkova

11. Elena Kryuchkova

Türkçe ezberi ve sesi çok güçlü olan Popstar yarışmacısı Elena Kryuchkova'nın adı da fuhuş operasyonuna karıştı.

12. Emrah Keskin

12. Emrah Keskin

Popstar ve O Ses Türkiye'de şansını deneyen Emrah Keskin, 'Yarışmazedeler' derneğini kurdu ve kimsenin bu yarışmalara katılmaması gerektiğini söyledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
397
167
81
67
61
56
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?