Görüş Bildir
Haberler
Survivor 2022 Yedekler Belli Oldu! Yedek Listesinde Yer Alan Yunus Emre Özden Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Survivor 2022 Yedekler Belli Oldu! Yedek Listesinde Yer Alan Yunus Emre Özden Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Her yıl yeni sezonu merakla beklenen yarışmalar arasında en üst sırada kuşkusuz Survivor yer alıyor. Yeni yıl ile birlikte Survivor 2022 All Star yeni bölüm fragmanın yayımlanmasının ardından yedek yarışmacıların isimleri de belli oldu. 4 kişinin yer aldığı listede Yunus Emre Özden de yer alıyor. Peki Survivor yedek kadroda yer alan Yunus Emre Özden kimdir? kaç yaşında ve nereli? İşte Yunus Emre Özden'in hayatı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Survivor yarışmasında yeni bölüm fragmanı ile birlikte belli olan yedek yarışmacılardan sonra 4 isim açıklandı. Aralarında Yunus Emre Özden de olan listede yarışmacının hayatı hakkında araştırmalar tüm hızıyla başladı. Peki Survivor Yunus Emre Özden kimdir?

Yunus Emre Özden Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Yunus Emre Özden Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Yunus Emre Özden, 29 Mart 1993 tarihinde İstanbul/Silivri’de doğdu. Silivri’de ikamet eden yarışmacı, 1.85 boyunda ve 82 kilo. 2 çocuklu ailenin tek oğlu olan Survivor Yunus Emre, Açıköğretim Fakültesi’nde Ulaştırma Lojistik okuyor.

Lise hayatında yaşadığı bir rahatsızlık sonucu çok kilo aldığını ve okuldayken aldığı kilolarla çok dalga geçildiği için okulu bir türlü sevemediğini ifade eden Yunus Emre, bu sebeple tedavisi sona erdiğinde okul çıkışı şehir stadında koşarak 96 kilodan 64 kiloya düşmeyi başarmış.

17 yaşına geldiğinde başvuru yaptığı ajanslarla katalog çekimleri yapmaya başlayan Yunus Emre, 18-19 yaşlarında Fashion Week'lerde çıkmaya başladıktan sonra modelliğin bir parçasının da spor olduğunu ve bu nedenle kum torbasının başında saatler geçirdiğini, küçüklüğünde ise hep dövüşçü olmayı hayal ettiğini fakat ailesinin buna izin vermediğini dile getiriyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın