Görüş Bildir
Haberler
Tereddüt Etmeden Bebeğinizin Eline Verebileceğiniz Güvenilir Oyuncaklar

etiket Tereddüt Etmeden Bebeğinizin Eline Verebileceğiniz Güvenilir Oyuncaklar

Miniklerimizin güvenliği her şeyden önemli... Gelişimlerini desteklerken aynı zamanda güvenli olan en güzel oyuncakları içeriğimizde bulabilirsiniz. Siz de bebeğinizi eğlendirecek, aynı zamanda güvenilir olan oyuncaklardan edinmek isterseniz yazımızdaki oyuncaklara göz atmalısınız.

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Küçük çocukları oyalamak için harika bir oyuncak..

Küçük çocukları oyalamak için harika bir oyuncak..

Özellikle uçakta, toplantılarda, bebeğinizin ağlamasını istemediğiniz zamanlarda kurtarıcınız olacak muhteşem beceri aktivite tahtası, üzerindeki kemer bağlama, bağcık bağlama, fermuar açma kapatma bebeğinizin ilgisini çekecek..

Buraya tıklayabilirsiniz.

Tam bir eğitim seti...

Tam bir eğitim seti...

Waldorf - Montesorri ahşap bebek ve çocuk eğitim setiyle çocuğunuza vermek istediğiniz eğitimin ilk adımını atabilirsiniz. 58 parçadan oluşan sete buradan ulaşabilirsiniz.

Gökkuşağını evinize bu oyuncakla birlikte sokacaksınız...

Gökkuşağını evinize bu oyuncakla birlikte sokacaksınız...

Bee Smart markasına ait bu gökkuşağı seti çocuklara birbirinden farklı ve benzersiz oyunlar yaratmaya yönlendiriyor. Bu oyuncaklarla çocuklar eğlenirken aynı zamanda düşünmeyi, planlama yapmayı ve farklı yollar denemeyi öğrenirler. Materyal içerisinde bulunan blokları büyüklüklerine göre ayırıp büyük-küçük kavramını, sıralamayı öğrenirler. Renkli bloklar ile renk tonu farklılıklarını ayırt etmeyi öğrenirler. El göz koordinasyonu, ince motor becerileri, dikkat konsantrasyon gelişimi, denge sağlama gibi birçok kazanımı bu bloklar ile edinebilirler. Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Minik insanları hiç bu şekilde görmemiştiniz...

Minik insanları hiç bu şekilde görmemiştiniz...

Yine Waldorf kültürüne ait olan bu minik gökkuşağı olan insanlar çocuklarınızın oyunları için bir tamamlayıcıdır. Çocukların hayal dünyalarıyla kurdukları oyunların parçası olacak bu minik insancıklara  buradan ulaşabilirsiniz.

Çak çak çekiç...

Çak çak çekiç...

Woodoy markalı çak çak çekiç oyunuyla çocuğunuz tanıma - algılama ve denge konsantrasyonunu geliştirecek. Bilişsel gelişimi, psiko - motor gelişimi, sosyal duygusal gelişimi, özbakım becerisi ve dil gelişimine katkı sağlayan oyuncağa buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Minik bebeğiniz burada egzersiz yapacak...

Minik bebeğiniz burada egzersiz yapacak...

Babywulf markasına ait oyun ve egzersiz istasyonu bebeğinizin keyifli vakit geçirmesine ek olarak duyu ve motor beceri gelişimine katkı sağlar.  Tüm oyuncaklar 5 farklı kumaş dokusundan yapılmıştır. Böylelikle bebeğinizin hem görme hem de hissetme becerilerinin gelişmesine katkı sağlar. Aynı zamanda bebeğinizin dikkatini çekmek ve motor gelişimini desteklemek için farklı sesler çıkarır. Ürüne buradan ulaşabilirsiniz. 

Aynı markaya ait başka ürünler için buraya tıktık.

Duyu bütünleyici bir oyuncak...

Duyu bütünleyici bir oyuncak...

Popit olarak bilinen bu oyuncak bebeğinizin mantık yürütmesini geliştirir, matematiksel kabiliyetlerini arttırır, beynini geliştirir ve korur. Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Koordinasyon geliştirmek için çok iyi bir oyuncak...

Koordinasyon geliştirmek için çok iyi bir oyuncak...

Wooden Toys markasına ait bu oyuncak çocuğunuzun el göz koordinasyon gelişimini destekler,  el kaslarının gelişmesine yardımcı olur, motor beceri gelişimini destekler, dikkat süresi uzamasını sağlar, çocuğun oyun kurgulamasına yardımcı olur ve zeka gelişimine katkı sağlar. Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Aynı markaya ait başka ürünler için buraya tıklayınız.

Bu köpüş çok eğitici...

Bu köpüş çok eğitici...

Fisher Price markalı bu eğitici köpek hakkında bir yorum şu şekilde:

Çocuğunuza yapacağınız en iyi iyilik olur bu eğitici oyuncağı almanız. Kızıma almıştım şimdi 2 yaşında ve hala en iyi arkadaşı. Şimdi arkadaşımın bebeğine hediye aldım kesinlikle almanızı tavsiye ediyorum.

Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Bu bir denge işi...

Bu bir denge işi...

Bu  ahşap bloklar Japon meditasyon oyunu olan Tumi-Ishi'nin, çocuklarımız için uyarlanmış olan rengarenk versiyonudur.

Çocukların ince motor becerileri ve koordinasyonlarının gelişimini destekler. Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir küçük kirpicik...

Bir küçük kirpicik...

Moccotoys markalı küçük kirpi çocuklarınızın eğlenceli vakit geçirirken ince motor becerileri gelişir, El göz koordinasyon uyumu artar. Dikkat becerisi gelişir.  Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Eşleştirme oyunu bununla birlikte çığır aştı...

Eşleştirme oyunu bununla birlikte çığır aştı...

Circle Toys markasının yapmış olduğu şekilli bul - tak oyunu bebeğinizin dikkatini çekerek onu oyuna teşvik edecek. Üzerindeki geometrik şekiller sayesinde bebeğiniz oyuncak bul - tak ile şekilleri, boyutları ve kavramları öğrenecek. Ürüne ulaşmak için buraya tıktık.

Aynı markanın diğer ürünleri burada.

Mama vakitleri bu oyuncakla daha eğlenceli geçecek...

Mama vakitleri bu oyuncakla daha eğlenceli geçecek...

Fisher Price markalı mama sandalyesi oyuncağıyla bebeğinize yemek yedirirken dikkatini kolayca dağıtabilmek için ve mama vakitlerini daha eğlenceli hale getirmek için bu oyuncağı kullanabilirsiniz. Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Daha fazla Fisher Price markalı oyuncağı burada bulabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın