Görüş Bildir
Haberler
TÜGVA'dan Torpil ve Kadrolaşma İddialarına Karşı Namazlı Eylem

TÜGVA'dan Torpil ve Kadrolaşma İddialarına Karşı Namazlı Eylem

Torpil ve kadrolaşma listeleri ifşa edilen Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) iddialara tepki olarak 81 ilde sabah namazı kılma eylemi yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

TÜGVA İstanbul İl Başkanı Emrullah Şanlan da, Taksim Camisinde kıldıkları namaz sonrası iddialarla ilgili basın açıklaması yaptı.

Devlette kadrolaşma iddialarına ilişkin, 'Bize kadrolaşma iftirası atanların kendilerinin elde ettikleri belediyelere soktukları liyakatsiz on binlerce kişiyi görüyoruz.' diyen Şanlan, Büyükada'daki Vapur İskelesi'nde TÜGVA'ya tahsis edilen alanın tahliyesini de 'işgal' olarak nitelendirdi.

Şanlan, ''Tahliye kararı varsa gösterir misiniz?' diyen gençlerimiz CHP'lilerce darp edildi yaralandı. Yetmedi TÜGVA'ya ait olan eşyalarımız tutanak bile tutulmadan gasp edildi. Tüm bu hukuksuzluklara karşı vakur ve sağduyulu bir şekilde direndik, hukuk içinde hakkımızı ararken gaspa, çapulculuğa asla izin vermedik, 'yalanlar değil hakikat kazanacak' dedik. Allah'ın yardımı, gençlerin kararlılığı sayesinde kazandık, ilçe binamızı geri aldık. Ortaya saçılan bu sahte belgelerden sonra kendilerine gazeteci diyen ama hiçbir şekilde kim olduğu, ne olduğu belli olmayan kişiler 81 ildeki ulaştıkları kadın ve erkek öğrencilerimizi, TÜGVA gönüllülerini telefonla arayıp rahatsız etmeye başladı. TÜGVA kamu yararına vakıf statüsündedir ve tüm bilgilerimize web sitesi üzerinden ulaşılabilir. Amaçları TÜGVA'lı gençleri provoke etmek olan bu provokatör sürüsünün kurdukları oyuna gelmedik ve asla da gelmeyeceğiz, oyunlarını hukuk içinde bozduk bozmaya devam edeceğiz' dedi.

"CHP Genel Başkanı, Türkiye'nin geleceği olan gençlerimize 'lağım' diyerek küfür etti"

"CHP Genel Başkanı, Türkiye'nin geleceği olan gençlerimize 'lağım' diyerek küfür etti"

Şanlan, devlette kadrolaşma ve torpil iddialarıyla ilgili de, 'CHP Genel Başkanı, gözleri pırıl pırıl parlayan Türkiye'nin geleceği olan gençlerimize 'lağım' diyerek küfür etti, bu küfrünü kendisine misliyle iade ediyoruz, bize kadrolaşma iftirası atanların kendilerinin elde ettikleri belediyelere soktukları liyakatsiz on binlerce kişiyi görüyoruz, devlet içine sızmış FETÖ'cülere nasıl sahip çıktıklarını görüyoruz. Bizim vakıflarımıza 'kamu kaynaklarından para verdiler' iftirası atanların kendi yönettikleri belediyeler tarafından resmi evraklarla yalanlandığını görüyoruz' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
22
17
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Art Ankara

Tam beklediğim tepki...

Burak B.

Bu ülkeden yıldım artık. Her boku yapın yapın ondan sonra temizliğini namaz yapsın günah mı çıkarıyorsunuz amk ? Sadece bunlar değil her bir kesim ayrı bir g... Devamını Gör

Bozkurt

Sizin olduğunu ülkede gençlerin geleceği yok.