Görüş Bildir
Haberler
Tek Girip Çift Çıkabileceğiniz 10 Mekan

Tek Girip Çift Çıkabileceğiniz 10 Mekan

Erşan Kuneri
03.02.2015 - 10:47 Son Güncelleme: 04.02.2015 - 00:52

1. Jolly Joker Balans

1. Jolly Joker Balans

Birkaç içkiden sonra mutluluk hormonlarının bir ayrı salgılandığı Beyoğlu - Balo sokaktaki Jolly Joker'de her daim bir konser, bir aksiyon bir şey olur illaki; 14 şubat öncesi kolaçan etmek lazım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Kozmonot

2. Kozmonot

Teşvikiye'deki Kozmonot hemen hemen her şeye gebe; sağa bakmışsın Hakan Akkaya'nın eski madigudisiyle kesişiyorsun, sola bakmışsın 6 senedir Beykent Üniversitesi Tekstil ve Moda tasarımı 2. sınıf öğrencisi olan Pıtıksu sana kaş göz yapıyor. Allah yardımcın olsun.

3. Roxy

3. Roxy

İçeride kezo ya da keko görmenin oldukça zor olduğu Roxy'de başlayıp hiç bilmediğin Cihangir evinde mutlu uyanmak mümkün, ertesi sabah kahvaltıda tanışırsınız artık; ha Bağcılar'da uyanırsan büyük gülerim.

4. Kloster

4. Kloster

Sağlam house müzik çalan ve içeride bir isim çıkarttıkları vakit girişi 40 TL olan Kloster'da içip eğlenmeyi çok sevip boyut değiştiren kadın ve erkeklere denk geleceksin, benzersiz deneyimlere hazırlıklı olmalısın.

5. Joker No:19

5. Joker No:19

Beşiktaş'a taze kan olan Joker No:19'da son derece rahat, sıcak ve yılışık olmayan bir ortam mevcut; kitlesi genelde cebindeki parayı rahatlıkla alkole gömebilecek öğrenci ve beyaz yakalılardan oluşuyor.

6. 45'lik

6. 45'lik

Rakı içildikten sonra dağıtan kadın ve adamların sevdiği mekanıdır 45'lik, Ajda Pekkanlı, Erkin Koraylı playlist akarken muhabbet de akar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Ulus 29

7. Ulus 29

Hafif sosyetik, bir o kadar samimi olabileceğiniz ender mekanlardan Ulus 29; sevgilisi tarafından taze aldatılmış çok zengin ve hüzünlü kızın şımarık arkadaş grubundan tuhaf sinyaller almak dahi muhtemel.

8. Unter

8. Unter

Kozmopolit müşteri kitlesiyle Unter Karaköy'ün en sevilesi mekanlarından; ister lümpen ister hipster ister modacı ister beyaz yakalı hemen hemen uğramayanı yoktur. En ilginç tarafı ise, asmalar altında sokağa taşan kitlenin ışık hızıyla ayaküstü etkileşime geçebilmesi; 5 liraya tekelden bira alıp kitleye karışan ekipler daha hızlı kaynaşıyormuş.

9. Ayı

9. Ayı

Caddebostan'da yeni açılan Ayı Disko, bir anda popüler olup tutulan mekanlardan; burada aşk acısı çekip çok içen Cadde gençliğinin radarına takılabilirsin vaziyet al.

10. Eskici

10. Eskici

Dekorasyonu basit ve salaş görünse de Eskici'nin kültür-sanatla iç içe kemik bir tayfası vardır; zamanında cHiLqiN_FhiSeq82@hotmail.com adresli MSN'i kullanıp şu an sanat galerisi işletene de Hollandalı Erasmus öğrencisine de rastlayabilirsin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
0
0
0
0
0