Görüş Bildir
Haberler
Star Yazarı Üstel, Akşener'i Manukyan'a Benzetti!

Star Yazarı Üstel, Akşener'i Manukyan'a Benzetti!

İktidara yakın Star gazetesi yazarı Aziz Üstel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı, İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu’ya benzetmesini eleştirdiği yazısında Akşener'i ağır ifadelerle hedef aldı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Star yazarı Aziz Üstel 

Star gazetesi yazarı Aziz Üstel, İsrail Başkabakanı Netanyahu için 'Erdoğan'ın İsrail versiyonu' diyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yanıt verdi. 

Aziz Üstel, Akşener’e genelev patronu Matild Manukyan’ı hatırlatarak, “Ben sizi Manukyan'a benzetsem ne dersiniz hanımefendi' dedi. 

Akşener'in benzetmesine tepki gösteren Üstel, 'CB Tayyip Erdoğan'ı, örneğin Joe Biden'a benzetebilirsiniz ya da İngiltere BB'nına...ya da ne bileyim Almanya Şansölyesine. Beğenmese de, kimsenin sesi fazla çıkmaz. Amma benim ülkemin Cumhurbaşkanını, bebek katili Netanyahu'ya benzetirseniz size hooop deriz ham'fendi. Tabi siz ve Kılıçdaroğlu Kemal Bey Batılılarla has dost olduğunuzdan onlara benzetemezsiniz' ifadelerini kullandı.

"Yok öyle yağma!"

"Yok öyle yağma!"

Üstel yazısının devamında şu ifadeleri kullandı:

'Şimdi; Matild Manukyan Türkiye'de kaç yıl üst üste vergi rekortmeni oldu. Yaptığımız söyleşide kendi adına namuslu olduğunu, eline kocasının elinden başka erkek eli değmediğini söylüyordu ki, eminim doğrudur. Amma onlarca genel evle randevu evinin sahibesiydi. Şişli ve çevresinde yüzlerce apartman dairesinin yanısıra fabrikaları da vardı. Parasının hesabını çoktan unutmuştu. Ne kadar kuruluş varsa hepsine bağış yapıyordu sürekli. TSK'dan tutun da Kızılay'a kadar herkes teşekkür plaketleri yollamıştı. Yaptığı işi olmasa söyleyecek tek laf bulamazdınız Manukyan için. Hatta onu ayakta alkışlardınız. Gene de yıllarca pasaport verilmemişti ama CB Turgut Özal'ın emriyle bir günde pasaport alabilmişti.

Bütün bu artılarına rağmen sizi Manukyan'a benzetsem herhalde küplere binerdiniz!! 'Beni bir umumhane patroniçesine benzetti', diye bağırır çağırırdınız. Ee sizin böyle bir hakkınız var da ülkemin Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın yok mu? Siz kalkıp benim canımdan çok sevdiğim ülkemin CB'nına dil uzatacak onu bir bebek katiline benzeteceksiniz ve biz milletçe sus pus oturacağız öyle mi? Yok öyle yağma!'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
102
50
14
4
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kadir_33

Canından çok sevdiğin mi ahahahshdgdh akp bi düşsün ben görecem sizi ne kadar sevdiğinizi

Barney

aynen kanka recep zaten hiç katil değil. emri ben verdim açıklaması da yok. vurulan gençler de hayatlarına devam ediyo. sen de zaten çok karakterli bir yazar... Devamını Gör

Kavinsky

Gazetecilikle edepsizliği birbirine karıştırın. Seçimden sonra Meral abla diye başlarsınız peşinde dolanmaya. Sanmayıın bu hakaretlerin hesabı sorulmayacak a... Devamını Gör