Görüş Bildir
Haberler
The Grid ile Web Site Tasarımını Yapay Zekaya Emanet Etmek Mümkün

The Grid ile Web Site Tasarımını Yapay Zekaya Emanet Etmek Mümkün

Onedio Medya
09.10.2014 - 09:46 Son Güncelleme: 09.10.2014 - 10:22

Son dönemde “kendi web siteni kendin oluştur” söylemiyle hareket eden pek çok girişim gördük. Aralarından bazıları başarılı olurken, bazıları ise klon girişimler olarak hafızalarımızdan dahi silindi.

The Grid adlı girişim de bu alanda yepyeni bir söylemle ortaya çıkmış durumda. Tek satır kod yazmadan, sadece görsel olarak kendi web sitenizi kendiniz oluşturabiliyorsunuz. Ancak The Grid’in bazı ek özellikleri var ki, işte bunlar girişimin en ayrıştırıcı ve çekici olduğunu söyleyebileceğimiz özellikleri.

The Grid, daha önce de belirttiğim gibi tek satır dahi kod bilgisine ihtiyacınız olmadan web sitesini tasarlayabilmenizi sağlıyor. Eklediğiniz fotoğraflar ve vermek istediğiniz mesaja göre, akıllı bir şekilde kullanmanız gereken renkleri sizin içi seçiyor.

Hazır template’lerin dışına çıkmanızı sağlıyor ve otomotikleştirilmiş A/B testlerini sizin için yapıyor. Kısacası The Grid sayesinde web sitenizi akıllı bir yapay zeka ile beraber dizayn etmiş oluyorsunuz. The Grid’in söylemi de zaten en az bir sosyal ağ kullanmak kadar kolay olması.

San Francisco’da 2010 yılında çalışmaya başlayan ekip, geçtiğimiz yıl Kickstarter kampanyasından 115 bin dolar para toplamayı başarmış. Ayrıca The Grid, 3.1 milyon dolarlık bir tohum yatırım aldığını da açıkladı. Aslında hiç fena gitmemiş Kickstarter kampanyaları, 4 yıldır bu girişim üstünde çalışıyor olmaları bir girişim olarak onların inandıkları şeyden vazgeçmedikleri anlamına geliyor gibi gözüküyor.

Sistem şu anda yıllık 96 dolarlık bir bedelle, “kurucu üyelerini” topluyor. Sistemi ön siparişle 96 dolar ödeyerek alarak kurucu üye oluyorsunuz. Kısacası, The Grid kitle fonlama kampanyasına devam ediyor ve üyelerini şimdiden topluyor. 2015 yılının Sonbahar aylarında yayınlanacağı söylenen The Grid’in, açılışı sonrasında aylık bedelinin ise 25 dolar olacağı belirtiliyor.

Yatırımcılar arasında, WordPress’e tema üreten Elegant Themes’in kurucusu Nick Roach, Facebook VP’si Greg Badros ve eski Disney Interactive Başkanı Johh Pleasants’ın da bulunduğunu belirtelim.

Webrazzi

Kaynak: http://webrazzi.com/2014/10/09/the-gr...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0