Görüş Bildir
Haberler
Tertemiz Denizi ve Havasıyla Balıkesir’in Gözdesi Erdek’te Bulunan Kamp Alanları

Tertemiz Denizi ve Havasıyla Balıkesir’in Gözdesi Erdek’te Bulunan Kamp Alanları

Yeter Şirin
07.07.2023 - 08:17

Eşsiz doğası, denizi, tarihi ve sıcakkanlı insanlarıyla Erdek’teyiz bu yazıda sevgili okur. Bu güzelim ilçede nerede kamp yapılır, hangi koy kamp yapmaya uygun merak ediyorsanız buyurun… 👇

1. Kirazlı Manastırı

1. Kirazlı Manastırı

Kirazlı manastırı tarihi milattan öncesine dayanan bir yer.  Elektrik, tuvalet ve duş bulunmuyor ama doğal güzelliği görmek ve burada o tarihi havayı solumak isteyen kampçılar için tercih edilebilir.

Adres: Ballıpınar, 10502 Erdek/Balıkesir

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “Kendi hâlinde bir yer, kamp yapılır. Yolları kuru havada çok kötü degil. Pazar günü ziyaretçisi bol.”

2. Sea Life Camp Beach

2. Sea Life Camp Beach

Çam ağaçlarının altında yeni işletme sahibinin özverisiyle Erdek’te kamp yapmak Sea Life Camp sizleri bekliyor. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmelisiniz.

Adres: Turan, 10502 Erdek/Balıkesir

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05315112351

Instagram: @sealifecampbeach

Ziyaretçi Yorumu: “Denize sıfır, mis gibi çam ağaçlarının altında temiz bir işletme. Sabahları saka kuşlarının cıvıltısıyla uyanıyorsunuz. Elektrik sıcak su duş wc mevcut ve hijyenik. Personel oldukça ilgili ve güler yüzlü. Kum ve toprakla oynamayı seven çocuklar için bulunmaz nimet. 😊 kampınızı bu alanda yapıp civar köyleri mutlaka gezin ve yolda manzara izlemek için kısa bir mola verin. kısacası biz çok memnun kaldık. Teşekkür ederiz.”

3. Erdek Sahili

3. Erdek Sahili

Erdek sahili hem karavan hem de çadır kampı için oldukça uygun bir yer. Merkezde olması ihtiyaçlar için zorluk oluşturmamakta. Erdek’te kamp yapmak için gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Adres: Halitpaşa, Memduh Aslan Cd. No:48, 10500 Erdek/Balıkesir

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “Harika rahat, suyuda temiz bir yer. Kamp yapmak isteyenler içinde çadır alternatifide var.”

4. Kapıdağı Camping

4. Kapıdağı Camping

Temizliği, işletme sahipleri, konumu gibi birçok konuda kamp için Erdek’te ideal bir işletme olan Kapıdağ kamping hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Belkıs, Düzler Mevkii, 10050 Erdek/Balıkesir

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05373908189

Instagram: @kapidagcamping

Ziyaretçi Yorumu: “Güler yüzlü yer sahipleri çözüm odaklı. Bol sayıda masa ve sandalye. Kam yeri full gölge. Sıcak su WiFi mutfak güzel ve temizdi. Duşlar yeterliydi.plaj temiz yosunsuzdu. Mangal alanı kamp alanından ayrı olması güzeldi. Tam bir aile kamp yeri. Gözünüz kapalı gidebilirsiniz.”

5. Mysia Beach Camping

5. Mysia Beach Camping

Hem beach hem kamp alanı olan Mysia düzen, temizlik ve genel ihtiyaçlar bakımından beğenilen bir yer. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: düzler, 10500 Erdek/Balıkesir

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05327717355

Instagram: @mysia_beach_camping

Ziyaretçi Yorumu: “Müthiş bir kamp alanı personel inanılmaz ilgili, Sinem hanım ayrıca teşekkürler çok ilgilendi. Yerler çim, üstler gölgelik, elektrik buzdolabı bulaşık yıkama yerleri ve duşlar mevcut cafesi ve beachi ayrı bir işletme, fiyatlar gayet makul ve menü çok güzel deniz ve plajı çok keyifli, herkese tavsiye ederim.” 

6. Göktur Camping

6. Göktur Camping

Yıllardır müdavimlerinin başka kamp yeri tercih etmediği Göktur Camping siz de kendine bağlayacak. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Adres: Zeytinli Mahallesi, Arif Kalıpsızoğlu Caddesi No: 52 /1 Eski, Bandırma Erdek Yolu, 10500 Erdek/Balıkesir

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05367393606

Instagram: @gokturcamping

Ziyaretçi Yorumu: “3-4 yıldır kamp yapıyoruz. Gördüğümüz en temiz ve güzel 2 yerden biri .Ortak noktaları işletmecilerinin kadın olması. Alan küçük ama düzen içinde.Sık sık temizlik yapılıyor. sahil de temiz. Çalışan arkadas günlük sahili de temizliyor.Seneye daha uzun geleceğiz.'

7. Siesta Beach Camping Erdek

7. Siesta Beach Camping Erdek

Çadır için gölgelik, elektirik, duş ve diğer ihtiyaçlar için misafirlerinden tam not alan Siesta Camping bu yaz sizleri bekliyor. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Ocaklar, İnönü Cd. 20. Sk, 10530 Erdek/Balıkesir

Konum için tıklayın. 

Telefon Numarası: 05305281669

Instagram: @siesta_beach_camping

Ziyaretçi Yorumu: “3 senedir devamlı geldiğim mekan sahibi Aygül hanıma ve bu sene tanıştığımız ekibe dahil olan pelin hanıma çok teşekkür ederiz 10 kişi çok ekonomik ve çok güzel bir tatil yaptık her şey muhteşemdi.”

8. Küçükova Koyu

8. Küçükova Koyu

Tuvalet, market ve çöpü atıp toplamayan insanlar dışında bir sorunu olmayan Küçükova Koyu gerçek kamp severlerin gözdesi diyebilirim. İniş yolu biraz bozuk ve hafta sonları çok kalabalık.

Adres: İlhan, 10500 Erdek/Balıkesir

Konum için tıklayın.

Ziyaretçi Yorumu: “Ücretsiz yer arayanlar için güzel bir koy. Tuvaleti yok ormanlık alanda hallediyorsunuz. Araçla inmek biraz zor yolu kötü kendine güvenen inebilir yada yukarda bırakıp eşyaları biraz yorularak aşağı taşıyabilirsiniz puanımı burdan kesiyorum. Hafta içi gelmenizi tavsiye ederim. Geceleri domuz oluyor ama dışarıda yemek bırakmadığınız sürece onlarda size yaklaşmak istemediği için uzaklaşıyorlar. Özel kamp  alanına geceliği 400 TL verip beklediğim hizmeti almayı ummaktansa buraya gelirim.”

9. Büyük Ova Plajı

9. Büyük Ova Plajı

Büyük Ova Plajı kamp kurmak için oldukça uygun ama tuvalet, duş, market gibi ihtiyaçlar için maalesef tesis bulunmuyor. Hazırlıklı gelinmesinde fayda var. Tatil ve haftasonlarında inanılmaz kalabalık bir plaj.

Adres: Doğanlar, Unnamed Road, 10500 Erdek/Balıkesir

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “Bakir bir yer. Temiz ve güzel geniş Plajı var. Deniz temiz bazı yerleri hafif yosunlu ama gayet güzel.  Plaj ve deniz kum. Kamp kurmak için ideal bir yer. Market yok alışverişinizi muhakkak yapıp gidin. Tuvalet, kabin ve duş yeri yok.”

10. Manastır Koyu Plajı

10. Manastır Koyu Plajı

Gerek koyun gerekse plajın güzelliğine asla diyecek bir söz yok ama insanlarımıza gerçekten çöp toplama dersi verilmeli! Araç olmadan ulaşım çok zor, duş ve tuvalet ihtiyacı için işletme bulunmuyor.

Adres: Turan, Unnamed Road, 10500 Erdek/Balıkesir

Konum için tıklayın.

Ziyaretçi Yorumu: “Mekan çok güzel ancak insanımız çok pis, çadır kurduk bir kaç gün kaldık ama her gidenin arkasından poşetler dolusu çöp topladık, insanlar geleceğini ve orayı öyle pis olarak görmek isteyip istemeyeceğini düşünmeli, gerçi artık çoğu insan düşünmeden hareket ediyor da…”

Erdek ile ilgili şu içerikler de dikkatinizi çekebilir;

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın