Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor’un Yeni Sponsoru QNB

Trabzonspor’un Yeni Sponsoru QNB

Enver K.
14.07.2016 - 13:07

Trabzonspor Kulübü ile Qatar National Bank (QNB) arasında, forma göğüs reklamını içeren ana sponsorluk anlaşması imzalandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzonspor Kulübü ile Qatar National Bank (QNB) arasında, forma göğüs reklamını içeren ana sponsorluk anlaşması imzalandı. QNB, 3 yıllık sponsorluk için bordo-mavili kulübe 7,5 milyon dolar verecek.

İstanbul'da Raffles Hotel'de düzenlenen sponsorluk imza törenine Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, QNB Grup İletişim Genel Müdürü Yousef Darwish, kulüp yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Tören öncesinde QNB ve Trabzonspor için hazırlanan kısa filmlerin yayınlamasının ardından Slovakya'da kamp yapan Trabzonsporlu futbolcuların QNB logosunun altında verdiği poz alkışlar eşliğinden sinevizyonda gösterildi.

Başkan Muharrem Usta, Trabzonspor'un yeni bir yolculuğa çıktığını belirterek, 'Trabzonspor, yeni seçilen yönetim kurulu, profesyonel yönetim anlayışı, yeni oluşturulan teknik ekibi ve oyuncu kadrosuyla büyük başarılara yelken açmaya hazırlanıyor. Başarıya giden bu uzun yolculukta yolumuza QNB gibi saygın bir kuruluş ile çıkmaktan büyük gurur ve sevinç duyuyoruz. Bu yıl Trabzonspor'un 50. yılını kutlayacağız, hedefimiz Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmak. QNB'ye de bu heyecanımızı bizimle paylaştığı ve yanımızda olup desteklediği için teşekkür ediyorum.' ifadelerini kullandı.

'Cumhurbaşkanımız da destek verdi'

Türkiye ile Katar arasında ekonomik ve ticari ilişkilerde önemli bir ivme yakaladığının altını çizen Usta, şöyle devam etti:

'QNB'nin Türkiye'de stratejik yatırımlarını gördük. Ülkemizde önemli bir bankayı satın aldı. Girdikleri ülkelerde spora yatırım yapan bir banka. Bu anlaşmada Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan da destek istedik. Bu anlaşmayı yapmamıza katkı sunması bizim için çok önemliydi. Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca sayın bakanımız Berat Albayrak'a, diğer bakanlarımıza, Trabzon'da siyaset yapan bütün milletvekillerimize, bürokratlarımıza, eski başkan ve yöneticilerimize, Trabzonspor'a katkı sağlayan taraftarlara ve herkese teşekkür ediyorum. Türkiye bunu bilsin ki yeni sponsorlarla dev bir yolculuğun, uluslararası büyük başarılara imza atacağımız yeni bir yolculuğun başlangıcındayız.'

Anlaşma 7,5 milyon dolar 

Başkan Usta, bir soru üzerine sponsorluğun değeri ile ilgili, 'Anlaşma 3 yıllık 7,5 milyon dolar. Bunu da ilk defa buradan açıklıyoruz. Trabzonspor'un tarihi açısından en yüksek rakam olsa gerek. Bu anlaşma finansal hacminden ziyade ilerisi için çok daha büyük önem taşıyor.' diye konuştu.

Darwish: 'Trabzonspor'dan başka sponsorluk düşünmüyoruz'

QNB Grup İletişim Genel Müdürü Yousef Darwish ise Trabzonspor'a sponsor oldukları için duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türkiye'de Trabzonspor haricinde başka bir sponsorluk anlaşması yapmayacaklarını söyledi.

Yousef Darwish, spor sektörünün kurumsal sosyal sorumluluk alanında önem verdikleri bir alan olduğunu söyleyerek, 'Marka stratejimiz içerisinde de tercih ettiğimiz iletişim kanallarından bir tanesi. Bu sebeple, Finansbank'ın satın alınması ile faaliyet göstereceğimiz Türkiye pazarında Trabzonspor sponsorluğumuzu doğru zamanda atılmış bir adım olarak görüyoruz. Türkiye'de Trabzonspor'dan başka bir kulübe veya lig sponsoru olmayı düşünmüyoruz.' dedi.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın