Görüş Bildir
Haberler
Topuklu Ayakkabı Tercihine Göre Burcunu Tahmin Ediyoruz!

etiket Topuklu Ayakkabı Tercihine Göre Burcunu Tahmin Ediyoruz!

Seçeceğin topuklu ayakkabılara göre hangi burç grubuna aitsin onu bulmaya çalışacağız;

Hazırsan, başlayabilirsin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle bunlardan birini seç bakalım.

2. Şimdi de ikisi arasından birini seç.

3. Seçmeye devam et.

4. Devam.

5. Şimdi de bu siyah topuklulardan birini seçmeni istiyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sana hangisi kendini bir 'Barbie' gibi hissettirirdi?

7. Geldik son sorumuza. Hangisi tam senlik?

Toprak Grubu; Boğa, Başak, Oğlak!

Toprak Grubu; Boğa, Başak, Oğlak!

Mutfakta aşçı, sokakta hanımefendi olabilen; zarif kadınlarımızın grubu, toprak! Yaptığınız seçimlerden anlıyoruz ki; şık olduğunuz kadar kendine güvenen bir duruşunuz var, hanımefendi! Hem dik duruşlu hem kırılgan, dişil ama taşı sıksan suyunu çıkartır birisin. Her şeyi yerine göre ve ölçülü oluşuyla seviyorsun. Ve az önce de hitap ettiğim gibi tam bir hanımefendisin. Sen kesinlikle bir toprak grubu kadınısın!

Su Grubu; Yengeç, Akrep, Balık!

Su Grubu; Yengeç, Akrep, Balık!

Duru bir su gibi, bazen de volkan gibi olan kadınlarımızın grubu: Su! Sen dışarıdan bakıldığında gayet tatlı, sevimli ve sakin duruyorsun ama bir de içine baktığımızda... Canın yandığı an manipülatif olabiliyor, sahte gözyaşları da dökebiliyorsun. Şeytan, topuklu giyer sözü; senin gözünün döndüğü anlar için söylenmiş bile diyebiliriz! Ama seçtiğin birbirinden kaliteli ayakkabıları, senin gibi asil duruşa sahip birinden başkası taşıyamazdı, buna eminiz. O yüzden sen kesinlikle bir su grubu kadınısın!

Hava Grubu; İkizler, Terazi, Kova!

Hava Grubu; İkizler, Terazi, Kova!

Hava kadını sofistike tercihleriyle, kendini her yerde belli eder. Kendilerine ait, diğerlerinin anlam veremeyeceği zevkleri vardır, özgündür. Özgürlüklerine her şeyden daha fazla önem verirler. Onlar için doğru tercihi yapmak çok uzun bir süreçtir, çok ince detaylara bile dikkat ederler. Doğru ayakkabıyı bulmak da hayli güç bir duruma dönüşür onlar için. Ama bulduklarında o kendine has duruşlarını en güzel taşıyacak tercihi yapmış olurlar. İşte bu yüzden sen kesinlikle bir hava grubu kadınısın :)

Ateş Grubu; Koç, Aslan, Yay!

Ateş Grubu; Koç, Aslan, Yay!

Gerçekten 'ateş' olmanın hakkını veren gruptur. Tüm duygularını en tepede yaşarlar; aşkı da siniri de yoğun olur. Süslenmeyi ve ne giyerlerse giysinler mutlaka bir yerlerden iddiayı yakalamayı severler. Ya kokuları imzadır ya takıları ya da ayakkabıları... Yaptığın tercihlerden anladığımız kadarıyla sen, ayakkabının imzan olmasını seviyorsun. İşte bu yüzden sen kesinlikle bir ateş grubu kadınısın!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
633
356
131
74
39
36
35
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Berrak

Su grubu mu? Ben ates grubuyu- (Koç)

Zeynep Ersavaş

Boğa, başak, oğlak mı? 😮 Ben yengeç burcuyum. 🤔