Görüş Bildir
Haberler
Ümit Özdağ’ın Yüzüne Kapı Kapatıldı: ‘Köle Olmayı mı Savunacaklar?’

etiket Ümit Özdağ’ın Yüzüne Kapı Kapatıldı: ‘Köle Olmayı mı Savunacaklar?’

ismail kahraman
18.08.2022 - 18:19 Son Güncelleme: 18.08.2022 - 18:22

Ordu’da bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etmek istedi ancak kapı yüzüne kapatıldı. Bina önünde açıklamalarda bulunan Özdağ, “İş dünyasının menfaatlerini mi savunacaklar, yoksa Ordu Valisi'nin sadık bendeleri(köle) olmayı mı savunacaklar?” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ümit Özdağ’a engel

Ümit Özdağ’a engel

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek için geldiği kentte OTSO hizmet binası önünde basın açıklamasında bulunmak istedi. Bu esnada binanın dış kapısının kapatılmasına tepki gösteren Özdağ, kapıyı kapatan görevliye nedenini sordu.

Ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Özdağ, “Bugün Zafer Partisi olarak Ordu’da temaslarımızı sürdürüyoruz. Bütün şehirlerimizi ziyaret ettiğimiz zaman iş dünyası ile de bir araya geliyoruz, onların dertlerini dinliyoruz ve kendi çözüm önerilerimizi öneriyoruz. Ordu’da da görüşme yapmayı arzu ettik, il başkanımız (Sevinç Başaran) Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (Servet Şahin) ile görüştü ve başkan demiş ki; ‘Ordu Valiliği ile ilgili Ümit Özdağ’ın yapmış olduğu açıklamadan dolayı görüşmek istemiyoruz.’ Şimdi, başkan ve yönetim kurulu üyeleri, şu kararı vermeliler: Kendileri Ordu Valiliği’ni mi temsil ediyorlar, Ordu’da iş dünyasını mı temsil ediyorlar? İş dünyasının menfaatlerini mi savunacaklar, yoksa Ordu Valisi'nin sadık bendeleri(köle) olmayı mı savunacaklar?” ifadelerini kullandı.

‘Ordu valisinin sadık köleleri’

‘Ordu valisinin sadık köleleri’

“Biz burayı ziyaret etmemekten parti olarak hiçbir şey kaybetmedik. Ancak kendileri bir kurum olarak kimliklerini kaybettiler. Siz ne yaptığınızın farkında mısınız? Siz Ordu Valisi'nin memuru musunuz kardeşim?” diyen Özdağ şunları söyledi: 

“Biz sizi Türk iş adamı sanıyorduk ve onun için muhatap aldık. Ama Türk iş adamı değil de aslında Ordu Valisi'nin sadık bendeleri olduğunuzu bilseydik, zaten sizi muhatap alıp da görüşmezdik biz. Siz, kendi kurumunuzu temsil yeteneğine bile sahip değilsiniz. Yıllardan beri siyaset içerisindeyim, Türk siyaset tarihini de iyi bilirim, hiçbir zaman iş dünyasının temsil noktasında böyle zavallı bir duruma düşürüldüğünü görmedim.”

Özdağ iddia etmiş, valilik yalanlanmıştı

Özdağ iddia etmiş, valilik yalanlanmıştı

6 Ağustos tarihinde sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Özdağ, “Valiliklere yazı yollanarak il bütçelerinden bu evler için kaynak aktarmaları istendi. Ordu Valiliği Ordu halkı için harcaması gereken 8 milyon TL’yi Suriye’ye aktardı.” İddiasında bulunmuştu.

Ordu Valiliği ise Ümit Özdağ’ın sözlerini yalanlamıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
77
30
10
8
7
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Furkan Aras

Zafer turizm iyi yolculuklar diler 🤗

ilter çelik

Ne boş bi adam ya

Cumaali Doğan

Eeeeey Türk ulusu. Kendi ülkende azınlığa düşürüldün uyan. Hem de Allah,peygamber, yerli milli diyerek kandırıldın.