Görüş Bildir
Haberler
Stranger Things Yükselişte, Zirve Değişmedi! Netflix Türkiye'de Geçen Hafta En Çok İzlenen Dizi ve Filmler

Stranger Things Yükselişte, Zirve Değişmedi! Netflix Türkiye'de Geçen Hafta En Çok İzlenen Dizi ve Filmler

claude cahun
08.07.2022 - 08:34

En çok takip edilen çevrimiçi dizi ve film izleme platformlarından Netflix, kataloğunda yer alan yapımların her hafta ne kadar izlendiğini içeren verileri 'Netflix Top 10' listesiyle duyuruyor bildiğiniz gibi. 27 Haziran - 3 Temmuz tarihleri arasında platformun Türkiye ayağında en çok izlenen 10 dizi ve filmi merak ediyorsanız, sizi içeriğimize davet ediyoruz Zira yine dengelerde değişim söz konusu! Stranger Things'in dört sezonu da listede kendisine yer bulmaya devam ediyor ancak dizilerde zirvede yapım yerini bu hafta da kaptırmadı.

Not: Dizilerde birden fazla defa listeye girenlerin IMDb puanı ve künye bilgileri tekrara düşmemek adına verilmedi. Sadece konudan bahsedildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce diziler!

10. Stranger Things (2. sezon)

10. Stranger Things (2. sezon)

Özet: Fantastik öğelerle bezeli fantastik dizi Stranger Things'in ikinci sezonunda Cadılar Bayramı arifesinde başlıyor. Kabada hazırlıklar sürerken oyun salonunda bir olay yaşanıyor. Hooper ise çürümekte olan bal kabaklarıyla dolu bir tarlayı incelemeye koyuluyor...

Oyuncular: Millie Bobby Brown, Winona Ryder, Finn Wolfhard

Yaratıcı: Matt Duffer, Ross Duffer

9. Man vs. Bee (1. sezon)

9. Man vs. Bee (1. sezon)

Özet: Kızına son drece düşkün sakar bir baba olan Trevor, lüks bir konağa göz kulak olacağı bir iş bulur. Fakat burada karşılaştığı inatçı bir arıyla başa çıkmaya çalışınca ortalık savaş alanına döner.

Oyuncular: Rowan Atkinson, Daniel Fearn, Chizzy Akudolu

Yaratıcılar: Rowan Atkinson, Will Davies

8. Stranger Things (1. sezon)

8. Stranger Things (1. sezon)

Özet: Bir kasabada yaşayan küçük bir çocuk kaybolunca annesi, arkadaşları ve bir polis şefi onu geri almak için korkunç doğaüstü güçlerle yüzleşmek zorunda kalır.

7. The Umbrella Academy (1. sezon)

7. The Umbrella Academy (1. sezon)

Özet: The Umbrella Academy adlı fantastik macera dizisi benzersiz yeteneklere sahip kardeşlerin, babalarının ölümü üzerine tekrar bir araya gelmesi üzerinden yaşanan olayları anlatıyor.

Oyuncular: Elliot Page, Tom Hopper, Aidan Gallagher

Yaratıcı: Steve Blackman

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Erşan Kuneri (1. sezon)

6. Erşan Kuneri (1. sezon)

Özet: 1970'li yılların erotik sinemasında fırtınalar estiren Erşan Kuneri, farklı film türleri çekmeyi denemek için sektörden dostlarıyla birlikte işe koyulur. 

Oyuncular: Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu

Yaratıcı: Cem Yılmaz

5. La Casa de Papel: Kore (Money Heist: Korea - Joint Economic Area / 1. sezon)

5. La Casa de Papel: Kore (Money Heist: Korea - Joint Economic Area / 1. sezon)

Özet: Efsane dizi La Casa de Papel'in Kore versiyonunda bir grup yetenekli hırsız, Güney ve Kuzey Kore'nin ortak darphanesini ele geçiriyor. Hemen işe koyulan polis, bir yandan rehineleri güvenli bir şekilde kurtarmaya çalışırken bir yandan da hırsızların başındaki ismi yakalamaya uğraşıyor.

Oyuncular: Yoo Ji-tae, Yunjin Kim, Park Hae-Soo

Yaratıcı: Ryu Yong-jae

4. The Umbrella Academy (3. sezon)

4. The Umbrella Academy (3. sezon)

Özet: The Umbrella Academy'nin üçüncü sezonunda akademi üyeleri, düşmanca tavırlara sahip ve son derece güçlü Serçeler yönetimindeki başka bir akademiyle karşı karşıya geliyor.

3. Kuş Uçuşu (1. sezon)

3. Kuş Uçuşu (1. sezon)

Özet: Lale ve Aslı iki ayrı kuşaktan bambaşka görüş ve karakterlere sahip iki kadındır. Lale, deneyimli ve başarılı bir haber sunucudur. Aslı ise birileri olabilmek için elinden geleni ardına koymayacak hırslı bir stajyerdir. Aslı kariyer basamaklarını tek tek çıkmak yerine  'kuş uçuşu' en üste ulaşmak ister. Peki iş dünyasında bu mümkün müdür?

Oyuncular: Birce Akalay, İbrahim Çelikkol, Miray Daner

Yaratıcı: Meriç Acemi

2. Stranger Things (4. sezon)

2. Stranger Things (4. sezon)

Özet: Stranger Things'in dördüncü sezonu yeni okulundaki yaşadığı zorbalıklarla mücadele etmekte güçlük çeken El'in yaşadıklarından Joyce'un eline geçen gizemli bir paket alışına ve gizemli bir oyuncu tarafından mahvedilen bir D&D gecesine uzanan olaylarla başlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mezarlık (1. sezon)

1. Mezarlık (1. sezon)

Özet: Özel bir birim faili meçhul kadın cinayetlerini çözmek için görevlendirilir. Ekibin başında yer alan komiser Önem, cinayetleri aydınlatmaya çalışırken erkek şiddetini destekleyen erkeksi önyargılarla mücadele etmek zorunda kalacak.

Oyuncular: Birce Akalay, Olgun Toker, Şehsuvar Aktaş

Yaratıcı: Abdullah Oğuz

Şimdi de filmler!

10. Aykut Enişte 2

10. Aykut Enişte 2

Özet: İyi niyetinden dolayı her konuda saf davranın Aykut, çok sevdiği Gülşah'la evlenme arifesindedir. Tam her şey yolunda gidiyor derken Gülşah'ın eski eniştesi Talat çıkar ve ortalığı birbirine katar. Kendisini bir anda kabusun içinde bulan Aykut, Gülşah'la mutlu olabilecek midir?

Oyuncular: Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ, Hakan Yılmaz

Yönetmen: Onur Bilgetay

9. Tenet

9. Tenet

Özet: Tüm dünyayı tehlikeye sokacak bir savaşın başlamasını önlemek için görevlendirilen gizli bir ajan, bunun için tehlikeli bir zaman yolculuğuna çıkar.

Oyuncular: John David Washington, Kenneth Branagh, Robert Pattinson

Yönetmen: Christopher Nolan

8. Bir Zamanlar... Hollywood'da (Once Upon a Time in... Hollywood)

8. Bir Zamanlar... Hollywood'da (Once Upon a Time in... Hollywood)

Özet: Televizyon dizilerinde boy gösteren bir aktör film sektörüne atılmaya karar verir. Ancak o ve dublörü Hollywood'un Altın Çağı için biraz yaşlıdır ve bu da şanslarını azaltmaktadır. Filmde Sharon Tate ve Charles Manson gibi dönemin akıllara kazınan figürleri de görünüyor.

Oyuncular: Leonardo DiCaprioBrad PittMargot Robbie

Yönetmen: Quentin Tarantino

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Aşk ve Dondurma (Love & Gelato)

7. Aşk ve Dondurma (Love & Gelato)

Özet: Hasta olan annesinin son arzusunu gerçekleştirmeyi kafasına koyan Lina, üniversiteden önceki son yaz tatilini bu işe ayırır. Bu istek doğrultusunda Roma'ya giden Lina şehre, insanlara ve dondurmaya olan tutkusunu keşfeder.

Oyuncular: Susanna Skaggs, Tobia De Angelis, Anjelika Washington

Yönetmen: Brandon Camp

6. Kaos Yürüyüşü (Chaos Walking)

6. Kaos Yürüyüşü (Chaos Walking)

Özet: Tom Holland'ın başrolde olduğu bu bilim kurgu filmi, herkesin birbirlerinin düşüncelerini duyabildiği esrarengiz bir gezegende geçiyor. Ancak gezegen sakinlerinden biri olan Todd, düşünce okumanın tesir etmediği Viola adlı bir gen kadınla tanışır. İkili bu sıra dışı dünyadan kurtulmak için amansız bir maceraya atılır.

Oyuncular: Tom Holland, Daisy Ridley, Demian Bichir

Yönetmen: Doug Liman

5. Scoob!

5. Scoob!

Özet: Scooby ve Shaggy'nin dostlukları Fred, Velma ve Daphne'nin de kendilerine katılmasıyla bir gizem avı işine dönüşür. Ekip, şimdi kariyerlerindeki en zor işle karşı karşıyadır. Hayalet köpek Cerberus'un dünyaya salınacağı bir planı haber alan ekip hemen bu işin peşine düşer. Scooby-Doo ise kendisiyle ilgili bir gizem olduğunu keşfeder.

Oyuncular: Frank Welker, Will Forte, Zac Efron

Yönetmen: Tony Cervone

4. Brightburn

4. Brightburn

Özet: Başka bir gezegenden bir çocuğun bir uzay gemisiyle bizim dünyamıza geldiğiniz ve onu evlat edindiğinizi düşünün. Tüm sevginizi verdiğiniz bu çocuğun süper güçleri olduğunu hayal edin. Şimdi aklınızdan şu soruyu geçirin: Ya bu çocuk kötü bir ruha sahipse?

Oyuncular: Elizabeth Banks, David Denman, Jackson A. Dunn

Yönetmen: David Yarovesky

3. Torontolu Adam (The Man from Toronto)

3. Torontolu Adam (The Man from Toronto)

Özet: Dünyanın en ölümcül suikastçısı olan Torontolu Adam, beceriksiz bir girişimciyle karıştırılınca ortalık karışır. Girişimci adamın hayatta kalabilmek için suikastçıyla işbirliği yapmaktan başka şansı yoktur.

Oyuncular: Woody Harrelson, Kevin Hart, Kaley Cuoco

Yönetmen: Patrick Hughes

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Anka

2. Anka

Özet: Küçükken ailesini bir trafik kazasında kaybeden Murat, iyi kötü bir şekilde hayata tutunur. Ancak işsiz kalması onun hassas ruhunu karamsarlığa doğru çeker. Murat'a desteğini esirgemeyenlerden Ejder Baba, geçmişindeki travmayla yüzleşmesinin Murat'a iyi geleceğine inanmaktadır. Şimdi karar verme sırası Murat'tadır.

Oyuncular: Ozan Akbaba, Engin Hepileri, Deniz Işın

Yönetmen: Süleyman Mert Özdemir

1. Aşkın Kıyameti

1. Aşkın Kıyameti

Özet: Hem reklam ajansı batmış hem de bir ton borçla baş başa kalmış Fırat, bu sıkışmışlığın arasında bir yoga etkinliğine katılır. Burada şarkıcı biz kıza yoğun duygular besleyen Fırat, onunla birlikte kendini bulacağı benzersiz bir yolculuğa çıkar.

Oyuncular: Pınar Deniz, Boran Kuzum, Yiğit Kirazcı

Yönetmen: Hilal Saral Ünalan

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Neyaptinmudur

Bunlarin yarisindan cogunu izledim. Stranger things ide 1 gunde son kismi bitirdim. Nefes kesici bir sonu vardi ama