Görüş Bildir
Haberler
Tüm Günün Yorgunluğunu Üzerinizden Atmanızı Sağlayacak Masaj Aleti Tavsiyeleri

Tüm Günün Yorgunluğunu Üzerinizden Atmanızı Sağlayacak Masaj Aleti Tavsiyeleri

miray soysal
07.12.2022 - 13:49 Son Güncelleme: 19.12.2022 - 11:05

Gün içindeki koşuşturmalar, çalışma temposu ve çevresel faktörler vücudumuzu biraz yıpratır. Bu yıpranma neticesinde rahatlamak için farklı yollara başvururuz. Mental ya da fiziksel anlamda masaj, vücudun yorgunluğunu alması için tercih ettiğimiz en etkili yollardan biridir. Bu yüzden tüm günün yorgunluğunu üzerinden atmanı sağlayacak masaj aletlerini senin için derledik. Umarım beğenirsin👇

Keyifli okumalar!

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Stok durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir. “Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.” 

İçerik 28.11.2022 tarihinde oluşturulmuştur, erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Her yerde masaj keyfinin tadını çıkarabilirsin.

1. Her yerde masaj keyfinin tadını çıkarabilirsin.

Küçük ve taşınabilir olan bu masaj aletiyle başlayalım. Kolay kullanım için ergonomik şekilde dizayn edilmiş. Aynı zamanda çift taraflı lif özelliği var. Yani duşta ve banyoda da kullanılabilir. Boyutu sayesine istediğin her yere götürebilir, masajın rahatlatan etkisinin tadını kesintisiz çıkartabilirsin.

Bu özelliklerini anlatmakla bitiremediğimiz masaj aletinin Fiyatı: 149 TL

Bir kullanıcı yorumu şöyle: Ürün çok uygun fiyata satılıyor tavsiye ederim. Muadillerine göre inanılmaz uygun fiyatlı olan ürünü hemen satın almak için buradan

2. Ağrıyan yerlere son!

2. Ağrıyan yerlere son!

Bu muhteşem masaj aleti; kan dolaşımını hızlandırıp, dokulara ve kaslara daha fazla oksijen taşınmasını etkileyerek ,hücrelerin aktivasyonunu sağlar. Darbeli masaj tekniği sayesinde en derindeki kaslarını bile gevşetecek! Üstelik Selülit masaj başlığı da var.

Sürekli ağrı yapan bir yeriniz varsa rahatlıkla alın en derin kasları bile gevşetiyor harika herkese tavsiye ederim.

1399 TL

Fiyatı ise tüm bu özellikleri göz önünde bulundurduğumuzda beni al dedirten cinsten buradan ulaşabilirsin...

3. Formda kal, sağlıklı kal...

3. Formda kal, sağlıklı kal...

İnceltici zayıflama ve masaj kemeri ile devam ediyoruz.

Bu ürün bel, kalça ve karın gibi yağların fazla olduğu bölgelerde bölgesel incelme sağlıyor.  Bir türlü gitmeyen o bel simiti ya da alt karın yağlarını bu sayede eritip, sonsuza dek elveda diyoruz...

 Ürünü incelemek için buraya tıklayabilirsin.

Bir kullanıcı yorumu: Gerçekten Zayıflatıyor. Ürün düzenli kullanımda gerçekten çok faydalı sağlıklı bir şekilde kilo verdiriyor.

4. Kan dolaşımının hızlandırıp, rahatlamanı sağlayacak!

4. Kan dolaşımının hızlandırıp, rahatlamanı sağlayacak!

Bu masaj aletimiz prize bağlı çalışması sayesinde ekstra güçlü. Kan dolaşımını uyarmak, gerginliği azaltmak ve bağ dokusunu sıkılaştırmak için etkili yoğurma masajı yapabiliyor. Kendi kendine masaj yapabilmen için de hafif ve oldukça kullanışlı bir tasarımı var. 

Fiyatı 699 TL 

Ürünü incelemek için buraya tık tık!

5. Arkana yaslan ve rahatlamanın tadını çıkar!

5. Arkana yaslan ve rahatlamanın tadını çıkar!

Bir masaj aleti düşün ki tüm sırtına masaj yapabilir. Hayali bile güzel iken üretilmişi nasıl güzel olmasın...

Bu masaj minderi, omurilik boyunca yaptığı titreşimli masaj sayesinde sırt bölgesinde hissedilir bir rahatlama sağlıyor. Oturma bölgesindeki vibrasyonlu masajı ile de tüm kas sistemini gevşetecek. Ve burası efsanaee!! Isıtma fonksiyonu, kaslarını gevşetmek için sırtına rahatlatıcı bir sıcaklık uyguluyor. Hem ısıtıyor, hem masaj yapıyor ee daha ne olsun??

Ürüne buradan ulaşabilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Boyun Ovmalı Isıtmalı Masaj Minderi🔥

6. Boyun Ovmalı Isıtmalı Masaj Minderi🔥

Ovmalı masaj minderi; bel, sırt, boyun ve oturma bölgesinde farklı yoğunlukta masaj yapabilir. Masajı büyük bir alanda yapıyor olması bizi çok cezbetti açıkcası 😎 Düşünsene her zaman spa salonuna gitmiş gibi bir gevşeme yaşayacaksın.

Ürüne buradan ulaşabilirsin

7. Kas iyileşme süresini kısaltan masaj aleti

7. Kas iyileşme süresini kısaltan masaj aleti

Bu ürün, kas aktivasyonu ve kas rejenerasyonunun desteklenmesi için derin doku masajı yapıyor. Omuz kasları, göğüs kasları, sırt kasları, gluteus kasları, uyluk kasları ve baldır kasları gibi farklı vücut bölgelerinde kas yorgunluğunu ve ağrısını yatıştırmaya yardımcı oluyor. Etkileyici🤩

Ürünü incelemek için buraya tık!

8. Masajla kendini şımart!

8. Masajla kendini şımart!

Bu ürün; açılıp kapatılabilir kızılötesi ışık, infrared terapi ve ısıtma fonksiyonu sayesinde gevşemeni sağlayacak. Kaymaz özellikli tutma kolu ile de kendi başına kolayca masaj yapabileceksin.

Hemen 999 TL ye almak için buradan linke tık!

Harika, ağrılarıma son vereceğini umuyorum.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın