Görüş Bildir
Haberler
Her An Çekici Görünmenizi Sağlayacak Elektronik Saç Bakım Ürünü Tavsiyeleri

Her An Çekici Görünmenizi Sağlayacak Elektronik Saç Bakım Ürünü Tavsiyeleri

miray soysal
07.12.2022 - 13:49 Son Güncelleme: 19.12.2022 - 13:50

Biz kadınlar saç güzelliğini oldukça önemser, her daim hacimli ve bakımlı gözüksün isteriz. Çünkü  görüntü olarak bizi memnun eden saçlarımız çok daha iyi hissettirir hatta gün içindeki modumuzu bile yükseltir. Dışardan bakan gözler için de hoş ve çekici olarak algılanmamızı sağlar. Bu içeriğimizde evde saç bakımı yapabileceğin; düzleştirici, kıvırıcı ve elektrikli tarak gibi birçok ürünü senin için toplayıp bir araya getirdik. 👇

Keyifli okumalar!

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Stok durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir. “Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.” 

İçerik 30.11.2022 tarihinde oluşturulmuştur, erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşamına güzellikler dokunsun!

1. Yaşamına güzellikler dokunsun!

Çok sevdiğimiz ARZUM Volume Pro Hava Üflemeli Şekillendirici Maşa ile başlayalım. Bu ürün için saç boyutuma uygun mu diye düşünmene gerek yok çünkü 21 ve 40 mm lik seramik fırçasıyla her saç tipine ve uzunluğuna uygun olarak şekillendirme imkanı sağlıyor. 

Ayrıca sıcakla şekillendirip, soğukla sabitleyerek uzun süre dalgalı saçlarının keyfini çıkartabilirsin.

Fiyatı 599 TL Bizce oldukça uygun

Hemen satın almak için buradan

2. Saçların her zaman muhteşem gözüksün!

2. Saçların her zaman muhteşem gözüksün!

Biliyorsun ki tarak şeklinde fırçalar kullanım kolaylığı açısından oldukça pratik. Bu üründe de tek seferde daha fazla saç düzleştirmek için palet şekilli fırça tasarımı tercih edilmiş. Saçların gürse ve kısa zamanda çabasız saçlara ulaşmak istiyorsan bu tarak tam da ihtiyacına uygun nitelikte. 

Parlak, pürüzsüz ve elektriklenmeyen saçlara ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Saçlarım çok kabarık ve gür olduğu için saçımı şekillendirmekte çok zorlanıyordum. Çok uzun sürüyor ve çok zamanımı alıyordu. Kısa sürede hazırlanmam gerektiğinde saçlarımı şekillendiremiyordum. Ama bu ürünle saçlarımı beş dakika içerisinde düzleştirebiliyorum. Tarağın geniş olması uzun saçlar için büyük avantaj! Ayrıca tarak çabucak ısınıyor, uzun süre beklemiyorsunuz. Gerçekten aradığım ürün buymuş!

Ürüne buradan ulaşabilirsin.

879 tl

3. Gür ve uzun saçlar için kolayca yumuşaklık ve parlaklık!

3. Gür ve uzun saçlar için kolayca yumuşaklık ve parlaklık!

Kalın telli ve gür saçlara sahipsen senin için harika bir ürün tavsiyemiz var. Bu düzleştirici, geniş plakaları sayesinde saçına daha iyi temas ederek, mükemmel düzleştirme sonuçlarına daha kısa sürede ulaşmanı sağlayacak! 

Bu düzleştiriciyi çokk çokk uzun zamandır kullanıyorum kardeşim üniversiteye giderken ona verdim kendime yenisini aldım. Asla da bu markadan ve bu cihazdan vazgeçmem. Saçlarım çok kalın telli olmasına rağmen ipek gibi oluyor. Ve kırıkları hiçte belli etmiyor. Çokk çokk memnunum, harika bir cihaz!

Fiyatı 509 TL

Ürünü incelemek için buradan

4. Ekstra bakım ile çok sayıda saç modeli

4. Ekstra bakım ile çok sayıda saç modeli

Air Styler, 5 farklı başlık seçeneği ile doğal görünümlü düz saçlardan mükemmel dalgalara ve hacimli saç köklerine kadar farklı stiller oluşturmanı sağlayacak!. 

Her gün kolay ve farklı saç stilleri sunan bu ürüne tek kelimeyle bayıldık.

Ürüne buradan  ulaşabilirsin.

1999 TL ve bu fiyata adeta 5 ürünlük performans!

5. Pürüzsüz kayganlıkla, her zaman muhteşem görüneceğin saç stilleri

5. Pürüzsüz kayganlıkla, her zaman muhteşem görüneceğin saç stilleri

Tamamı hareket eden ve canlı görünen saçlar mı istiyorsun? Remington 38 mm Pro Big Bukle Maşa ile büyük ve hacimli buklelerle bunu başarabilirsin.

38 mm maşa yıkılan bukleler yaratmak, saçına doğal hacim katmak için mükemmel. Günlük görüntüne hava katmak ya da özel durumlarda kusursuz çekicilik katman için ve şekillendirmeden öte saçını korumak için tasarlanmış.

Ürüne 399 TL gibi oldukça uygun bir fiyata ulaşmak için buradan

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tüm gün süren, bozulmayan ve doğal bukleler

6. Tüm gün süren, bozulmayan ve doğal bukleler

Düğün maşasından uzak deniz dalgası gibi doğal derinlikte saçlar... Yapaylıktan uzak iri dalgalar her zaman daha elit bir görünüm sunuyor. Bu ürün saçların şekillendirirken zarar vermeden etkileyici bir görünüm elde etmeni sağlayacak.

Bir kullanıcı yorumu: doğal derin dalgalar çok beğendim. kısa saçlarımda bile etkili. 3 saniye içinde dalga yaptı. zahmetsizce şekle sokuyor. Ve doğal gerçek dalga yaratıyor. uzun saçta daha güzel duracağını düşünüyorum. kesinlikle bu markadan şaşmayın derim. babyliss düzleştiricim de var çok memnun olduğum için yine bu markayı tercih ettim

Ürün için buraya  tık tık!

1499 TL

7. Hacimli ve sağlıklı saçlar hayal olmaktan çıkıyor!

7. Hacimli ve sağlıklı saçlar hayal olmaktan çıkıyor!

'Fişte takılı kalmış olabilir mi? 'stresine son veren şaç şekillendiricisi ile birlikteyiz. Bu ürün, açık bırakıldığında 60 dakika sonra otomatik olarak kapanır, olası kazaların önlenmesine yardımcı olur.

Ve Yeni nesil iyon teknolojisi, Havadaki nemi alıp nano su iyonuna çevirerek saçlarındaki doğal nem dengesini korur.

buradan inceleyebilirsin.

659 TL

8. Daha az ısı hasarıyla saçlarınızı şekillendir!

8. Daha az ısı hasarıyla saçlarınızı şekillendir!

Düzleştiriciyi takıp dakikalarca ısınmasını artık beklemeyeceksin çünkü bu ürün, 30 saniye içinde kullanıma hazır. Üstelik sahip olduğu ThermoShield teknolojisiyle, saçlarını korumak için kökten uca kadar tutarlı sıcaklık sağlıyor. Böylelikle daha az ısı hasarı ve sağlıklı görünüme sahip saçlar elde etmiş oluyorsun.

Ek olarak, 2 kat iyonik bakımla saçının parlaklığını yoğunlaştırarak güzel ve elektriksiz tarzlara sahip olacaksın.

Ürüne buradan ulaşabilirsin.

Fiyatı 1499 TL

9. REMINGTON AS7051 Volume & Curl Airstyler Saç Şekillendirici

9. REMINGTON AS7051 Volume & Curl Airstyler Saç Şekillendirici

4 farklı başlığa sahip bu şekillendirici farklı saç stillerini denemen için sana yardımcı olacak türden.

749 TL

Muadillerine göre inanılmaz uygun fiyatlı olan ürünü hemen satın almak için buradan

10. Salon kalitesinde etkili sonuç!

10. Salon kalitesinde etkili sonuç!

Gerçekten ışıldayan süper düz saçlar modası hiç geçmeyen bir stildir ama her gün yapılan saç şekillendirme ile saçların doğal parlaklığı kaybolabilir ve rengi solabilir. Advanced Colour Protect Akıllı Saç Düzleştirici, saçının sağlıklı görüntüsünü ve canlılığını korurken özgün şekillendirmeler yaratmana izin verir.

Ürünü incelemek için buraya tık!

1599 TL

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın