Görüş Bildir
Haberler
'Ninja Kaplumbağa'lardan İlk Fragman Geldi

'Ninja Kaplumbağa'lardan İlk Fragman Geldi

Ulaş
27.03.2014 - 23:38 Son Güncelleme: 28.04.2022 - 12:58

Teenage Mutant Ninja Turtles'tan İlk Fragman Geldi

Merakla beklenen yeni Ninja Kaplumbağalar filminin ilk fragmanı yayımlandı. Megan Fox ve William Fichtner'lı kadrosuyla dikkat çeken film karanlık havaya sahip.

Ninja Kaplumbağalar’dan beklenen fragman geldi. Michael Bay’in yapımcılığını,Jonathan Liebesman’in yönetmenliğini üstlendiği film aynı zamanda oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. 90′lı yılların neşeli kaplumbağaların yerini bu sefer daha sert ninjalar ve daha sert bir film alacak gibi.

Megan Fox’un April’i canlandırdığı filmde William Fichtner kötü adam Shredder’ı oynuyor. Filmde Will Arnett, Whoopi Goldberg gibi ünlü isimler de bulunuyor.

Filmin çekimleri sırasında yapılan “Ninja Kaplumbağalar uzaydan gelen bir madde ile mutasyona uğramayacak” lafının açıklaması da fragmanda yapılmış gibi duruyor. Bu kısım, April O’Neill’ın babası ile Shredder’ın kaplumbağaları deneyler sonucu yaratması şeklinde değiştirilmiş.

Lafı daha fazla uzatmadan sizi yayımlanan ilk fragmanla baş başa bırakalım. Filmin Ağustos’ta vizyona gireceğini de belirtelim.

Kaynak: http://superkarga.com/teenage-mutant-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Barış Ç.

çekimlerde çok zorlandık ama beğeneceğinizi umuyorum.. buradan splinter ustama selamlar yolluyorum

f d

ninja kamplumbağaların burnu var! :|

TC Meriç Tensi

Sen hic tospaa gormedin mi hayatinda, butun tosbislerin burnu var. Adamlar mutasyon gecirdiler diye burunlari kuruyup dussun mu yani. :D :P

Diabolus

Transformers'ın yönetmenin elinden zaten gene güzel bir şey çıkacaktır ama April O'neil orjinalinde kızıl saçlıydı, Megan Fox dibine kadar esmer yahu.. iyi h... Devamını Gör