Görüş Bildir
Haberler
En Yakın Dostlarımız, Evcil Hayvanlarımız İçin Alabileceğiniz 16 Ürün

etiket En Yakın Dostlarımız, Evcil Hayvanlarımız İçin Alabileceğiniz 16 Ürün

CansinA
16.07.2021 - 10:30

Son bir buçuk yıldır birçoğumuz evden çalışmaya başladık bu zamanda evcil hayvanlarımız da bizi neredeyse hiç görmediği kadar gördüler... Evde kaldığımız süreç boyunca da kendimize çok özen gösterdik, kendimiz için pek çok alışveriş yaptık. Eee kendimizi düşündüğümüz kadar biricik hayvan dostlarımızı da düşünmemiz gerekiyor. Biz de minik dostlarımız için 16 ürün seçtik, gelin onlara birlikte bakalım!

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.'

'Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.”

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Evcil hayvan tarama & tüy toplama gereçleri

1. Evcil hayvan tarama & tüy toplama gereçleri

Bizlerin saçlarının dökülmesi kadar onların da tüylerinin dökülmesi çok normal. Onlara bu konuda kızıp kötü davranmıyoruz elbette. Tüylerini düzenli tarayarak, dökülen tüylerini yardımcı araçlarla toparlayarak etrafta uçuşan tüylerin önüne geçilebilir. Bunlar için gerekli gereçler burada.

2. Tırnak makası & törpü

2. Tırnak makası & törpü

Tırnaklarının düzenli olarak kesilmesi gereken minik dostlarımız için tırnak makası ve törpüler önemli bir yerdeler. Hem kendiniz hem de dostlarınız için kestiğiniz tırnakları işlemin ardından törpüleyerek pürüzsüz, etrafa takılıp canlarını acıtmayacak hale getirebilirsiniz. Ürünler burada.

3. Evcil hayvan örtüleri

3. Evcil hayvan örtüleri

Arabanızda ya da evinizde hayvanlarınızın bir örtü üstünde yatmasını, tüylerinin koltuklarınızda kalmasını istemiyor olabilirsiniz. Bunun için araç ve ev için hayvan örtüleri bulunmakta. Kolayca yıkanabilen, tüy derdinizi azaltmak için alabileceğiniz ürünler burada.

4. Seyahat için mama & su kapları

4. Seyahat için mama & su kapları

Yürüyüşlerde ya da seyahatlerde dostlarımız acıkıp susayabiliyor. Büyük ve yer kaplayan, portatif olmayan mama / su kaplarını yanımızda bulundurmak zor olabiliyor bunun için daha kolay taşıyabileceğiniz, az yer kaplayan ama hayvanlarınızın ihtiyacını karşılayan ürünler burada.

5. Mama ve su kapları

5. Mama ve su kapları

Hayvanlarımızın ennn sevdiği yer diyebilirim. Mamaya düşkün olan dostlarımız için konforlu ve güzel olan mama kapları ideal. Hele ki sıcak yaz günlerinde sürekli su içiyorlar... Mama ve su kabı için oluşturduğum koleksiyon burada.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Kedi tasması

6. Kedi tasması

Çoğu insana garip gelse de evet kedilerin de gezdirilmeye, dolaşmaya ihtiyacı var. Gezdirmek için boyun tasmasından ziyade göğüs tasmalarını tercih etmenizi öneriyorum. Ev içinde taktığı boyun tasmalarının da tatlı ve onları rahatsız etmemesi çok önemli. Kedi tasmaları için koleksiyon burada.

7. Kedi tuvalet gereçleri

7. Kedi tuvalet gereçleri

Kediler takıntılı canlılar hepimiz biliyoruz. Kumları temizlenmediğinde ciyak ciyak bağırarak fark etmemizi sağlıyorlar. Doğru kum tercihi de önemli bir yer tutuyor. Kum, temizleme küreği gibi ürünler burada.

8. Kedi maması

8. Kedi maması

Çok fazla çeşidi olan mamalarda bazen seçmekte zorluk çekebiliyoruz. Kısırlaştırılmış olanlar için, diyet mamalar, aromaları.... Hepimiz kedilerimizin damak tadını az çok biliyoruz ve bu yüzden bu zorluk biraz kolaylaşabiliyor. Yaş, kuru ve çeşidi mamalar burada.

9. Kedi oyuncakları

9. Kedi oyuncakları

Enerjik, kıpır kıpır, oyun delisi bir kediniz varsa oyuncaklara da bağımlıdır. Hem enerjilerini atmaları için hem de tek kaldıklarında can sıkıntılarını geçirmek için oyuncaklar çok büyük etkiye sahip bazı oyuncaklarını ekstra sevip sahipleniyorlar. Seçtiğim bu oyuncaklar arasında da bayılacağını düşündüğüm ürünler var, buradalar.

10. Kedi otu & kedi nanesi

10. Kedi otu & kedi nanesi

Kediler bazı durumlarda midelerini rahatlatmak için 'kedi çimi' yemeye ihtiyaç duyarlar. Edinip, kendiniz büyütebileceğiniz kedi çimleri ile kedinizi çok mutlu edebilirsiniz. Bir de kedi nanesi var tabii. Yatağa, eve, oyuncağa alıştırmak gibi durumlarda kedi nanesi kullanarak başarıya ulaşabilirsiniz. Ürünler burada.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

11. Köpek tasması

11. Köpek tasması

Köpüşlerimiz, evlatlarımız dolaşmaya ve parka gitmeye bayılıyorlar. Eğer küçük değillerse sağlam bir tasma şart oluyor çünkü bazı tasmalar kuvvetlerine dayanamayıp kopabiliyor. Gezdirirken hem sizin gözünüze hoş gelecek hem de köpeğinizin rahat edeceği tasmalar buradalar.

12. Köpek maması

12. Köpek maması

Oynamak, dolaşmak ve hatta uyumak için bile yemek yiyen köpekler için mamalar olmazsa olmazlardan. Köpeğinizin zevkine uygun seçeceğiniz mamalar çok önemli, buradalar.

13. Köpek oyuncağı

13. Köpek oyuncağı

Kediler gibi köpekler de oyuna çok düşkün canlılar. Sevilmekten sonra hoşlarına en çok giden ikinci şey diyebiliriz. Çoğunlukla sizinle oynamak isteseler de kendi başlarına da oynayabilecekleri oyuncaklar var. Onlar için oyuncak çeşitleri burada.

14. Hamster & tavşan ürünleri

14. Hamster & tavşan ürünleri

Evcil hayvanlar tabii ki sadece kedi ve köpeklerden ibaret değil. Hamster ve tavşanlar da yakın dostlarımız arasında yer alıyor. Onlar için mama, oyuncak, yuva ve benzeri ihtiyaç duydukları pek çok şey burada.

15. Kuşlar için ürünler

15. Kuşlar için ürünler

Kedi ve köpeklerden sonra çoğunluğun arkadaş tercihi kuşlardan yana oluyor. Bıcır bıcır öten biricik kuşlarımız için; kafes, mama, oyuncak, suluk, ayna gibi bütün ürünler burada.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

16. Balık, akvaryum ürünleri

16. Balık, akvaryum ürünleri

Sessiz, sakin, sıkıntısız bir ev arkadaşı arıyorsanız ve sahipseniz balıklar için lazım olacak, onların hoşuna gidecek ve almanız gereken bütün ürünler burada.

Kapınızın önüne bir kap su, bir kap mama bırakmayı unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
7
5
1
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın