Görüş Bildir
Haberler
Survivor'ın Yeni Doktoru Serhad Ömercikoğlu Kimdir? Dr. Ömercikoğlu Kaç Yaşında? Survivor Metin Kuş Neden Yok?

Survivor'ın Yeni Doktoru Serhad Ömercikoğlu Kimdir? Dr. Ömercikoğlu Kaç Yaşında? Survivor Metin Kuş Neden Yok?

GNS
17.01.2022 - 21:20

2022 Survivor All Star heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Survivor bu seneki kadrosuyla izleyenleri heyecanlandırırken, programdaki değişiklikler takipçilerin gözünden kaçmıyor. 2022 All Star kadrosundaki isimlerin hepsinin yarışmada ayrı bir imzası varken, tüm sakatlıklara koşan doktor Metin Kuş'un bu sene olmaması kafaları karıştırdı. Doktor Metin Kuş yerine Survivor'da bu sene doktor Serhad Ömercikoğlu yer alıyor. Peki Serhad Ömercikoğlu kimdir? Serhad Ömercikoğlu kaç yaşında ve nereli? Metin Kuş neden yok? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Survivor All Star, TV8 ekranlarında heyecan yaratmaya devam ediyor. Seyircilerin sabırsızlıkla beklediği Survivor bu sene birbirinden ünlü ve tanınmış isimlere yer veriyor. Yarışmanın senelerdir doktorluğunu yapan ve herkes tarafından bilinen Metin Kuş'un bu sene olmaması, seyircilerin dikkatini çekti. Metin Kuş yerine bu sene Survivor doktoru olarak Serhad Ömercikoğlu yer alıyor. Peki Survivor'da Metin Kuş neden yok? İşte detaylar...

Serhad Ömercikoğlu Kimdir?

Serhad Ömercikoğlu Kimdir?

Dr. Serhad Ömercikoğlu, Marmara Üniversitesi'nde 2001-2007 yılları arasında Tıp eğitimi almıştır. Hemen ardından aynı üniversitede yüksek lisansını tamamlamıştır. Dr. Ömercikoğlu Anadolu Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği alanında da 2008-2010 yılları arasında da eğitim almıştır.

2007-2009 yıllarında pratisyen doktor olarak çalışmaya başlayan Serhad Ömercikoğlu, Marmara Üniversitesi'nde 2010-2015 yılları arasında da Acil Tıp Asistan Doktoru olarak deneyim kazanmıştır. 2015-2016'da ise Acil Tıp Uzmanı olarak çalışmıştır. Akabinde Marmara Üniversitesi bünyesinde Acil Tıp Uzman Doktoru olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Survivor Metin Kuş Neden Yok?

Survivor Metin Kuş Neden Yok?

Survivor 2022 bugünkü yeni bölüm fragmanında Gönüllüler yarışmacısı Hikmet Tuğsuz'un sakatlandığı görülmüştü. Sakatlığının ardından doktor Serhad Ömercikoğlu, Hikmet'i tedavi etti. Bunun akabinde izleyiciler doktor Metin Kuş neden yok sorularına cevap aramaya başladı. Yapılan açıklamaya göre bu sene Survivor 2022'de doktor olarak Dr. Serhad Ömercikoğlu görev yapacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın