Görüş Bildir
Haberler
Teknolojiyi Keşfetmeni Sağlayacak Pratik Ürün Önerileri

Teknolojiyi Keşfetmeni Sağlayacak Pratik Ürün Önerileri

Ece Erdem
24.12.2022 - 18:17

Hayatta en değerli varlığımız, zamanımız değil de ne? Günlük işlere ayırdığınız zamanı azaltan bir şeyler istediğinize neredeyse eminim. Yoğun iş temposunda hayatınızı bir nebze de olsa kolaylaştıracak bir peri olsun istemez misiniz? Belki bir peri değil de birkaç teknolojik dost yardımcı olabilir. Artık elinizle hamur yoğurmayacak, çamaşırlarınızı makineye atıp yıkanmış ve kurutulmuş olarak geri alacaksınız. 

Bu içerikte en pratik teknolojik ürünleri derledik, umarım beğenirsiniz. 

Keyifli okumalar!

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

“Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.”

Bu içerik 21.12.2022 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. TP-LINK Tapo C200 Kablosuz Kamera

1. TP-LINK Tapo C200 Kablosuz Kamera

Ev güvenliği söz konusu olduğunda akla ilk gelen ürünlerden biri olan TP-Link Tapo C200 Pan/Tilt Home Wifi güvenlik kamerası ile bir gözünüz daima evinizde olur. Kullanışlı özellikleri, uzaktan erişimi ve HD kayıt özelliği ile benzersiz bir deneyim yaşatır. Basit bir kurulum ile kısa sürede kullanıma hazır hale getirebileceğiniz TP-Link Tapo C200 ile ev güvenliğinizi kolaylıkla sağlayabilirsiniz. Dizaynıyla pek çok evin dekorasyonuna uyum sağlayan Tapo C200 şık tasarım çizgileri taşır.

Evinizin güvenliğini sadece 749 TL'ye sağlamak için buradaki linke tıklayın!

2. PHILIPS HD9252/90 Airfryer Yağsız Fritöz

2. PHILIPS HD9252/90 Airfryer Yağsız Fritöz

Yeni gelinlerin yeni gözdesi en çok satılan Airfryer olan Philips'in bu modeliyle kısa sürede içi yumuşacık pişmiş tavuklar, sağlıklı atıştırmalıklar, kekler ve börekler yapabilirsiniz. 

4999 TL'ye buradaki linkten hemen satın alın. 

Bir kullanıcı şöyle demiş: 

'İnternetteki yorumlarına bakarak almıştım. Arka arkaya çok az yağ ile patates biber ve köfte kızarttım. Hepsi şahane oldu koku yok denecek kadar azdı. 22 dk da patates kızartması hazırdı. Yağ sıçrama derdi olmadı ve temizlemesi aşırı kolay oldu. Çok pratik bir fritöz daha çok pratik bir mini fırın gibi. Kesinlikle tavsiye ederim.'

3. XIAOMI Mi Watch Akıllı Saat

3. XIAOMI Mi Watch Akıllı Saat

Akıllı saat modelleri sağlıklı bir yaşam ve uzun süre kullanım için oldukça önemlidir. İhtiyacınız olan birçok özelliğin bir arada bulunduğu bu modeller sportif bir görünüm de sunar. Birbirinden farklı özellikleri sayesinde sportif bir yaşam sürdürerek takibini rahatlıkla yapabilirsiniz. Siyah kordonu ile yaptığınız tüm kombinlere uyum sağladığı için hoş bir görünüm elde edebilirsiniz. 5 ATM su direnci sayesinde denize bile girebilirsiniz. 

1997 TL'ye buradaki linkten hemen satın alabilirsiniz.

4. KENWOOD Mutfak Şefi Standlı Mikser

4. KENWOOD Mutfak Şefi Standlı Mikser

Ablamın bileğinden rahatsızlığı var ve hem ev işi yapamıyor hem hamur yoğurma işlerini halledemiyor. Eğer sizin de böyle bir probleminiz varsa standlı mikser sizin için ideal. 

Ekmek, makarna, pizza gibi yemeklerin hamurlarını tek hareketle hazırlayabileceğiniz ürünü sadece 10949 TL'ye buradaki linkten satın alabilirsiniz.

