Türkiye Bu Olayı Konuşuyor! Sokak Ortasında Kadını Öldüresiye Döven Erkek Tutuklandı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Türkiye'nin konuştuğu olayda yeni bir gelişme yaşandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Olay 15 Ağustos'ta Paşa Mahallesi, Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Yılmaz Akman, köye gitmeye ikna edemediği 19 yaşındaki Sude Naz Atak'ı sokak ortasında demir sopayla defalarca darbetti. İkilinin 3 yaşındaki oğlunun gözleri önünde gerçekleşen bu olayı, yurttaşlar uzun süre tepkisiz kalarak film gibi izledi.

Çevredekiler tarafından yaşananlar cep telefonuyla kaydedilirken, Akman, gözaltına alındı. Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen Akman, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Sude Naz Atak ve çocuğunun sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

İşte o anlar:
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Reklam
2016 yılında Erciyes Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldum. Kayseri'de gördüğüm eğitim sonrası Ankara'da bulunan Uğur Mumcu Vakfı'nda Uğur Mumcu Vakfı Araştırmacı Gazetecilik eğitimimi tamamladım. Aldığım eğitimlerin ardından Türkiye'nin en köklü gazetelerinden birinin İstihbarat Servisi'nde haber editörlüğü ve muhabirlik yaptım. Buradaki görevimin ardından çeşitli haber portallarında özel haber ve röportajlar ürettim. 2022’den bu yana Onedio bünyesinde çalışıyor ve deneyimlerimi okuyucularımızla paylaşarak, sizleri gündem ve ilginç içeriklerle buluşturuyorum.
Tüm içerikleri






Yorum Yazın