Görüş Bildir
Haberler
Sağlığınız İçin Kilo Kontrolü Önemli! Her Pazartesi Diyete Başlayanlar İçin Baskül ve Tartı Tavsiyeleri

Sağlığınız İçin Kilo Kontrolü Önemli! Her Pazartesi Diyete Başlayanlar İçin Baskül ve Tartı Tavsiyeleri

miray soysal
07.12.2022 - 13:48 Son Güncelleme: 18.12.2022 - 22:05

Şu aylar tam da zayıflamaya karar verip, diyete başlama zamanları. Diyet sürecine girince de olmazsa olmaz kilo ölçümü devreye giriyor. Bu yüzden ihtiyacına uygun, makul fiyatlı, kaliteli ve bir o kadar da şık tasarımlı tartıları senin için derledik, beğenine sunuyoruz.👇 

Küçük bir not: Rakamlar değil sen önemlisin. Asıl öncelik sağlıklı ve mutlu olacağın bir bedende olmak çünkü her halinle güzelsin.

Keyifli okumalar!

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Stok durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir. “Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.”

 İçerik 28.11.2022 tarihinde oluşturulmuştur, erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Şık tasarım!

1. Şık tasarım!

Yüksek hassasiyetli sensör sistemli bu tartıyla başlayalım. Geniş LCD ekrana sahip ürünümüz 6 ila 150 kg arası ölçüm yapabiliyor. Özellikleri kadar görünüşü de önemli tabii çünkü sürekli yerde göz önünde duruyor. Cam platform yapısı sayesinde oldukça estetik ve şık bir tasarımla göz dolduruyor.

Fiyatı şu an 489 TL

Bir kullanıcı yorumu şöyle: Tam memnuniyet. Aradığım her şey var, şık, iyi marka, uygun fiyat, zahmetsiz kapıma kadar geldi.

Ürünü incelemek için buradan

2. Kaliteli hassas ölçüm!

2. Kaliteli hassas ölçüm!

Vücut kitle endeksi hesaplayabilen bu tartı ayrıca; vücut yağı, su, kas ve kemik kitlesi ölçümü de yapıyor. Kiloyu yağdan mı, yoksa kastan mı veriyoruz bunu öğrenmek için oldukça ideal.10 hafıza özelliği var ve temberli camı sayesinde çok daha güçlü ve güvenilir.

Fiyatı 299 TL 

Bu fiyata kaçmaz diyoruz ! Buradan satın alabilirsin.

Ürün gayet başarılı çok memnun kaldım. Kargo 2 günde elime ulaştı. Özellikle kullanıp yorumlamak istedim 20 gündür kullanıyorum ölçümlerim doğru aynı zamanda diyetisyene gittiğim için vücut analizlerimi karşılaştırabiliyorum. Yağ ölçümü %2 %5 hatalı gibi sadece ama o kadar olur. Çok teşekkürler

3. Çevre dostu baskül🌎

3. Çevre dostu baskül🌎

Tek butonla otomatik güç üretimi yapan Arzum AR5034 Colorfit Baskül çalışmak için hiçbir enerjiye ihtiyaç duymuyor. Pilsiz çalışması sayesinde tek bir butonla kendi enerjisini üreterek verimli bir kullanım imkanı sağlıyor.

Bu baskül 100 gr’lık tartım aralığı sayesinde kilonu daha net bir şekilde görmeni sağlayabilir. Bu sayede kilo verdiğinde veya aldığında daha rahat bir şekilde izleyebilirsin.

Ürüne buradan ulaşabilirsin.

Fiyatı 299 TL

Ömür boyu kullanım Ürünü internetten satın aldım ve oldukça memnun kaldım. Kendini şarj ediyor olaması hem uzun süre kullanım açısından hem de çevre dostu olmasından dolayı tercih sebebi olacak bir üründür. Ayrıca hoş bir tasarımı var.

4. Geniş ekran

4. Geniş ekran

Geniş ekran, sağlığını her gün kolaylıkla takip etmen için bu tartıyı pratik ve kullanımı kolay hale getiriyor. Hedeflediğin kiloya ulaştığında zaferini büyük büyük görmen için yapılmış adeta!

Ürünün fiyatı şu an 479 TL

İncelemek ve satın almak için buradan

5. Günlük tüketim takibi

5. Günlük tüketim takibi

Çok zarif, çok şık tasarıma sahip olan Fakir Massfit Dijital Cam Vücut Analiz Baskülü, akıllı özellikleriyle günlük tüketimlerinizi takip etmende sana yardımcı olacak nitelikte. Günlük gerekli kalori miktarını hesaplayarak tükettiğin gıdaların kalorisini ölçümleyebilir ve tüketimlerini buna göre şekillendirebilirsin. Evindeki teknolojik diyetisyenin ile her zaman fit kalabilirsin!

Fiyatı 399 TL

Özelliklerine göre inanılmaz uygun fiyatlı olan ürünü hemen satın almak için buradan

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Vücut Kitle indeksinizi zahmetsizce takip edebilirsin!

6. Vücut Kitle indeksinizi zahmetsizce takip edebilirsin!

Teknolojinin gelişmesiyle tartılardan beklentimiz de değişti. Bu tartı o beklentiyi karşılayabilecek nitelikte çünkü sadece kilonu ölçmekten daha fazlasını yapabiliyor. Bu tartı ile yağ yüzdeni, vücut kitle endeksini ve kilonu zahmetsizce takip edebilirsin.

Diyet sürecindeki değişimin için bu akıllı analiz aracının tüm avantajlarından yararlanabilirsin.

Fiyatı 599 TL

Ürüne buradan ulaşabilirsin.

7. Fiyat performans

7. Fiyat performans

Bu baskülün 180kg kapasitesi ve 100g tartım hassasiyeti var. Şık tasarıma sahip ayrıca fiyatı da çok uygun 199 TL

Bir kullanıcı yorumu şöyle: Güzel ürün 3 günde elime ulaştı sadece kilo takibi için faydalı ve fotoğrafından daha şık görünüyor.

buradan

8. Uygulama ile verilerini her an takip edebilirsin!

8. Uygulama ile verilerini her an takip edebilirsin!

Bu tartı senin için vücut kütlesi, BMI ve metabolizma ölçümü yapabilir. Aynı zamanda 8 kullanıcıya kadar otomatik algılama ve her biri için 30 ölçüm kaydı ile muazzam bir veri depolayıcısı.

Medisana VitaDock® ürünleri aracılığıyla yapılan ölçümler, AppStore’dan ücretsiz olarak indirilebilen uygulaması ile kayıt altına alınarak, sana; değerlendirme ve takip olanağı sağlıyor.  Biz çok beğendik. Bu kadar özelliğe de bu fiyatı uygun bulduk. Bir şans verilebilir ne dersin?

Fiyatı 499 TL

Ürüne buradan

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın