Görüş Bildir
Haberler
TOGG'un İlk Teslimatı Gerçekleşti! Erdoğan, TOGG'un İlk Sahibi

TOGG'un İlk Teslimatı Gerçekleşti! Erdoğan, TOGG'un İlk Sahibi

Yunus Çakır
03.04.2023 - 18:06

Türkiye'nin ilk yerli otomobil firması olan ve birçok Türk şirketin bir araya gelmesi ile ilk araçlarını üretmeye başlayan TOGG (Türkiye Otomobil Girişimcileri Grubu), ilk otomobilini teslim etti. Üretilen ilk TOGG, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teslim edildi.

Bir süredir üretimde olan ve ön sipariş sürecini tamamlayan TOGG, ilk teslimatını biraz önce gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın birlikte seçtikleri Anadolu Kırmızısı rengindeki TOGG'u Ankara'da teslim aldı. Ayrıca Gemlik Mavisi rengindeki modeli de makam aracı olarak kabul eden Erdoğan, araçları teslim alırken açıklamalarda da bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"34 EE 2071"

"34 EE 2071"

Bugün yapılan etkinlikte ilk TOGG'larla birlikte poz veren ve aracın anahtarını alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, aracı eşi Emine Erdoğan adına tescil ettirdi. 34 EE 2071 plakası ile dikkat çeken TOGG, Erdoğan'ın deyimiyle Türkiye'nın yeni yüzyılının ilk meyvelerinden biri.

"Yolun açık olsun Togg"

"Yolun açık olsun Togg"

Teslim sürecinde yaptığı konuşmada Togg'un gelişimi ile ilgili bilgiler paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Yolun açık olsun Togg, Rabbim ayağına taş değdirmesin.' dedi. 'Tasarımı, fabrikası yapıldı, üretildi ve satışa çıktığı ilk gün Togg sipariş rekorları kırdı. Togg tüm testleri alnının akıyla vermiş özel bir otomobildir. Togg, ülkemizin teknolojik gelişiminin, ekonomik kalkınmasının ve küresel itibarının sembolü olarak doğmuş, gelişmiş ve bugünkü seviyesine gelmiştir. İnşallah bugünden itibaren Togg'u yollarda görmeye başlıyoruz. Yolun da bahtın da açık olsun diyorum Togg, Rabbim tekerine taş değdirmesin diyorum.''

Togg için kredi desteği...

Togg için kredi desteği...

Araca teşvik amacıyla kamu bankaları önümüzdeki günlerde kredi paketi açıklar mı?'' sorusuna ''Olabilir. Niye olmasın? Kamu bankalarının bu noktada kredi yastıkları müsaittir. Hele hele araçlara bunu rahatlıkla yapabilirler. Konutlarda bunu nasıl yapıyorsak otomobilde de bunu yapmak mümkündür.'' yanıtını veren Erdoğan, eşi Emine Hanım ile deneme sürüşü de yaptı.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
19
10
3
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mamamia

toggun sürüşüne şaşıran, sıçmaya bile helikopterle giden biri niye togg alır ki ?

Eren

geldiğinde duran durduğunda otomatik kapışı açilan adeta fransız metrolarını anımsatan adeta öküzün trene baktığı gibi bakılan metro açılışı geldi aklıma n... Devamını Gör

Otto Skorzeny

Hadi ilk kazayı da yapsın hadi la nolur yap la !!!

Tekin tek

Yolun bahtın açık olsun TOGG👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