Trabzon Sele Teslim Oldu: Kayıp 1 Kişiyi Arama Çalışmaları Sürüyor
Trabzon’da etkili olan yağış sonrası kent merkezi ve ilçelerde sel meydana geldi.
Kentte sabah saatlerinde etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle dönerken, bazı ev ve iş yerlerinin zemin ve bodrum katlarını su bastı.
Karadeniz Sahil Yolu'nda kalan araçlar uzun kuyruklar oluşturdu. Pelitli, Havalimanı, Değirmendere ve Çömlekçi mevkisinde su birikintileri nedeniyle sürücü ve yayalar zor anlar yaşadı. Şiddetli yağış dolayısıyla bazı araçlar yolda mahsur kaldı.
Kayıp 1 kişi aranıyor.
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, bu sabah kentte etkili olan sağanak yağış sonrası meydana gelen sel ve su baskınlarında 72 yaşında bir vatandaşın kaybolduğunu belirterek 'Şuana kadar kaybımız yok diye bakıyorduk ama Akçaabat’tan Çukurca’da 72 yaşındaki Hüseyin Aydın isimli vatandaşımızın kayıp olduğu bilgisi geldi. Ekiplerimiz kendisini arıyorlar. İnşallah canlı olarak ulaşırız diye ümit ediyoruz' dedi.
Yatağı sal yaparak ilerlemeye çalışan vatandaş 👇
Dakikalar içinde su basan bir dükkanın görüntüleri 👇
Trabzon'da meydana gelen selden görüntüler 👇
👇
👇
👇
👇
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!





Yorum Yazın