Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor'a İngiliz Engeli

Trabzonspor'a İngiliz Engeli

Onedio Medya
17.08.2015 - 14:57

Trabzonspor'da defansa takviye için görüşmelerde son aşamaya gelinen Senegalli stoper Papy Djilobodji'ye Premier Lig ekiplerinden Sunderland'ın da talip olması hesapları alt üst etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sezona Okay Yokuşlu, Alper Uludağ, Stephane Mbia, Dame N'Doye, Cavanda, Özer Hurmacı, Esteban Alvarado gibi takviyelerle başlayan Trabzonspor'da stoper arayışları da tüm hızıyla sürüyor. Fransa'nın Nantes kulübünde forma giyen Senegalli oyuncu Papy Djilobodji'nin transferi konusunda büyük aşama kaydeden bordo-mavililere rakip İngiltere'den çıktı. Trabzonspor'un kulübüyle anlaşmaya yakın olduğu ve Trabzon'a getirmeyi beklediği Papy Djilobodji'ye Premier Lig ekiplerinden Sunderland'ın da talip olduğu ileri sürüldü. İngiliz takımının 5 milyon euro teklif ettiği vurgulanırken, Trabzonspor'un bu oyuncu için en fazla 3 milyon euroya yükselebileceği belirtildi. Oyuncuyla prensip anlaşmasına varan ve Nantes'i de ikna etmeye yakın olan bordo-mavililerin Sunderland'in de devreye girmesinin ardından teklifini yenilemesi bekleniyor.

MBİA SEFERBERLİĞİ

Trabzonspor'da ortaya koyduğu performansla taraftarların ve teknik kadronun büyük beğenisini kazanan Stephane Mbia için adeta seferberlik ilan edildi. Bursaspor maçının ikinci yarısında rakip oyuncunun bandajlı dizine müdahalesiyle acı içinde yerde kalan ancak büyük özveri göstererek oyuna devam eden Mbia'nın, Beşiktaş maçında oynaması için tüm sağlık ekibi çalışmalarını sürdürüyor. Hazırlık döneminde ayağının çime takılması sonucu dizinden sakatlanan ve uzun süre antrenmanlarda yer almayan Mbia'nın, aynı bölgeye darbe alması ve sahada acı içinde kıvranması bordo-mavililerin yüreğini ağzına getirmişti. Oyuna devam eden Mbia'nın dizinde hafif bir şişlik ve ödem olduğu ancak Beşiktaş maçında şimdilik oynamasına engel olacak bir durumun bulunmadığı belirtildi. Teknik direktör Şota Arveladze'nin hafta içinde bazı antrenmanlarda Mbia'yı dinlendirebileceği de vurgulandı.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın