Görüş Bildir
Haberler
Türkiye'den Ayrılan Aleyna Tilki'den Londra Pozları...

Türkiye'den Ayrılan Aleyna Tilki'den Londra Pozları...

Genç yaşta elde ettiği şöhret sayesinde milyonlarca kişi tarafından tanınan Aleyna Tilki, yurt dışına uçtu. “İki senedir zor bir dönem geçiriyorum' diyen Tilki'yi annesi Havva Öztel uğurladı. Anne Havva Öztel zor anlar yaşadı. Londra'ya giden Aleyna Tilki'den ilk paylaşım geldi. İşte o fotoğraflar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aleyna Tilki, müzik kariyerinde düşüşe geçtiği iddialarına sosyal medya hesabından “İki yıldır zor bir dönem geçiriyordum. O yüzden pek bir şey üretmedim, ürettiysem de zorlanarak ürettim. Aleyna geri dönecek, söz' diyerek yanıt vermişti.

Şarkıcı bu sözlerinden sonra kısa bir ara vereceğini belirterek sevenlerine veda etmiş ve Londra'ya gitmişti. Bir süre Londra'da yaşayacak olan Aleyna Tilki Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti. Tilki'nin Londra pozlarına 80 binden fazla beğeni geldi.

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, 'Sen Olsan Bari'nin klibiyle dünya çapında en çok izlenen ilk 10 klip arasına girmeyi başarmıştı. Aleyna Tilki, geçtiğimiz aylarda ise ‘Retrograde' isimli şarkısını çıkardı. Aleyna Tilki’nin büyük bir beklentiyle çıkardığı şarkı ne yazık ki istediği ilgiyi görmedi.

Tilki'yi annesi Havva Öztel uğurladı. En az kızı kadar gündemde olan anne Öztel kızının havaalanında gidişini paylaşarak 'Hep zordu seni yollamak ama bu hepsinden çok zordu. Allah yar ve yardımcın olsun evladım' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
5
4
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Putler

Oralarda bi tane Arap prensi veya petrol şeyhi falan kafalarsa hayatı kurtulur.

AL PACİNO

Büyük usta Ferhan Şensoy un meşhur bir lafı vardır , Olsada oluur Olmasa daha iyi olur.