Görüş Bildir
Haberler
Teknoloji Desteğiyle Cildinin Güzelliğini ve Sağlığını Korumaya Yardımcı 11 Adım

Teknoloji Desteğiyle Cildinin Güzelliğini ve Sağlığını Korumaya Yardımcı 11 Adım

Foreo
21.11.2019 - 15:15

Tertemiz, ışıl ışıl, sağlıklı bir cilt için seni 'güzellik teknolojisi' ile tanıştıralım... 💓

1. Cilt temizliği ile başlayalım. İlk kuralımızı zaten biliyorsun: Makyajımızı çıkarmaya asla üşenmiyoruz!

Makyajımızı çıkarmak, cilt temizliğinin sadece ilk adımı. Derinlemesine bir temizlik ve bakım için ise, her konuda olduğu gibi, teknolojiden yardım alacağız...❤️

2. Sıra derinlemesine bir temizlikte… FOREO LUNA 3 cilt bakım cihazı ile temizlik ve bakım rutinini bir adım öteye taşıyabilirsin. Güzellik dünyasındaki en yumuşak cilt bakım cihazı olarak bilinen LUNA 3 ile, yüzünde biriken kir, yağ, ölü deri ve makyaj kalıntılarından arınmak sadece 1 dakikanı alacak!

Güzellik ve teknolojiyi bir araya getirip, cilt bakımında en etkili sonuçları sunmayı amaçlayan İsveç markası FOREO'nun en yeni ve geliştirilmiş üyesi LUNA 3, yüz bakımının vazgeçilmezi olmaya aday! 💕 Cilt temizliği ve sıkılaştırıcı masaj rutinlerini bir arada sunuyor; böylece tek cilt bakım cihazı ile bütünsel bir cilt bakımı yapmayı mümkün kılıyor...

3. Normal, karma ve hassas ciltlerin farklı bakımlara ihtiyaç duyduğunu unutma. Öncelikle, cildini tanımalı ve ona uygun FOREO LUNA 3'ü seçmelisin...

Herkes için bir FOREO LUNA 3 var! 🤗 Cihazı satın alırken 3 farklı renkten senin cildine uygun olanı seçmelisin: Normal ciltler için pembe, hassas ciltler için lila ve karma ciltler için mavi LUNA!

4. FOREO LUNA 3, telefonuna kolayca yükleyip kullanabileceğin FOREO For You uygulaması ile çalışıyor...

Cihazı Bluetooth ile telefonunla eşleştirerek, uygulama üzerinden titreşim hızını ayarlayabilir ve masaj rutinlerini seçebilirsin...

5. 16 titreşim seviyesinden dilediğin titreşim hızını uygulama üzerinden ayarla ve favori yüz temizleme jelin veya köpüğün ile uygulamaya başla!

Cildinin hassasiyetine, ihtiyacına veya yüzündeki farklı bölgelerin ihtiyacına göre titreşim seviyesini ayarlayabilirsin. FOREO LUNA 3, dakikada 8.000 titreşim vererek cildi derinlemesine ve nazik bir şekilde temizliyor; kan dolaşımını hızlandırarak hücre yenilenmesini tetikliyor. 👍

6. FOREO LUNA 3'ü yanak ve alın bölgelerinde dairesel hareketlerle, burun bölgesinde ise yukarı ve aşağı kaydırarak; cihaz 60 saniye sonra otomatik olarak durana kadar gezdir. Yüzünü durula ve kurula.

LUNA 3, her 15 saniyede bir, yüzün farklı bölgesine geçme zamanı geldiğini hatırlatmak için hafifçe duraksayarak seni yönlendirecek. Yumuşak silikon fırçası, cildini çizmeden veya hassasiyet yaratmadan, nazik ve derinlemesine bir temizlik sağlayacak. 😍

7. En derin gözeneklerdeki kir, yağ, sebum, makyaj kalıntıları ve ölü deriden hızla kurtulacak; farkı birkaç gün içinde hemen hissetmeye başlayacaksın.

Ne kadar uzun süre yıkarsan yıka, ellerin yüzünü asla LUNA 3'ün yumuşak silikon ve yüksek teknoloji sonik gücünün etkisi kadar temiz, parlak ve pürüzsüz yapamaz! Üstelik, gözenekleri iyice temizlediğinden, büyümelerini engeller. 😇

8. Sıra geldi sıkılaştırıcı masajlara! Daha pürüzsüz ve daha genç görünen bir cilt için, yüz kaslarını rahatlatman oldukça önemli...

9. Önce, kullandığın nemlendirici ürünü veya serumu, az önce derinlemesine temizlediğin cildinin üzerine sür ve FOREO For You uygulamasından istediğin sıkılaştırıcı masaj modunu seç.

Cildinin ihtiyacına göre; göz çevresi, boyun, kontür, ağız ve çene masajlarından birini tercih edebilirsin. Mobil uygulamadan masaj rutinini seçip; masajı yine mobil uygulamadaki yönlendirmeleri izleyerek uygula. 👍  Masajlara, yüzdeki farklı bölgelerin hassasiyet ve ihtiyaçlarına göre, farklı titreşim frekansları tanımlandığını unutma.

10. Her gün uyguladığın sıkılaştırıcı masajlar; derin çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü yumuşatacak, cildinin gençlik parlaklığını ortaya çıkaracak. Kullandığın ürünün emilimini artırması ve cilt tonunu eşitlemesi de cabası!

Cildini sıkılaştırarak ve kan akışını hızlandırarak yaşlanma belirtilerine karşı etki sağlayacak; yüz kaslarını rahatlatarak cildin elastikiyetini arttıracak. Kullandığın krem, serum gibi nemlendiricileri bu masajlar eşliğinde uygularsan, ürünlerin ciltteki emiliminin ve doğal olarak performanslarının da arttığını fark edeceksin.

Küçük bir ipucu daha: Makyaj öncesinde, FOREO LUNA 3 ile cilt temizliği ve nemlendirici yaparsan, cildin pürüzsüz bir görünüme sahip olacağından makyajın da çok daha iyi duracak! 😉

11. Günlük bakım rutinini aksatmadan, her zaman ve her yerde uygulayabilirsin. Tek bir sarj ile 650 kullanım gücü sayesinde, bakım cihazın seyahat ederken de hep seninle. :)

Anti-bakteriyel silikondan üretildiği için üzerinde bakteri oluşmaması ve %100 su geçirmez olması ile; FOREO LUNA 3 uzuuun bir süre yol arkadaşın olacak!

Güzellik teknolojisinde bir devrim niteliğinde olan cilt bakım cihazı FOREO LUNA 3 ile hemen tanış; cildini hiçbir zaman olmadığı kadar kusursuz hissetmenin tadını çıkar!

Güzellik teknolojisinde bir devrim niteliğinde olan cilt bakım cihazı FOREO LUNA 3 ile hemen tanış; cildini hiçbir zaman olmadığı kadar kusursuz hissetmenin tadını çıkar!

Yeni cilt temizleme ve masaj sistemi FOREO LUNA 3 ve diğer FOREO ürünleri şimdi Sephora'larda! 🎈 

Ürünleri İstanbul'da Zorlu, İstinye Park, Nişantaşı, Demirören ve Capacity gibi belirli Sephora mağazalarından deneyerek edinebilir veya online olarak sephora.com.tr adresinden hemen keşfedebilirsin!