5. ROBOROCK Q7 Max+ İstasyonlu Robot Süpürge

5. ROBOROCK Q7 Max+ İstasyonlu Robot Süpürge

Robot süpürgelere hepimiz aşinayız, ama haznelerini sürekli boşaltmak gerekiyor. Eğer daha robot süpürge almadıysanız, bu istasyonlu modeli tavsiye ediyorum. 

Otomatik kir boşaltma sistemi sayesinde çok rahat edeceksiniz, haftada bir haznesini temizlerseniz yeterli olacağını düşünüyorum. 

Sadece 18999 TL'ye buradaki linkten satın alabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. KING KKG801 Aura Buharlı Ütü

6. KING KKG801 Aura Buharlı Ütü

Yapmaktan en nefret ettiğim ev işi ütü, çoğunuzun da öyledir diye tahmin ediyorum. Her seferinde ütü masasını kurup kurup kaldırmaya o kadar çok üşeniyorum ki... İyi ki bu dikey ütüler çıktı. Jilet gibi ütülü yapmıyor tabii ki, ama perdeleri, tişörtleri çok iyi bir görünüme kavuşturuyor. Ben bu dikey ütülerden edindikten sonra normal ütümü başkasına verdim, dikey ütü tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor çünkü. 

Sadece 789 TL'ye  buradaki linkten satın alabilirsiniz.

7. DYSON Purifier Hot+Cool Autoreact Hava Temizleme Cihazı

7. DYSON Purifier Hot+Cool Autoreact Hava Temizleme Cihazı

Siz hala kalorifer suluğu mu kullanıyorsunuz? Bu hava temizleyici, havadaki zararlı kirletici maddeleri tespit eder ve LCD ekranda gerçek zamanlı olarak raporlar. Gelişmiş filtreleme sistemiyle 0,1 mikron kadar küçük partikülleri %99,95 oranında yakalar2 ve Air Multiplier™ teknolojisi ile temizlenmiş havayı odanızın tamamına dağıtır.

11999 TL'ye buradaki linkten satın alabilirsiniz.

8. BRITA Marella XL Filtreli Su Arıtma Sürahisi

8. BRITA Marella XL Filtreli Su Arıtma Sürahisi

Çoğu şehirde çeşme suyu içilmiyor, ama musluğa arıtıcı taktırınca da çok yer kaplıyor. Peki bu sürahi ne işe yarıyor? Suyun geçici sertliğini azaltarak tadı ve aromayı bozan maddeler ile kireç birikimini azaltır. Sonuç, suyla hazırlanan sıcak içecekler ve yemekler için lezzetli su ve ev aletlerinde daha az kireç birikimidir.

sadece 489 TL'ye buradaki linkten satın alabilirsiniz.

9. SAMSUNG 10.5kg Yıkama Kapasiteli Kurutmalı Çamasır Makinesi

9. SAMSUNG 10.5kg Yıkama Kapasiteli Kurutmalı Çamasır Makinesi

10.5 Kg yıkama kapasiteli kurutmalı çamaşır makinesi, çamaşırlarınızı hem yıkıyor hem kurutuyor. Yıllar önce 'Keşke bir makine olsa da çamaşırı içine atsak, yıkanmış ve kurumuş şekilde çıksa...' dediğimi hatırlıyorum, hayallerim gerçek oldu 😍

Deterjanı köpüklere dönüştürerek derinlemesine temizlik sağlayan ve dilediğiniz zaman AddWash teknolojisiyle sonradan çamaşır ekleyebileceğiniz makineyi buradaki linkten 18999 TL'ye satın alabilirsiniz.

10. XIAOMI Mi Pro 2 Elektrikli Scooter

10. XIAOMI Mi Pro 2 Elektrikli Scooter

Herkes araba almaya başladığı için sabahları inanılmaz bir trafik oluyor. Örümcek Adam 1 filmindeki Yeşil Cin'in uçan aracından üretseler artık, uçarak gitsek. İş yeriniz çok uzak değilse bir tane elektrikli scooter edinip hızlıca gidip gelebilirsiniz. Hem de çevre için yararlı bir adım atmış olursunuz. 

Elektrikle çalışan scooter, saatte maksimum 25 km hızla gidiyor. 100 kg'den ağır kişiler ise binmemeli, kapasitesini aşıp bozmak istemezsiniz. 

13499 TL'ye buradaki linkten satın alın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

**Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.**

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın