Görüş Bildir
Haberler
Uçağa Binerken Yanınıza Alabileceğiniz Şeyler

etiket Uçağa Binerken Yanınıza Alabileceğiniz Şeyler

CansinA
15.08.2021 - 14:30 Son Güncelleme: 18.08.2021 - 14:46

İki yılda yasaklardan dolayı neredeyse hepimiz seyahat etmeyi unuttuk. Yanımıza ne alsak, ne götürsek, neyi almamız serbestti, nelere ihtiyacımız oluyordu diye düşünürken çıldırabiliriz. Biz de seyahatleriniz için yanınızda bulundurabileceğiniz / bulundurmak isteyebileceğiniz şeyleri içeren bir liste hazırladık. Buyurun birlikte bir göz atalım.

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.'

'Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kabin boy valiz

1. Kabin boy valiz

Biraz felaket senaryosu gibi olacak ama hepimiz görmüşüzdür, bagaja verilen valizlerimiz pek iyi bir muamele görmüyor hırpalanıyorlar, kaybolabiliyorlar eğer siz de bu gibi durumlardan pimpiriklenip rahatsız oluyorsanız ya da valizin uçaktan indirilip valiz bandından gelmesini beklerken baygınlık geçiriyor, bunalıyorsanız kabin boy valizleri tercih edebilirsiniz. Çeşitler burada!

2. El valizi

2. El valizi

Normal kabin boy valizler fazlalık gibi geliyorsa ve elinizde kolayca taşıyabileceğiniz, daha pratik olan el valizlerini de tercih edebilirsiniz. Çeşitler burada!

3. Spor çantası

3. Spor çantası

Ne kabin boy valizi ne el valizini istemediyseniz. Oldukça az eşyayla seyahate çıkacak ve fazlalık olmasın diye düşünüyorsanız spor çantaları seyahatler için birebir. Tahmin ettiğinizden çok daha kullanışlı bir seyahat çantasına dönüşen spor çantaları oldukça pratik! Çeşitler burada!

4. Seyahat seti

4. Seyahat seti

Biliyorsunuz ki 100 ml üzeri sıvıları almıyorlar bunun için bu minik seyahat setleri çok kullanışlı oluyor. Şampuan, saç kremi, el, vücut, saç gibi bakım yağları lens solüsyonları gibi almak zorunda olduğumuz büyük boyutlu şeyleri minimale indirgeyerek yanımıza alabiliyoruz! Çeşitler burada!

5. Kitap

5. Kitap

Sürekli bir şeylerle uğraşmanız ya da  bir şeyler yapmanız gerekiyormuş, boş durduğunuz zaman boşa geçiyormuş gibi hissediyorsanız uzun ya da kısa hiç fark etmez yolculuklarda eğitici, öğretici, yönlendirici veya keyif verici bir kitap okuyarak bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. 

*Lev Tolstoy'un 'İnsan Ne ile Yaşar'  kitabını bir çoğunuz okumuştur ama okumayanlar için şiddetle öneriyorum. Aşağıda linki verilen koleksiyondan ulaşabilirsiniz.*

Çeşitler burada!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dergi

6. Dergi

Kitap okumak fazla bunaltıcı geldiyse ve daha basit bir şekilde uğraşacak, okuyacak bir şeyler olsun istiyorsanız bu durumda da dergiler imdadımıza yetişiyor. İlgilendiğiniz konuya göre; edebiyat, vahşi yaşam, bilim, yemek ve daha bir sürü opsiyona sahip dergilerden birini yanınıza alarak daha keyifli bir yolculuk yaşayabilirsiniz. Çeşitler burada!

7. Bulmaca

7. Bulmaca

Okumak değil yazmak istiyorsanız, beynimiz çalışsın diyorsanız sudoku, çengel  / kare bulmaca gibi alternatiflere sahip bulmaca dergilerinden edinip beyin fırtınası yapacağınız bir yolculuğa başlayabilirsiniz. Çeşitler burada!

8. Kulak tıkacı

8. Kulak tıkacı

Uçakta basınçla birlikte kulak tıkanmaları yaşanabiliyor bunun önüne geçmek için havalanmadan önce takacağınız kulak tıkacı tıkanmayı önleyecektir. Haricinde hepimizin asıl kullanma amacı olan şey ise uyku sırasında olabilecek seslerden rahatsız olmamak için kesinlikle yanınızda tıkacınız olmadan uçağa binmeyin. Biliyorsunuz minik çocukların yolculuklar sırasında canları sıkılıp ağladığı çok oluyor... Eğer çocuk sizin değilse takın kulaklığınızı rahat edin :) Çeşitler burada!

9. Boyun yastığı

9. Boyun yastığı

Uzun uçak seyahatlerinde yastık veriliyor zaten ama siz yine de kendi eşyalarınızı kullanmaktan yanaysanız kesinlikle ama kesinlikle boyun yastığınız olmalı. Kendi ihtiyacınıza göre şişirdiğiniz ya da yumuşaklığını seçtiğiniz yastığınız yolculuğunuzun iyi ve keyifli geçmesinde çok büyük bir etken olacak. Çeşitler burada!

10. Göz bandı

10. Göz bandı

Gece yapılan seyahatlerde zaten uçak içi ışıklar belli bir süre sonunda söndürülüyor ancak gündüz yolculuklarında maalesef böyle bir şansları olmuyor. Gündüzleri kendi karanlığınızı sağlamak için uyku göz bandınızı yanınızdan eksik etmeyin! Çeşitler burada!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sakız

11. Sakız

Basınç dolayısıyla kulakların tıkanmasından kulak tıkaçlarının olduğu maddemizde bahsetmiştik, eğer daha basit bir çözüm arıyorsanız çiğneyeceğiniz sakızlar da vücudunuzdaki basıncı dengeleyerek kulaklarınızın açılmasını sağlayacaktır. Ayrıca bazı yolcuları uçak tutabiliyor ve mide bulantısı kaçınılmaz oluyor. Mentol ya da nane aromalı sakızlar bu bulantıyı da bastırarak daha konforlu bir yolculuk geçirmenizi sağlayacaktır! Çeşitler burada!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
11
7
3
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın