Görüş Bildir
Haberler
Tarihi Yerleri Gezerken Yanınızda Bulundurmanız Gereken 11 Şey

etiket Tarihi Yerleri Gezerken Yanınızda Bulundurmanız Gereken 11 Şey

CansinA
13.07.2021 - 10:30

Yeni yerler gezmeyi, görmeyi ve keşfetmeyi birçoğumuz çok seviyoruz ve fırsat buldukça deneyimliyoruz. Bazılarımız bu konuda profesyonelleşse de yeni başlayanlar için alması ve yanında bulundurması gereken şeyleri sıraladım ve önerdim. Elbette edinmediğiniz ya da hoşunuza giden önerileri sizin için hazırladığım koleksiyonda bulacaksınız. Hazırsanız buyurun önerilerimize bir bakalım!

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.'

'Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Su matarası

1. Su matarası

Tarihi yerlerin bir çoğunda tarihi dokuya zarar vermemek için büfe tarzı şeylere pek yer verilmiyor bu sebepten ötürü yanınızda yiyecek ve içecek bulundurmanız gerekiyor. En başında tabii ki su geliyor. Suyunuz için birbirinden güzel su mataralarının bulunduğu koleksiyon burada.

2. Not defteri

2. Not defteri

Gezdiğiniz yerlerde notlar almak, önemli detayları unutmamak için yazmak isterseniz ya da gelişen olayları yazmanız lazımsa kısacası birçok şey için yanınızda bir not defteri bulundurmanız şart. Not defterlerinin bulunduğu koleksiyon burada.

3. Fotoğraf makinesi

3. Fotoğraf makinesi

Anılar her şeydir, gittiğiniz yerleri fotoğraflamak ve kendinizin de bulunduğu anı fotoğrafları çekmek için profesyonel fotoğraf makinesi almanız şart. Birbirinden güzel, net ve canlı fotoğraflar çekmek için bir araya getirdiğimiz fotoğraf makinesi koleksiyonu burada.

4. Güneş kremi

4. Güneş kremi

Genel olarak günlük hayatta da güneşten cildinizi sakınmak için güneş kremi kullanmalısınız ancak açık alanlarda bulunan tarihi mekanları gezerken de güneşten korunmak için güneş kremi kullanmamız gerekiyor. Çeşitli güneş kremlerinin bulunduğu koleksiyon burada.

5. Pusula

5. Pusula

Açık ve geniş alanlarda başınızda rehber yoksa yolunuzu bulmak için pusulaya ihtiyaç duyacaksınız. Çeşitli pusulaların bulunduğu koleksiyon burada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Powerbank

6. Powerbank

Fotoğraf makinesi yerine telefonunuzla fotoğraf çekmek isteyebilirsiniz ya da dolaşırken telefonunuzu şarj edecek yer bulamayabilirsiniz. Bu gibi durumlarda telefonlarınızı şarj etmeniz için powerbank ihtiyacınızı karşılayacak ve hem iletişiminiz kesilmeyecek hem de düzenli olarak fotoğraf çekebileceksiniz. Powerbank koleksiyonu burada.

7. Yürüyüş çantası

7. Yürüyüş çantası

Rahat bir şekilde dolaşmak için olmazsa olmazların başında yürüyüş sırt çantaları geliyor. İçine gerekli malzemeleri koyup engebeli alanlarda sıkıntı çekmeden yürümek şart. Yürüyüş sırt çantalarının olduğu koleksiyon burada.

8. Şapka

8. Şapka

Güneş kremi gibi şapkalar da olmazsa olmaz, başınıza güneş geçmesini istemeyiz. Güneşli veya yağmurlu havalarda başınızı korumanız için birbirinden şık cap şapka modellerinin bulunduğu koleksiyon burada.

9. Yürüyüş ayakkabısı

9. Yürüyüş ayakkabısı

Uzun yürüyüşlerde ayaklarımızın rahat etmesi, ağrıyıp şişmemesi için doğru ayakkabıyı bulmak çok önemli. Ayaklarınız rahat etmedikten sonra ne gezdiğiniz yerden keyif alırsınız ne de rahat edebilirsiniz. Hem gezerken hem de sonrasında sıkıntı yaşamamak için doğru ayakkabıyı seçmelisiniz. Yürüyüş ayakkabıları için yaptığım koleksiyon burada.

10. Yürüyüş çorabı

10. Yürüyüş çorabı

Ayakkabılarınız gibi çoraplarınız da ayağınızın rahat etmesi için önemli. Sizin için yürüyüş / spor çoraplarının bulunduğu bir koleksiyon oluşturdum. Koleksiyon burada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. El feneri

11. El feneri

Karanlıkta geziyorsanız ya da kapalı alanda bir tarihi mekan ise ve tarihi dokusuna zarar gelmemesi için içine aydınlatma inşası yapılmadıysa yanınızda olan el feneri ile etrafı rahatça görebilirsiniz! El feneri koleksiyonu burada.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
7
2
2
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın