Görüş Bildir
Haberler
Trump ve Biden Karşı Karşıya: İlk TV Münazarasına Suçlama ve Hakaretler Damgasını Vurdu

Trump ve Biden Karşı Karşıya: İlk TV Münazarasına Suçlama ve Hakaretler Damgasını Vurdu

ABD Başkanı Donald Trump ile, 3 Kasım'da başkanlık için yarışacağı Demokrat Parti adayı Joe Biden TV münazarasında karşı karşıya geldi.

Canlı yayına, adayların birbirlerinin sözlerini kesmeleri, hakaretleri ve suçlamaları damgasını vurdu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Trump, münazara boyunca Biden'ın sözünü kesmeye çalıştı

Trump, münazara boyunca Biden'ın sözünü kesmeye çalıştı

BBC Türkçe'nin haberine göre, 3 Kasım ABD Başkanlık Seçimleri öncesinde, adayların ilk canlı münazarasına hakaretler ve suçlamalar damgasını vurdu.

Trump, Joe Biden'ın sözünü sıkça kesip, aynı anda konuşurken, Biden ise Trump'a 'ırkçı', 'palyaço', 'Amerika'nın gördüğü en kötü başkan', 'Putin'in finosu', 'Çeneni kapatacak mısın?' gibi ifadelerle çıkıştı.

Biden, bir öğretmenin Trump'tan daha çok vergi ödediğini iddia etti

Biden, bir öğretmenin Trump'tan daha çok vergi ödediğini iddia etti

Günün konuları arasında, New York Times'ın Donald Trump'ın 2016 ve 2017 yıllarında sadece 750 dolar federal gelir vergisi ödediği iddiası da vardı.

Biden, ortalama bir öğretmenin Trump'tan daha çok vergi ödediğini iddia ederken, Trump ise milyonlarca dolar vergi ödediğini savundu.

Trump'tan moderatöre: 'Sanırım seninle tartışıyorum'

Trump'tan moderatöre: 'Sanırım seninle tartışıyorum'

Moderatör Chris Wallace, Trump'ın Biden konuşurken yaptığı müdahalelerini durdurmaya çalışırken 'Kampanya ekibiniz, her iki tarafın iki dakika sözü kesilmeden konuşmasını kabul etti. Söz kesilmeden. Sizin tarafınız bunu kabul etti. Lütfen kampanyanızın kabul ettiği kurala uyun.' dedi.

Trump Wallace'ın müdahalelerine 'Sanırım seninle tartışıyorum, onunla değil ama sorun yok' diye tepki verirken, Biden ise rakibi için 'Asla sözünü tutmaz' dedi.

Biden, Trump'ın koronavirüs ile mücadele politikasını eleştirdi

Biden, Trump'ın koronavirüs ile mücadele politikasını eleştirdi

Koronavirüs tartışılırken, Biden, 200 bin kişinin öldüğünü ve her gün 40 bin kişinin hastalığa yakalandığına dikkat çekti ve 'Başkanın bir planı yok. Herhangi bir şey sunmadı' dedi.

Biden, koronavirüse karşı 'daha akılıca bir tepki verilmesi gerektiğini' söyleyince, Trump eski Başkan Yardımcısı'na 'Bana asla akıllı kelimesini kullanma, Sen akıllı değilsin Joe' sözleriyle yanıt verdi.

Trump ayrıca, vaka sayılarının diğer ülkelerle karşılaştırılmasını doğru bulmadığını ve çok yakında bir aşı ve tedavinin piyasaya çıkacağını söyledi. 

Trump 'Biz sizi dinleseydik, ülkenin birçok bölümü açık kalırdı ve ölü sayımız 200 bin değil de 2 milyon olurdu. Bu olanlar Çin'in suçu. Çin bunun olmasına izin vermemeliydi Asla yaşanmamalıydı. Biz harika bir iş çıkarttık' dedi.

Trump, aşırı sağcı grupları kınamayı reddetti

Trump, aşırı sağcı grupları kınamayı reddetti

Trump, moderatörün birçok kez üstelemesine karşın, beyazların üstünlüğünü savunan aşırı grupları kınamayı ve seçim sonuçlarının tartışmalı olması halinde aşırı sağcı milis gruplara sakin olmaları çağrısı yapmayı reddetti.

Trump 'Proud Boys (Gururlu Çocuklar) geride durun ve beklemede kalın' dedi. FBI Proud Boys'u beyazların üstünlüğünü savunanlarla ilişkisi olan, aşırılıkçı bir grup olarak tanımlıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
52
30
10
6
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dean Winchester

Merhaba arkadaşlar bir bokun başka benzer bir bokla tartışmasını izlediniz. İzlediğiniz için teşekkür eder esenlikler dileriz.

celineee

Bu Joe Biden da vasifsiz sonuk birsey, demokratlar mecburen ona oy verecekler, tipki bizim sirf rte’ye oy vermemek icin kilicdarogluna vermek zorunda kalmami... Devamını Gör

dsdsd

yok lsn biden sağlsm bir adam

Barney

reis şey de deseydin dünya bizi kıskanıyo. bi de bunlar hep dış mihrakların oyunu. koronada süreci en iyi biz yönettik. rakamlar düşüyor. ekonomimiz çok iyi.... Devamını Gör

strych9

Demiş işte; "Koronavirüs Çin'in suçu, biz çok iyi hallettik." diye. Bu da Trump versiyonu.