Görüş Bildir
Haberler
Temizlik Profesörü Kadir Ezildi Hayatını Anlattı: Hikayesi Herkesi Hüzne Boğdu...

Temizlik Profesörü Kadir Ezildi Hayatını Anlattı: Hikayesi Herkesi Hüzne Boğdu...

GNS
24.10.2021 - 23:05

Sosyal medyada yaptığı komik paylaşımlarla popülerliği yakalayan sonrasında ise sahip olduğu temizlik hastalığı ile ilgili bir yarışmaya katılıp burada ünlenen Kadir Ezildi şimdilerde kendi sunduğu En Hamarat Benim programıyla ekranlarda yer alıyor. Esprili kişiliğiyle ve samimi tavırlarıyla herkesin sempatisini kazanıp 'bizden' saydığı Ezildi, hayat hikayesini ilk kez anlattı. Yaşadıklarıyla izleyenleri üzen Kadir Ezildi sevenleri şaşırttı. Peki Kadir Ezildi kimdir? Neler yaşadı? Haberimizde sizin için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

24 yaşındaki sunucu Kadir Ezildi, temizlik hastalığıyla katıldığı yarışmada fenomen olmuş ve kendini ilerletmişti. Televizyon ekranlarının sevilen yüzü olan Ezildi hayat hikayesinden ilk kez bahsetti. Babasıyla görüşmeme sebebini anlatan sunucu herkesi hüzne boğdu. İşte detaylar...

Temizlik Takıntısı Hayatı Oldu

Temizlik Takıntısı Hayatı Oldu

Annesi ve erkek kardeşiyle İstanbul Maltepe'de yaşayan Kadir Ezildi, hayatına dair eğlenceli anları sık sık Instagram hesabından takipçileriyle paylaşıyor. Temizlik takıntısının, anne ve babası ayrıldıktan sonra ortaya çıktığını söyleyen Ezildi, henüz lise yıllarında başlayan temizlik aşkının, ruhuna iyi geldiğini dile getiriyor. Kadir Ezildi, şöhret olmadan önce bir hastanede hasta bakıcı olarak çalışıyordu ancak özverisi nedeniyle arşiv sorumlusu görevine yükseldi. Anne babasının boşanması üstüne kötü bir dönem geçirdiğini belirtiyor. Yaşadığı üzüntüyle başa çıkmak için kendisini temizliğe veren Ezildi, bir anda temizliği yaşam tarzı haline getirdi.

Babam Olmasa Şimdiye 50 Ev Almıştık

Babam Olmasa Şimdiye 50 Ev Almıştık

Ezildi, yıllardır görüşmediği babasıyla ilgili şöyle bir sitemde bulunmuştu:

Babam 1999 yılında bizim sünnet altınlarımızı bozdurup hastanedeki arkadaşına borç vermişti. Hem de adam evindeki pencereyi yaptırsın diye vermiş borcu. Biz kenara atamadık o altınları, götürüp arkadaşına verdi. Babam çok severdi millete borç vermeyi. İyi niyetli bir adamdı evet ama onun yüzünden 20 yıldan fazladır hala kirada kalıyoruz. Şimdiye kadar 50 tane ev almıştık.

Biz biriktirirdik, babam götürüp birilerine verirdi. Ben de insanlara yardım etmeyi seviyorum ama kenara da atıyorum. 10 kenara atıyorsam, 1 tane de yardım ediyorum.  Şimdi yemiyorum içmiyorum ev alacağım diye para biriktiriyorum. Ben kimseye iyilik yapma demiyorum ama ardını düşünmen lazım. Babamla görüşmüyorum. Mutlu mu mutsuz mu bilmiyorum. Herhangi bir haber almıyorum kendisinden. Kardeşim Kerem de görüşmüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
29
8
4
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın