Görüş Bildir
Haberler
İster Yaz Olsun İster Kış! Tatile Giderken Yanınıza Mutlaka Almanız Gereken 20 Şey

etiket İster Yaz Olsun İster Kış! Tatile Giderken Yanınıza Mutlaka Almanız Gereken 20 Şey

CansinA
02.08.2021 - 16:43

Kapanmalarda evde durmaktan hepimiz çok bunaldık ve bulabildiğimiz her fırsatta kendimizi tatillere verdik. Gerek yaz aylarında gerekse kış aylarında işten izin alabildiğimizde ya da resmî tatillerde bir yerlere gitmek için can atıyoruz. Bazen aceleye geliyor, bazen de gerçekten neyi alıp neyi alamayacağımıza karar veremeyip eksik gedik gittikten sonra 'keşke şunu da getirseydim' diye hayıflanıyoruz. Bu sıkıntılara düşmemek için yanınıza almanız gereken 20 şeyi sizin için listeledim. Gelin birlikte o listeye bir göz atalım. 

Tatil yapmak hepimizin hakkı ancak bu günlerde 'maske, temizlik ve mesafe' kurallarına uymayı unutmayın!'

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.'

'Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Diş fırçası

1. Diş fırçası

Belki de en önemli olanlarından birisi diş fırçaları. Dişlerinize takıntılıysanız zaten unutamıyorsunuz ama anlık dalgınlık olabiliyor. Ağzımızı mikrop ve bakterilerden arındırmak için, aynı zamanda dişlerimize ve diş etlerimize zarar vermeden temizlemek için doğru diş fırçasına sahip olmalıyız. Yolculuğunuz için tercih edebileceğiniz diş fırçaları koleksiyonu burada.

2. Diş fırçası kabı

2. Diş fırçası kabı

Gerçekten Allah bu minik ürünü bulandan razı olsun... Valize koyduğumuzda ya da gittiğimiz yerde sağa sola değmesi diş eti ve ağız hastalıklarına davetiye çıkartıyor. Bu gibi sorunlara yakalanmamak için diş fırçası kapları burada.

3. Diş macunu

3. Diş macunu

Diş fırçası olur da macunu olmaz mı hiç? Tabii ki olur! Bembeyaz güzel gülüşlerinizin tatilinize eşlik etmesi için seçeceğiniz, diş yapınıza uygun diş macunu çeşitleri de burada.

4. Seyahat boy şampuan

4. Seyahat boy şampuan

Otel şampuanları saçlarımıza iyi gelmeyebiliyor. Saçlarınıza takıntılıysanız tiftik tiftik olmuş, keçe gibi saçlar gününüzü zehir edebilir. Çok yer kaplamadan size eşlik edecek seyahat boy şampuanlar burada.

5. Deodorant

5. Deodorant

Evet geldik malum ürünümüze... Unutmayacağınızdan eminim ama yine de aklınızın köşesinde dursun diye ekliyorum. Ter kokusu mevsim fark etmeksizin hepimizi aşırı rahatsız eden bir sorun. Hem kendiniz, hem de çevreniz için temiz vücudunuza deodorant sıkmayı ihmâl etmeyiniz efendim... Birbirinden hoş kokulu deodorantlar burada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Saç fırçası / tarak

6. Saç fırçası / tarak

Maalesef ki en çok unutulan şeylerden biri de tarak oluyor... Duştan çıktıktan sonra elinizi çantanıza atıp getirmediğinizi fark ettiğiniz o an... İpek gibi düzgün saçlarla gezmek hepimizi keyiflendirecektir, buna eminim. Tarak ve saç fırçası çeşitlerimiz de burada.

7. Permatik (jilet)

7. Permatik (jilet)

Tüyler sürpriz yapmayı seviyorlar biliyorsunuz... Çok iyi aldığınızı düşünseniz de bir bakarsınız ki birkaç yerde kalmış ya da alındıktan sonra pat diye uzamaya karar verir ya... Ay fenalık geçirten durumlar bunlar! Hemen pratik bir çözüm olarak yanınızda ötürdüğünüz permatik ile pürüzsüz bir cilde merhaba diyebilirsiniz. Çeşitleri de burada!

8. Günlük / normal ped

8. Günlük / normal ped

Günlük ped zaten olmazsa olmazlarımızdan her zaman yanımızda bulunması gerek ancak normal pedleri de yanımızdan eksik etmemeliyiz. Düzenli bir döngümüz olsa bile bazı dış etkenlerden etkilenip zamansız olabiliyoruz. İki ped türü için de çeşitler burada.

9. Şarj aleti

9. Şarj aleti

Artık bir parçamız olan 7/24 yanımızda dolaştırdığımız telefonlarımızla ilgili şeyleri unutmayız diye düşünüyoruz ama şarj aleti en çok unutulan şeyler arasında. En güzel anlarınızı ölümsüzleştirmek istediğinizde ya da birine ulaşmak istediğinizde 'düşük güç' uyarısı alıp şarj aletinizi getirmediğinizi hatırlamanızı istemeyiz, yanınıza aldığınızdan emin olun! Şarj aletleri burada!

10. Kulaklık

10. Kulaklık

Yolculuk esnasında, telefonla konuşurken, müzik dinlerken... Kafa dilemeye gittiğiniz tatilinizde dünyayla bağınızı bir nebze daha kopartmak için kulaklıklara başvurabilirsiniz. Birbirinden güzel kulaklık çeşitleri burada!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Powerbank

11. Powerbank

Kurtarıcımız desek yanılmış olmayız. Evet şarj aletimizi yanımızda götürüyoruz ama bataryası bitmiş bir telefonumuz varsa ya da şarj edecek yer bulamadıysak yanımızda bulunan powerbank günü kurtaracak! Powerbankler burada.

12. Valiz

12. Valiz

Uzun ve güzel bir tatil için yanınıza alacağınız pek çok şey olduğunu biliyorum. Yanınıza alacağınız şeylerin hepsini sığdırabileceğiniz geniş hacimli, bol göze sahip valizler saklama alanınızı arttıracak ve dilediğiniz kadar eşya götürebileceksiniz. Valizler burada!

13. Sırt çantası

13. Sırt çantası

Çok fazla şey götürmeyeceğiniz pratik bir tatile gidiyorsanız valiz kalabalığı yerine yine birçok şey alabilen kapasitesi geniş sırt çantaları işinizi görecektir. Dağcı / kampçı çantası olarak da geçen sırt çantaları burada!

14. Yağmurluk

14. Yağmurluk

Havalar bildiğiniz üzere pek normal seyrinde ilerlemiyor aşırı sıcakların ardından bir anda yağmur bastırabiliyor zaten kışın kesinlikle yağmurluksuz gitmenizi önermiyorum. Çok soğuk olmayan ama yağmurlu havalar için kurtarıcınız olacaklar! Yağmurluk  koleksiyonu burada.

15. Kapüşonlu hırka

15. Kapüşonlu hırka

Kışın soğukta tatil yapacaksanız zaten el mahkum almanız gereken parçalardan biri kapüşonlular ancak sıcaklarda gittiğinizde de olası soğuk havalar için bir adet kapüşonlu hırka götürmeyi ihmal etmeyin. Kapüşonlu hırkaların olduğu koleksiyon burada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Saç kurutma makinesi

16. Saç kurutma makinesi

Bazı otellerin saç kurutma makinesi bozuk olabiliyor ya da tam olarak saçlarımızı kurutmaya yetmiyor maalesef ki. Bunun haricinde otel yerine evde konaklıyor olabilirsiniz pek tabii... Her iki durumda da durumu sağlama almak için yaz kış fark etmeksizin yanınıza bir adet minik saç kurutma makinesi almanız gerekiyor. Saç kurutma makineleri de burada.

17. Bere

17. Bere

Eğer kış tatilindeyseniz başınızı üşütüp sinüzit olmak istemezsiniz diye düşünüyorum. Hem şık hem de başınızı sıcacık tutacak çeşitli berelerin olduğu koleksiyonumuz da burada. Bir bakın!

18. Cap şapka

18. Cap şapka

Yaz aylarında tatile çıkıyorsanız hem başınızı hem de gözünüzü güneşten korumanız gerekecek. Bunun için de şıklığı bir kenara bırakmanız gerekmiyor tabii. Cap şapkalar sizin güzelliğinize güzellik katarken güneşten korunmanızı sağlayacak. Cap şapka koleksiyonu burada.

19. Terlik

19. Terlik

Rahatınıza düşkün biriyseniz ya da mesela etrafın temizliğinden emin değilseniz ve ayakkabıyla dolaşmaktan bunaldıysanız ama otel terliklerini de istemiyorsanız yanınızda bir terlik götürmek işinizi görecektir. Terlikler burada.

20. Spor ayakkabı

20. Spor ayakkabı

Dolaşmak, yürümek gerektiği zaman sandaletler, terlikler, botlar rahatsızlık verebiliyor. Bu gibi durumlar için yanınızda kesinlikle bir adet spor ayakkabı bulunması gerekiyor. Spor ayakkabılar için yaptığım koleksiyon burada.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
6
3
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?