Görüş Bildir
Haberler
Türk Erkeğinin Cinsel Açlığını Gidermek İçin Para Vermek Yerine Yapılması Gereken 7 Şey

etiket Türk Erkeğinin Cinsel Açlığını Gidermek İçin Para Vermek Yerine Yapılması Gereken 7 Şey

Merve Ç.
03.02.2015 - 15:14 Son Güncelleme: 03.02.2015 - 15:27

Malum bir avukat meclise dilekçe vererek genç bekar erkeklere haftalık 75 lira cinsel ihtiyaç tahsisi yapılmasını istemiş. Bunu şiddetle eleştiriyor, Türk erkeğine cinsel açlığını gidermesi için para vermek yerine yapılması gereken şeyleri korkusuzca sıralıyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hijyen dersi verilsin.

İlk olarak Türk erkeğinin alması gereken ders bu. Kazak üstüne deodoran sıkmakla, yazın bir metre koltuk altı kılı ile dolaşıp, üstüne pudralı deodoran sıkmakla, haftada bir duş almakla olmuyor bu işler. Mesela Türk erkeğinin öncelikle öğrenmesi gereken sevişme öncesinde duş alması gerektiğidir. Nasıl olsa gusül abdesti alacağım diye sevişme öncesi duşa girmemek resmen mini çakallık örneği. Ayrıca her gün iç çamaşırı değiştirmenin deterjandan, sudan tasarruf yöntemi olmadığı öğretilsin.

2. Kadınlarla konuşma dersi şart.

Türk erkeği kadınlarla nasıl konuşulacağını bilmiyor. Gerek ilk tanışmada, gerekse ilişki başladıktan sonra bir odun kıvamına gelen Türk erkeğine bir an önce kadınlarla konuşmanın incelikleri anlatılsa çok iyi olur. Değil 75, 1075 lira versen bu açığı kapatamazsın.

3. Uygulamalı ön sevişme

Türk erkeği ön sevişmeyi bir yük, vakit kaybı, boşa kürek çekmek olarak gördükçe daha çok 75 lira peşinde koşar. Asgari yarım saat sürecek bir ön sevişme pratiğini Türk erkeklerinde tesis etmedikçe ülkenin bütçesini bekar erkeklere akıtsan faydası yok. Seks anlayışı çıkarıp-takmak olan bir canlının bu açlığı dindirilecek gibi değil.

4. Nasıl sevişilir?

Ön sevişmeyi hallettikten sonra derhal el atılması gereken konu, sevişmenin 's'sinde takılı kalmış Türk erkeğine sevişmeyi öğretmektir. Okullardan cinsel bilgiler dersini kaldırdınız bari özel kurslar vasıtasıyla nasıl sevişilir, 2 dakikada boşalmamak için yapılması gerekenler, dirty talk küfür değildir, vb. dersler erkeklere mutlaka verilmeli. Dirty talk'tan anladığı 'senin a.ına koyacam' demek olan birine 75 lira versen ne olur, 10 bin lira versen ne olur?

5. Bize bir şey olmaz anlayışı yıkılsın.

'Et ete değecek', 'atın ölümü arpadan olsun', 'bize bir şey olmaz', vb. saçmalıkların önü alınsın. Eğer Türk erkeği cüzdanına koyduğu prezervatifi son kullanım tarihinden önce kullanmak istiyorsa korunmanın önemini kavrasın ve ete değme saçmalığından sıyrılsın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Kezban" kimdir nedir iyi anlatılsın.

Türk erkeği kendine bakmadan sürekli olarak Türk kızlarına Kezban yakıştırması yapmaktan kurtulsun artık. Eğer karşınıza Kezban çıkmışsa bilin ki o sizin Kamil'liğinizdendir. Yoksa biz Kaan'lara, Berk'lere, Batuhan'lara, Yankı'lara çok güzel ilgi gösteriyoruz. Bilmem anlatabildim mi? Eğer 75 lira peşinde koşmak istemiyorsanız Kezban saçmalığından sıyrılın. Şimdi bunu dedim diye bana da Kezban diyecek arkadaşlar bir ay para biriktirip 300 liraya Yevgenya kovalayabilir. Ama unutmasın duj istiyorsa artı 50 dolar daha lazım.

7. Son olarak romantizm dersi verilsin.

Yılda bir 1 liralık çiçek almanın, yılda bir hamburgerciye gitmenin, ben de seni demenin romantizm sayılmadığı Türk erkeklerine izah edilsin. Bir kadının doğum gününü hatırlamanın kafi geldiği anlayışı yıkılsın. Ne ekiyorsun ki ne biçeceksin? Öncelikle romantik, duyarlı, hassas bir erkek olmayı başarın sonra Türk kızlarını eleştirirsiniz. Hiç olmadı 3-5 romantik komedi izlemeyi akıl edin. 75 liraya kitapçılardan 3-5 tane alabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
394
179
83
55
39
21
15