Görüş Bildir
Haberler
Türkiye, Slovenya'ya Konuk Oluyor

Türkiye, Slovenya'ya Konuk Oluyor

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası finalleri öncesi son hazırlık maçında yarın deplasmanda Slovenya'ya konuk olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ljubljana'daki Stozice Stadı'nda TSİ 21.15'te oynanacak karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Marco Guida yönetecek.

Ay-yıldızlı ekip, Avrupa Şampiyonası öncesi 23 kişiye indirilerek son halini alan kadrosuyla Slovenya maçına çıkacak.

Finaller öncesi 7. özel maç

Grup elemelerindeki son maçında İzlanda'yı 1-0 mağlup ederek adını finallere yazdıran milli takım, ardından çıktığı 6 özel müsabakada sadece 1 kez yenildi.

Ay-yıldızlı ekip, ilk maçında Katar'ı deplasmanda 2-1 yenerken, ikinci maçında ise İstanbul'da Yunanistan'la 0-0 berabere kaldı ancak konuk ekibin kural dışı oyuncu oynattığı gerekçesiyle FIFA müsabakanın sonucu 3-0 Türkiye lehine tescil etti.

Daha sonra Avrupa Şampiyonası öncesi geniş kadroyla tekrar toplanan milliler, Antalya'da İsveç'i ve deplasmanda Avusturya'yı 2-1'lik skorlarla geçti.

Ardından Manchester kentinde İngiltere'nin rakibi olan milli takım, müsabakadan 2-1 mağlup ayrılarak bu dönemdeki hazırlık maçlarında tek yenilgisini yaşadı. A Milli Takım, son özel karşılaşmasında ise Karadağ'ı Antalya'da 1-0'lık skorla geçmeyi başardı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Iddaa Bahisi - https://noxwin07.com/tr/promotions/hosgeldin-spor-bonusu?btag=331475_10041