Görüş Bildir

ABD'de milyonların izlediği WWE'de kadın güreşçi Scarlett Bordeaux tacize uğradı. Amerikan Güreş etkinliği WWE'de maç sırasında soluklanmak için ringin dışına çıkan ünlü güreşçi Scarlett Bordeaux bir hayranının elle tacizine uğradı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ligde aktif olarak 2014-2016 yılları arasında mücadele eden Bordeaux, önceki gün Meksika’da bir etkinlikte ringe çıktı.

Ligde aktif olarak 2014-2016 yılları arasında mücadele eden Bordeaux, önceki gün Meksika’da bir etkinlikte ringe çıktı.

Bordeaux, “O dönemlerde tam olarak ne olduğunu anlamamıştım fakat daha sonra görüntüleri izleyince açıkça cinsel tacize maruz kaldığımı anladım” dedi.

 Kaynak:

Bordeaux sosyal medyadan da açıklama yaptı.

Bordeaux sosyal medyadan da açıklama yaptı.

Sosyal medyadan açıklama yapan ünlü güreşçi “Bir sporcuya ya da sanatçıya izni olmadan yaklaşmak kabul edilemez. Ne olduğunu anlayamamıştım ta ki görüntüleri tekrar izleyene dek. Arkam dönük olmasaydı çok daha farklı davranırdım” dedi.

Kaynak: Medyafaresi

İşte o görüntüler:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
424
127
46
43
20
14
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beril Güneysu

sadece bir sanatçıya ya da bir sporcuya veya bir kadına değil; tüm insanlara izinsiz yaklaşılamaz. sporcu, sanatçı, kadın olmak üstünlük olamaz. yaşanılanlar... Devamını Gör

manonthehood

Sokakta çırılçıplak porno oyuncusu da yürüyebilir! Bu onun önüne gelene vermek istediği anlamına gelmez! Vermek isterse gider konuşur zaten. Bu bir erkeğin o... Devamını Gör

Dean Winchester

İnsanlara 45 santimden daha fazla yaklaşamazsınız. Neyse ya kime anlatıyorum gidip elektrik direğine tecavüz edin olm siz.